18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celta Vigo - Granada: Over 2,5 Mål

Match center
27. september 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Cesar Soto Grado
26. sep. 2021 kl. 18:24 (Opdateret 27. sep. 2021 kl. 22:57) 26/09
220
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
"Nazaries", sydspanierne fra Andalusien tager en tur nordvest på og op til Galicien regionen for at møde de Skyblå "Los Celestes!" Det bliver ikke nem kamp for gæsterne, men jeg spår at vi får chancer i begge ender!
Det taler for
 • Værterne, de fik altså endelige deres sejr da Coudets tropper ved sidste runde slog Levante på fremmed græs 0-2. Kampen var godt nok målløs ved første halvleg, men chancerne i kampen var bestemt til mere end to mål. Efter pausen kunne Celta så komme ud og sætte sig på kampen og dermed tage alle 3 point med hjem til Vigo! 
 • Granada tog hjemme imod La Real i noget af en cirkus kamp. 2-3 blev resultatet der. Foruden at der blev dømt et straffespark i kampen, så fandt "Nazaries" virkelig også deres angrebs form frem. De spillede offensivt, tog alle chancer og efterlod deres organisation i åben tilstand. La Real der normalt spiller kontrolleret måtte ret hurtigt åbne sig op, og spille med på deres bekostning! 
 • Starter vi med de defensive takter så har vi med to hold her der har svært ved at kontrollere kampen i deres bagrum. Både Vigo og Granada står til tidere meget åben og tillader mange gange muligheder fra deres kanter. Vigo er noget bedre til komme ud når det gælder angreb ned på central defensiven, men imod kanterne står de stadig noget åben!
 • For Granada gælder det mere eller mindre det samme. Tilgengæld er begge hold gode til at variere deres angreb. Vigo startede forsigtig ud imod Levante, men kom efter det da de fandt deres svage punkter. Granada er gode på standard situationer, noget som jeg forventer de kommer til at sige meget efter her!
 • Celta er noget bedre til holde fast i bolden og bygge spillet op, men under bold tab, og dermed omstillinger Granada utrolig farlige. Vigo i deres offensive angreb er så utrolig gode til at bygge spillet op omkring at ramme både Aspas og Mina som tit står dybt og klar. Vigo er blevet bedre til at skabe chancer, og spille hurtigt og dybt. Her kan de ramme Granada hårdt! 
 • Omvendt angriber Granada en del nede af kanterne, og satser meget på omstillinger og det måske og den rigtige taktik for Moreno's tropper. Skal de scorer imod Celta, så skal de finde deres svage punkter på kanterne, presse dem til bold tab på midtbanen og dermed får omstillinger, på den måde kan de også komme på tavlen. Granada siger i øvrigt efter deres første sejr! 
 • Granada er lige nu på vej til samme rekord som i sidste sæson, og det er rekorden for flest mål lukket ind. Den statestik fører de igen. Det bliver heller ikke bedre på fremmed græs i Vigo hvor de plejer at have det svært.  På eget græs ligger Celta nr. 6 på xGA. På fremmed græs ligger Granada også nr. 6.  ​​​​​​​
 • Celta har spillet en del målrige kampe på eget græs, og under egne tilskuere plejer deres kampe også været ret underholdende. Fansene vil have en sejr, og med det "pres" der ligger på Celtas skuldre begår de også tit fejl.  Granada har på fremmed græs stået imod hold som Barcelona og Villarreal, to hold som har spillet urimeligt dårligt. Dog har de fejlet imod de små! 
Hold øje med
 • Celta formåede spillede som sagt  0-2 senesr imod Levante. Første halvleg var meget kontrolleret, og det kan Celta godt lide. Efter deres 5-2 nederlag til Real Madrid har de bestemt haft mere fokus på deres organisation og deres kontrollere bold spil! 
 • Granada spillede 1-1 imod Barcelona, og 0-0 imod Villarreal. De var næsten ved at hente point senest imod La Real, men en overtidsscorring lod La Real tage alle tre point. Det bevidner om at Granada stiller sig dybt hvis de kommer foran, og generelt prøver de de noget mere at stoppe spillet imod de større hold. 
 • Granadas mentalitet virker en smule som om at hvis de kan hente et point imod de store hold så låser de sig og spiller kompakt. Øjner de selv en chance for tre point åbner de gerne op og tillader mere fra modstander holdet! 
 • Ingen af holdene har det højeste xG i ligaen, langt fra desværre. Tilgengæld har begge hold hvis de rammer dagen spillerne til at kunne gøre det individuelle og skabe egne chancer! 
 • Begge hold kan komme ud for at spillet for det meste foregår på midtbanen. Granada især vil nok forsøge at stoppe Celta muligheder for at opbygge deres spil, og dermed stoppe dem inden de når ned til deres tredje del. Celta kan godt komme mere åbne ud, men de bør gå efter alle tre point imod et ligaens svage hold! 
Oddsmarked

Celta er selvfølgelig favoritter på eget græs. Med en sejr i ryggen skal de også være det. Men deres sejr kom imod et Levante hold der bestemt heller ikke har spillet godt! 

Oddsene hos Bet365 ligger således: 1,61  4,00 - 5,50. Hvilket giver et CV på: 59% - 24% - 17%
Oddset på Granada syntes jeg er lidt højt, og i min bog bør Granada ligger med en 18-19% chance for sejr. Bookmakerne syntes jeg også undervurdere chancen lidt for kryds ved at give os odds 4,00 på en deling. 
Er Celta så meget bedre end Granada? Spillermæssigt ja. Men den måde de spiller på kunne kampen godt ende med en pointdeling. Jeg forventer nu stadig Celta vinder kampen, men ikke uden kamp fra det Andalusiske mandskab. 
Et alternativ spil kunne være at kigge i retningen af BHS eller et over spil på hjørnespark. Jeg forventer en at en del af de chancer der bliver skabt i kampen kommer fra standard situationer! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer Granada kommer springende ud, og som de har gjort før søger det hurtige mål. For os vil det også betyde en mere åben kamp. Skulle det ikke ske, vil Celta uden tvivl lede efter et kontrollerende spil, og her kan Granada godt komme i udfordringer. Når først det går hurtigt, og dybde løbene kommer så kan det være svært for Granadas defensive takter at følge med. Granada bør derfor komme mere kontrollerende ud til kampen end hvad de var imod La Real, men over 90 minutter forstiller jeg mig det bliver svært for dem. Jeg ser de lukker mål ind, omvendt ser jeg også Celta begår defensive fejl der kan koste dem. Udover det, så er Celta heller bleg for at spille hårdt inde i straffesparks feltet! 

Trup Nyt: 
 

Celta Vigo: 4-1-3-2
Dituro - Mallo - Araujo - Murillo - Galan - Tapia - Mendez - Beltran - Suarez - Mina - Aspas
Ude: Ingen Info

Granada: 4-3-3
Maximaino - Arias - Duarte - Sanchez - Neva - Milla - Montoro - Gonalons - Rochina - Suarez - Puertas
Ude: Eteki 
Tvilvsom: Lozano 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Whoscored.com - Understat.com - Sportsmole.cu.uk - Laliga.com - Marca.com - LydenafLaLiga (Podcast) - Rccelta.es - Granadacf.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback