18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celta Vigo - Athletic Bilbao: Begge hold scorer: Ja

Match center
14. marts 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Santiago Jaime
10. mar. 2021 kl. 09:55 (Opdateret 14. mar. 2021 kl. 15:53) 10/03
173
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
På Estadio Municipal de Balaidos kommer begge hold på tavlen når jagten på 3 point og holdendes forbliven i top 10 sættes ind!
Det taler for
 • Begge hold ligger point mæssigt lige med hinanden. Kun målscoren adskille der to hold hvor Celta ligger nr. 9 med 33 point og Bilbao nr. 8. Under dem kommer Granada så med 33 point og Levante på en 11. plads med 32 point. Ligaen er tæt på disse pladser, og holdende kæmper intenst for en bedre placering og et skridt nærmere EL pladsen som Bets lige nu sidder på! 
 • Selvom Betis godt nok holder EL pladsen, så kan alt i Ligaen ske. Der er "give or take" stadig 13 runder tilbage, og et hold som Villarreal (nr.7) der klarede sig rigtig godt i efteråret er nu begyndt at se en smule trætte ud og der kan placeringerne hurtigt tage et skift. Derfor bør Celta og Bilbao når de mødes have i hovedet at et kryds ikke er godt nok, men at det kun er de 3 point der tæller! 
 • Celta spillede noget af en kamp da de seneste slog huesca 3-4. De udnyttede deres chancer og gav den hele armen. Det bør give Celta en god portion selvtillid til når de tager imod Bilbao. Bilbao kommer også med en sejr i ryggen da de slog Granada 2-1. En kamp der var lidt sværere for Bilbao da Granada udligner til 1-1 efter 78 min. Men kampen endte 2-1 i overtiden. 
 • Celta har over de sidste 5 kampe spillet målrige kampe. I 6/10 af deres seneste liga kampe er begge hold kommet på tavlen. Imens har Bilbao tilladt det samme i 7/10 af deres seneste liga kampe. ^På eget græs har Celta scoret og tilladt mål i 4/5 hjemme kampe. Bilbao har det samme på fremmed græs. 
 • Kigger vi på xG tabellen, så ligger Celta med et snit på 36,82 over 26 kampe (Top 6) - Bilbao ligger med et snit på 29,61. På eget græs ligger Celta i top med et snit på 22,63 imens Bilbao ligger i den lavere ende på fremmed græs. 
Hold øje med
 • Kampen kan blive mere taktisk end hvad jeg forventer. Der er ikke mange spillerunder tilbage og derfor tæller alle point. Dog bør begge hold dog stadig havde i tanke at 1 point ikke er godt nok, når der er 3 at hente. Men 1 point er selvfølgelig bedre end ingen. 
 • Ingen af holdende ligger ret højt på xGA tabellen hverken på hjemmebane eller udebane. Kun Celta ligger i midten af tabellen på xGA. Dog forventer jeg nu stadig at begge hold kommer på tavlen. For mig at se har deres form over de seneste 5 kampe vist sig på den måde at begge hold både score og lukker mål ind. 
 • Det er tæt program og nogle af holdende syntes jeg er begyndt at se en smule trætte ud. Især Bilbao har et hårdt program. De spiller en udsat kamp onsdag (10/3) imod Atletico Madrid og 4 dage efter møder de så Celta.  Hjemme holdet har haft 7 dages forberelse til kampen og kommer noget bedre rustet til kampen. 
 • Kampens forløb kan blive et midtbane slag hvor begge hold kan mindske hinandens chancer for mål. Derfor kunne jeg også godt se at det bliver en chancefattig kamp og hvor kun et af holdende scorer. 
Oddsmarked

Oddset på det rene 1X2 marked hos Bet365 ligger på: 2,55 - 3,10 - 2,87. Det giver et CV på 37% - 30% - 33%. 
Jeg syntes faktisk at oddsene ligger mere godt. Et interessant spil kunne være krydset til odds 3,40 hos Nordicbet. 
Bilbao har spillet en god uafgjorte kampe, og Celta var også ved at krydse imod Huesca. Derfor syntes at odds 3,40 er en smule højt sat. 

Oddset for at begge hold score syntes jeg tilgengæld er rigtig fin. Ved seneste indbyrdes opgør lå oddset på omkring de 1,95 ved Comeon og 1,90 ved Bet365. Lige nu får vi odds 1,95 ved Bet365. Det syntes jeg er rigtig fint hvis vi tager holdendes form i betragtning og Bilbaos nyere offensive spillestil under Marcelino. 

Kampens Forløb:

Celta truppen med Coudet i spidsen har henover sæsonen fundet de offensive takter frem, der skaber chancer og flere mål. Aspas, Nolito & Mina har virkelig trådt ind på holdets offensive scene.Deres defensive del har det dog en smule svært når det kommer til omstillings spillet og spillet i de små rum. Der bliver lavet en del fejl der koster mål og det ser til tider ud som at mangler noget mere robusthed og kommunikation i deres kæder. 


Bilbao er rigtig gode på omstillinger og spillet i de små rum. De har de kreative spillere der på egen hånd kan gøre det uventede. Træner Marcelino har sørget for en mere angrebs dygtig trup, hvor specielt midtbane spillet giver mange muligheder. Deres defensive del har dog set bedre ud. de har det svært imod omstillinger og til dels standard situationer. Dette kan Celta godt straffe da de tit spiller sig til en del standard situationer. 
Hvem der så sætter sig på kampen fra start af er et godt spørgsmål. Jeg forventer Bilbao fløjter til angreb fra start og satser på et hurtigt mål der kan overraske og sætte Celta lidt ud af spil. Dog kunne jeg også se Celta være lidt afventende og pludselig slå til. 

Tryp nyt: 
Celta forventer jeg i en: 4-3-1-2 formation.
Villar - Carreira - Aidoo - Murillo - Caricol - Mendez - Beltran - Noltio - Suarez - Mina - Aspas
Celta må undervære første keeper Blanco - Alavares - Mallo (Fast Forsvar) - Emre Mor

Bilbao forventer jeg i en 4-2-3-1 formation.
Silva - Foulquier - Duarte - Sanchez - Marin Ruiz - Herrera - Montoro - Fede - Quina - Puertas - Molina
Bilbao må undvære Balenziaga der har være ude siden Januar.

Kilder

Whoscored.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Flashscore.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Rccelta.es - Athletic-club.eus - Laliga.com - Marca.com 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback