18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Modena: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
2. september 2022 kl. 20:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie B
Unipol Domus
30. aug. 2022 kl. 09:04 (Opdateret 2. sep. 2022 kl. 22:24) 30/08
283
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 55-26-19%
Betvalue: 108,35%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Cagliari er favoritter og bør have gode muligheder hjemme imod en oprykker som ikke er på samme niveau. Øboerne tabte senest og Modena vandt, men kvaliteten på de to mandskaber taler til Cagliaris fordel og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Cagliari er sammen med Genoa de to største favoritter til, at rykke direkte op i Serie A, og man må forvente at især hjemme på Sardinien kommer man til og hente masser af point i den kommende sæson.
 • Øboerne løb ind i et nederlag i lørdagens udekamp i Ferrara, men man spillede ti mod elleve i en time, brændte straffespark, og burde efter spil og chancer ikke have tabt opgøret imod Spal med 1-0.
 • Kigger man på de to mandskaber så har Cagliari mere kvalitet på mandskabet end oprykkerne fra Modena, og flere strenge at spille på, og gæsterne er svækket til opgøret da man må undvære anfører Pergreffi og Coppolaro begge faste startere i defensiven.
 • Cagliari har været mest på bolden i de første tre opgør man har spillet, og været mest spillestyrende, og det bør sandsynligvis blive samme billede man kommer til, at se i lørdagens hjemmekamp på Unipol Domus.
 • Vil Cagliari rykke direkte op i den kommende sæson så er disse opgør must win opgør, og især hjemme på Unipol Domus, og hvor alt andet end tre point imod en oprykker vil være skuffende.
 • Modena har tabt to af de første tre opgør i sæsonen, og har lukket fire mål ind, og ligner et mandskab som kommer til, at kæmpe hårdt for overlevelse i den kommende sæson.
 • Jeg forventer man kommer til, at se et sardinsk mandskab som vil prøve og sætte sig på opgøret fra start og være spillestyrende, og da man bør og skal være minimum et niveau over gæsterne, og man kan til fredagens hjemmekamp stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og kun Di Pardo er ude med karantæne, men man er godt garderet i defensiven.
 • Offensivt har Cagliari i Gianluca Lapadula en af de klart bedste angribere i Serie B, og som kan gøre ondt på gæsterne, men også en stærk midtbane med Rog, Nandez, Deiola alle med masser af Serie A erfaring, og som bør og skal kunne trykke og overmatche Modena på midtbanen, og ikke mindst med den erfaring disse spillere har.
Hold øje med
 • Modena hentede en 4-1 sejr hjemme over Ternana efter to nederlag i de første to spillerunder, men også på blandt andet et billigt straffespark og et selvmål, og det kan kun have givet selvtillid.
 • Oprykkerne kommer med stor sandsynlighed til Sardinien for, at stå kompakt i det defensive og prøve, at lukke ned for et offensivt hjemmehold.
 • Cagliari har ikke helt formået, at udnytte deres hundrede procent chancer, og det har betyder uafgjort ude imod Como og senest et nederlag ude til Spal.
 • Modenas offensiv er ganske fin med Diaw og unge Bonfanti, samt Falcinelli som har erfaring fra både Serie A, Serie B, og tiden i Røde Stjerne, så helt klart tre spillere som øboernes defensiv skal holde øje med.
 • Der er endnu ikke sat et aftryk i Serie B, og derfor har man set ganske tæt og jævnbyrdige opgør i starten af sæsonen, og det kan dette opgør også blive hvis Cagliari undervurdere oprykkerne fra Modena.
Oddsmarked

Danske Spil er i odds 1,97 på en Cagliari sejr fredag aftten på Sardinien, Nordicbet er i odds 1,95 og Marathonbet i 1,94, mens Bet365 og Unibet begge er nede i odds 1,90.

CAGLIARI: Fire point efter de første tre spillerunder er ikke helt godkendt, men sæsonen er lige startet og Cagliari har vist i de første tre opgør i sæsonen, at de haft et gear mere end modstanderne og derfor også har været spillestyrende i samtlige opgør, man tabte lørdagens udekamp i Ferrara til Spal med 1-0, men man spillede ti mod elleve i en time, man brændte straffespark, og burde efter spil og chancer have fået point med hjem.

Nu gælder det så oprykkerne fra Modena fredag aften på hjemmebane og hvor man er favoritter, og en modstander som øboerne minimum bør være et niveau over, og ganske enkelt fordi man har et mandskab med mere erfaring og kvalitet, samt en offensiv og midtbane som bør og skal kunne trykke gæsterne i dette opgør, og derfor må man forvente et spillestyrende sardinsk mandskab, og som bør have et gear mere end Modena, og man bør have gode muligheder for tre point i dette must win opgør, og imod en modstander som indtil videre har været udfordret i Serie B.

Hjemmebanen bliver vigtig for Cagliari i denne sæson, og jeg forventer også, at man på Sardinien kommer til og hente rigtig mange point i denne sæson og som bør og skal betyde oprykning til Serie A, og de første to opgør man har spillet indtil videre er da også blevet vundet først over Perugia i Coppa Italia og 2-1 over Cittadella begge mandskaber som efter min mening er bedre end Modena, og som begge bør slutte højere i tabellen end gæsterne i denne sæson.

Træner Fabio Liverani kan til fredagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, men dog er Di Pardo ude med karantæne efter det rødekort i Ferrara i lørdags, men øboerne er så godt garderet i defensiven, at det ikke svækker dem.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-3: Radunovic- Obert, Altare, Goldaniga, Zappa- Makombou, Deiola, Rog- Nandez, Mancosu, Lapadula.

Trupnyt: Di Pardo(reserve) på den ene back er i karantæne til fredagens opgør, men ellers har man umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

MODENA: Efter to nederlag i de første to spillerunder til Frosinone hjemme og Cosenza ude kom oprykkerne fra Modena på tavlen med en 4-1 sejr hjemme over Ternana, men også på et billigt straffespark og et selvmål, og efter de første tre spillerunder kan man tydeligt se, at oprykkerne er udfordret i Serie B i denne sæson og den suværenitet man havde i sidste sæson i Lega Pro med kun fire nederlag i hele sæsonen ikke bliver tilfældet i denne sæson.

Modena kommer til og kæmpe hårdt for overlevelse i denne sæson og det tror jeg umiddelbart ikke der bliver nogen tvivl omkring, man har forstærket sig en lille smule, men flere af spillerne er de samme fra sidste sæson i Lega Pro og her taler vi om målmanden Gagno, unge Ponsi på venstreback, Gerli, Armelino og Tremolada på midtbanen, og den 20 årige Bonfanti i angrebet som scorede ni mål i seks Lega Pro opgør i sidste sæson, og har lavet et i Serie B allerede, men umiddelbart ikke et stærkt nok mandskab til man bare overlever uden problemer.

Til fredagens opgør må træner Attilio Tesser se bort fra anfører Pergreffi(fast) og nyankommet Coppolaro(fast) begge i defensiven, og de sad også begge ude i weekendens 4-1 sejr over Ternana, men man kommer ikke udenom de mangler, og det også går ud over bredden i det defensive sejr eller ej i weekenden, men her skal man op til det sværeste opgør indtil videre i sæsonen, og hvor man vil blive udfordret meget i opgøret.

Modena skal til og have lukket ned i det defensive og man har indtil videre lukket fire mål ind i de første tre spillerunder og imod en modstander af Cagliaris kaliber kommer man sandsynligvis til, at se et defensivt gæstende mandskab som vil prøve og stå kompakt, og afværge et offensivt hjemmehold som vil angribe fra start, men det ligner en utrolig vanskelig opgave på en svær udebane, og imod et hjemmehold som virker til, at være på et højere niveau.

Modenas forventede startopstilling: 4-3-3: Gagno- Oukhadda, De Maio, Cittadini, Ponsi- Armelino, Gerli, Gargiulo- Diaw, Tremolada, Bonfanti.

Trupnyt: Modena må undvære anfører Pergreffi(fast) og Coppolaro(fast) begge i defensiven, og de var også begge ude senest i 4-1 sejren over Ternana, men det betyder blandt andet, at man spiller med 20 årige Cittadini i midterforsvaret og han har spillet i de første tre opgør i sæsonen, men som kan blive udfordret imod et sardinsk mandskab.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttob.com, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, modenacalcio.com

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback