18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celine Naef - Francisca Jorge: 1

26. august 2021 kl. 10:00 - w25 - Verbier - grus
26. aug. 2021 kl. 00:02 (Opdateret 26. aug. 2021 kl. 11:54) 26/08
93
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Ung Schweizer skal følge op på fine resultater på hjemmebane fra sidst.

Chance (1-X-2): 42-0-58%
Betvalue: 128,10%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Da der for 2 måneder siden var w25 i Schweiz, vandt 16 årig lokal spiller Naef over Gabric og Markova. Nu står hun i 2 runde mod 21 årig Portugiseren Jorge, som har været god på hardcourt, og lidt op og ned på gruset.

Naef trådte sidst ind efter forinden at have vundet en junior grus event, hvor hun tidligere også havde 2 nyer hardcourt titler under bæltet. Hun er ny på den "store" scene, men sidste turnerings resultater gav tanker på, at det kunne blive endnu bedre denne gang. syntes vi ser i disse uger mange helt unge træde frem, og det forventer jeg også at hun kan. Hvis man ser på stats fra dagens dyst med også lokale Duerst, kunne man se at det var 2 serverne hun bøvlede med, og manglede også nogle procenter i returspillet for at det var en rigtig god dag.

Jorge som i denne sammenligning er meget mere erfaren, har kørt god resultater på hardcourt hjemme i Portugal og i Spanien, hvor hun har slået flere gode navne og er gået dybt. Hun har 3 titler på hardcourt fra 2019 og tidligere, alle sammen hjemme fra Portugal. Hun kørte med vanvittig 86 % på 2 serven mod Pigato, i hendes 2-0 sejr fra i tirsdags. Jeg syntes ellers ikke Jorge's serv normalt ser særlig vild ud, og syntes hun laver for mange nemme fejl til at komme skridtet videre i sin karriere.

Det er helt fair at Jorge er favorit, men resultaterne Naef lavede sidst sammen med hjemmebane, og Jorge ikke spiller denne kamp i Sydeuropa, ser jeg fine muligheder for at Naef kan lave et godt resultat igen.

Oddset er nu imellem 2,37-2.50 på Naef, men som man så i dag på udviklingen, ender man som regel med at kunne købe den højere inden kampstart, når det ikke er et navn man støder på særlig tit.

God kamp.

edit: odds rettet siden udgivelse

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback