18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celta Vigo - Elche: Over 4,5 Kort

Match center
12. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Ricardo De Burgos
11. feb. 2021 kl. 17:28 (Opdateret 12. feb. 2021 kl. 23:57) 11/02
210
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 63-37%
Betvalue: 104,58%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Tager Aspas og kompagni alle 3 point hjemme imod Elche? Eller ender kampe uafgjort for anden gang i denne sæson? Det er svært, at sige. Men vi kommer vi til, at se en fysisk præget kamp hvor dommer Bengoetxea igen giver over 4,5 kort .
Det taler for
 • Celta begynder, at have formen på plads igen. De kommer senest foran ude imod Atletico hvorefter de lukker 2 mål ind, men ender med, at trække 1 point med hjem til Vigo i det nordvestlige Spanien. Celta er dog stadig på jagt efter årets første La Liga sejr og den kan de godt få her imod rækkens andet dårligste hold. Det bliver dog ikke uden kamp fra Elche. 
 • Elche er et oprykker fra La Liga 2. De startede sæsonen godt ud med 3 sejr i deres første 5 kampe (klassisk oprykker gejst). Men efterfølgende er det gået ned af bakke for træner Almiron og Elche. Deres seneste sejr skal vi finde tilbage i oktober måned. Nu ligger de nr. 18 og med 3 point her rykker op over stregen. 
 • Celta ligger lige nu på en 10. plads i ligaen med 9 point op til en Europa League plads. Den tror jeg nu ikke de når.  De endte i sidste sæson på en 17. plads med kun 1 point over stregen til, at redde dem. Celta har i denne sæson haft træner skifte to gange. Argentiske Coudet er nu kommet ind og har overtaget tropperne. Han førte dem op på en 10. plads som de vil forsvare med liv og blod.
 • I denne kamp forventer jeg, at se begge hold der benhårdt går efter 3 point. Celta der kan rykke videre op af top 10 stigen og Elche der kæmper for overlevelse i den bedste spanske række. Hjemmeholdet er et hold der har det bedst når de ikke skal skabe spillet. Det kommer de med stor sandsynlighed nok til her og det bør skabe muligheder bagud for Elche.
 • Celta har i denne sæson trukket 62 gule kort indtil videre. Det giver dem en solid anden plads på kort listen, hvor Getafe ligger højst med 72 kort. Elche finder man på en 7. plads med 49 trukket kort. Elche trækker flere kort på fremmed græs end når de spiller hjemme. Celta har spillet 22 kampe, 14 af de kampe er gået over linje. Deres 4 seneste kampe har også krydset linjen.
 • I Elche har man set mere end 5 kort i 12 af deres spillede kampe og i 2 af deres seneste 5 kampe. Celta Vigo ligger højst på listen over tackliner og forsøgte tacklinger. På en 7. plads finder vi Elche. Elche ligger dog lidt højre på samme liste men på fremmed græs hvor imod Celta ligger 2 plads lavere på eget græs. 
 • Dommer Bengoetxea er heller ikke mand man skal spøge med. Han ligger pt. på en 5. plads over de La Liga dommere der giver flest kort og han rammer et snit på 4,82 uddelt kort på pr. kamp han har dømt (11 kampe i denne sæson).  ​​​​​​​ Han dømte iøvrigt det omvendte opgør der endte med 7 kort.
Hold øje med
 • Selvom seneste indbyrdes opgør også gik over denne kort linje er det ikker sikkert vi får det samme at se her. Det er nu to trænere der har en fysisk præget spille stil, men det kan netop godt gøre, at der bliver højere til loftet hos dommer Bengoetxea. 
 • Kampen kan blive målfattig og uden de helt store chancer. Selvom begge hold ellers har ligget fint på den målrige side de seneste kampe, så kan begge holds spillet stil "neutralisere" hinanden og kampens forløb kan blive kedelig og uden manger chancer. 
 • Elche bør have en smule selvtillid med til kampen her, da de tog point senest imod Villareal. Men hvordan holdene i dette opgør kommer ud til kampen er svært, at sige. Jeg forventer en fysisk præget kamp. Men står der 0-0 i største del af kampen kan frygten for, at tabe kampen sætte ind spillerne og parkering af bussen kan blive atraktivt. 
Oddsmarked

Personligt syntes jeg, at linjen er rigtig fint her, men jeg var ikke gået med over linjen hvis den stod til enten over 5 kort AH eller over 5,5 kort og til samme pris. Det er set før i de spanske kampe! Unibet/ Oddset er ikke åbnet med priser endnu, så det kan man også fordel holde lidt øje! 

Det rene 1X2 marked har klart Celta Vigo som værende favoritter. Her kan man odds mæssigt lige nu få odds: 
1,45 - 4,00 - 8,50. Det giver et CV på: 65% - 24% - 11%. Odds 1,45 på en hjemmesejr er alt for lidt. 
Et andet interessant spil kunne være Kryds ved pausen til odds 2,20 Bet365 eller Elche +1 AH til odds 2,04 også Bet365. 
Det omvendte opgør hvor Elche spillede hjemme var oddsene på: 4,75 - 3,50 - 1,80 og den kamp endte 1-1. 

Som sagt forventer jeg en fysisk præget kamp hvor Celta Vigo hovedsageligt nok kommer til, at skulle skabe spillet. 
Holdende er ikke bange for duel spillet og forhåbentligt kommer de også med en rigtig "kamp" mentalitet. Især Elche har jeg en forventning om går benhårdt efter guldet. Til dels fordi de tog point imod Villareal, men også fordi de nu ligger i nedryknings spillet og det er nu og de kommende kampe de virkelig skal hente point. 

Tryp nyt! 

Celta forventer jeg i en 4-1-3-2 formation. 
Opstillingen: Blanco - Mallo - Arajo - Murillo - Caricol - Tapia - Mendez - Suarez - Nolito - Aspas - Mina. 
Skadet: Alvarez - Junca

Elche forventer jeg i en 4-4-2 formation.
Opstilling: Badia - Mojica - Gonzalez - Sanchez - Cifu - Rigoni - Guti - Marcone - Josan - Camilo - Boye
Skadet: Barri 

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Oddsportal.com - rccelta.es - elchecf.es - Betxpert.com - Soccerway-com 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback