18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cadiz - Athletic Bilbao: Over 1,5 Mål

Match center
15. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Ramon de Carranza    Alejandro Hernández
9. feb. 2021 kl. 08:10 (Opdateret 15. feb. 2021 kl. 22:53) 09/02
266
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 65-35%
Betvalue: 105,95%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 0-4
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Cadiz tager mandag aften imod Athletic Bilbao i en kamp Bilbao nok bare gerne vil have overstået.
Begge hold har i deres seneste La Liga kampe spillet målrige kampe og derfor skal vi ud på, at der falder 2 scoringer i kampen.
Det taler for
 • Begge hold ligger fint i tabellen. Cadiz ligger nr. 14 med 24 point og Bilbao ligger nr. 11 med 25 point. Begge hold kan rykke i top 10 med 3 point.
 •  Vi skal tilbage til d. 29 December for, at finde Cadiz seneste liga kamp der gik under linjen. Bilbao spillede seneste en 1-0 kamp imod Elche i starten af Januar. Men vi skal tilbage til Oktober måned for, at finde Bilbaos første udekamp hvor der faldt under 1,5 mål. I begge holds seneste 5 kampe er der i 4 kampe faldet over 1,5 mål!
 • Cadiz har 8 dages forberedelse til denne kamp. Hvorimod Bilbao kun har har 4. De spiller d. 11/2 den første kamp af 2 i Copa del Rey semi finale imod Levante og det kræver sin forberedelse. Derfor kunne jeg godt se Bilbao dukke op med et lidt træt udtryk til ude kampen imod Cadiz. Det tror jeg nu ikke hjemmeholdet gør. Jeg forvente de kommer ud for, at tage alle 3 point. 
 • Bilbaos tidligere træner Garitano blev efter 1-0 sejren over Elche kastet for porten og erstattet med Marcelino. Hans første prøve var hjemme imod Barcelona og den kamp endte 2-3. Siden den kamp er der faldet over 1,5 mål hvor 8 ud af deres 9 spillede kampe (inkl. Copa & Supercup) er endt med over 2 scoringer. 
 • Selvom jeg forventer et lidt træt udehold til opgøret, forventer jeg nu heller ikke, at de går på banen for at tabe. Bilbao er i min bog stadig et bedre hold en Cadiz og de ligger da også højre på xG listen.  Hjemmeholdet ligger i top 10 over de hold med den højeste xGA. Bilbao ligger ikke højest på den liste, men deres xGA kurve er steget henover sæsonen. 
 • Bilbao har spillet mere defensivt under deres tidligere træner. Det udtryk har de sluppet en smule og fokuseret på de offensive takter. Cadiz er blevet bedre til over sæsonen, at score på de chancer de får. De score på udebane imod Sociedad og netter bolden 2 gange hjemme imod Atl. Madrid i en kamp hvor Cadiz også havde flest skud på mål.  ​​​​​​​
Hold øje med
 • Bilbao kan have mere fokus på den defensive del og "parkere" bussen hvis de først skulle komme foran eller hvis der skulle stå 0-0 efter 1. Halvleg. Det er et scenarie jeg godt kunne se ske!  Cadiz ser jeg mere angribe og satse. Men kan godt holdes på afstand af udeholdets forsvar. 
 • Sidste indbyrdes opgør gik under linjen. Det var i fjerde spillerunde hvor Cadiz på fremmed græs vandt 0-1 på et selvmål. Cadizs forsvarsspiller Akapo trak et rødt kort i 1. Halvleg. 10 minutter laver Bilbao så et selvmål og derefter parkerede Cadiz ellers bussen og kørte en 0-1 sejr hjem. 
 • Ingen af holdende ligger højt på xG listen. Selvom den for begge hold er steget henover sæsonen er det heller ikke i vanvittige grader. Derfor kunne jeg desværre også se kampen blive et midtban slag med få chancer og unøjagtige skud på mål. 
 • Ingen af holdende ligger højt på xG listen. Selvom den for begge hold ellers er steget henover sæsonen er det heller ikke i vanvittige grader. Derfor kunne jeg desværre også se kampen blive et midtbane slag med få chancer og unøjagtige skud på mål.
Oddsmarked

Oddset er ikke det højeste, det er jeg helt med på. Men ikke desto mindre ser jeg stadig nok værdi i spillet! 
Oddset på over 1,5 mål linjen kunne fås til ca. samme pris ved sidste indbyrdes møde. Men det var også i starten af sæsonen, Cadiz var lige rykket op og Bilbao spillede under deres tidligere træning. 
Jeg mener, at vi står med en helt anden historie nu hvor jeg er overrasket over, at vi kan få odds 1,63 på over 1,5 mål. 

Det rene 1X2 marked har Bilbao som favoritter. Oddsene ligger omkring de 3,50 - 3.00 - 2,25 ved Bet365. Det giver et CV på 27% - 31% - 42%. Selvfølgelig skal Bilbao være favoritter når man kigger på formen over de sidste 5 kampe. Men jeg ser kampen en smule mere lige. 

Dog kunne et interessant spil være over Over 2,5 Mål til odds 2,85 ved Unibet/ 888/ Mr Green. 

Jeg forventer en kamp her hvor Cadiz som udgangspunkt kommer til, at blæse til angreb. Bilbao kan måske stå lidt afventende og satse på omstillinger. De har holdet til det. Om ikke andet burde der være gode chancer for minimum 2 scoringer i kampen. 

Cadiz forventer jeg i en 4-4-2 formation.
De må dog undvære Jønsson (Mi) der gik ud med en skade i kampen mod Real Sociedad.
Ellers er de uden Fernandez (Mi) - Alex (Mi) - Akapo (Fo) - Mari (Mi) - Quezada (Fo)
 

Bilbao forventer jeg også i en 4-4-2 formation. 
De må undvære Villalibre (An) - Goni (An) - Vicente (An)
De 3 spillere har til sammen scoret 6 mål i denne sæson. 
 

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Oddsportal.com - betxpert.com - understat.com - transfermarkt.com - cadizcf.com - athletic-club.eus

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback