Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning: 2

Match center
25. oktober 2017 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
PNC Arena
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 43-57%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Tampa Bay Lightning (7-1-1) har fået en god start på sæsonen og tager til Raleigh, North Carolina som nr. 1 i East Conference og på førstepladsen i ligaen. Nøglen til succesen har været S. Stamkos som fører ligaen i point og N. Kucherov som har scoret et mål i 8 ud af Lightning's 9 kampe.

Stamkos scorede et mål og lavede tre assists mod Pittsburgh Penguins i sidste kamp for Lightnings.

Modstanderen Carolina Hurricanes (3-2-1) har ikke virket overbevisende og flere nøglespillere på holdet, har ikke præsteret efter forventning. Jeg har svært ved at se dem være favoritter i denne kamp, især efter Tampa Bay's dominans hjemme over Pittsburgh for to dage siden, der endte 7-1.

Carolina tabte deres sidste kamp 4-3 til Dallas Stars.

De sidste 5 indbyrdes møder fortæller samme historie med 4 sejre til Lightning (2 efter OT) og en enkelt sejr i OT til Hurricanes. Disse to hold har før matchet hinanden rimelig tæt, så jeg er gået med spillet inkl. OT og SO og til odds 2,00 hos Bet365 finder jeg stadig fin værdi. Tampa Bay Lightning til at vinde i regulær spilletid giver dog odds 2,65 hos Nordicbet og Betsafe.

Trupnyt (rotoworld.com og tsn.ca):

Carolina Hurricanes må undvære L. Stempniak (RW) som stadig sidder ude med rygproblemer.

Tampa Bay Lightning er måske uden C. Paquette (C), som ikke deltog i mandagens træning.

Det man skal være holde for øje er, at Tampa Bay Lightning har været flyvende fra start og muligvis også scoret lidt mere end berettiget, alt efter hvor vigtig man synes at statistikken for skud på mål er.

Jeg har vurderet at selvtilliden, som holdet og især topspillende Stamkos og Kucherov må komme med skal være nok til at vinde i North Carolina. Hurricanes har dog noget at revanchere og på hjemmebane kan det sagtens blive en tæt kamp, men jeg holder stadig på udeholdet.

En anden lille tilføjelse er at Tampa Bay Lightning har scoret min. 2 mål i første periode i 6 af deres sidste 8 kampe. Over 1,5 mål af udeholdet i første periode giver odds 4,50 hos Unibet

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback