Burnley - Swansea: Under 2,0 mål

Match center
18. november 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Martin Atkinson
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 29-33-38%
Betvalue: 109,00%
Spilbar ned til odds: 1,76
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

To defensivt orinterede hold mødes lørdag på Turf Moor, i hvad jeg forventer vil blive en chancefattig kamp med masser af slåskampe mellem felterne.

Burnley kører videre i et godt spor med fem clean sheets i deres sidste otte kampe i Premier League og har spillet 6 kampe ud af 11 under 1,5 mål (og 3 kampe på præcis 2 mål). Ligeledes er fire af deres kampe blevet til 1-0 sejre, hvilket fås til odds 6,00 hos Bet365 og Betfair. Hjemmebaneformen er ikke så flot som sidste sæson, men man har stadig kun lukket to mål ind i fem kampe på Turf Moor.

Swansea har haft problemer i starten af denne sæson, hvor man ligger under nedrykningsstregen og skal forsøge at kæmpe sig tilbage. Sidste kamps 1-0 nederlag til oprykkerne fra Brighton gjorde det bestemt heller ikke nemmere. Man har haft store problemer i offensiven, hvor det kun er blevet til 7 mål i 11 kampe og tre nederlag i streg (2-1 mod Leicester og Arsenal og 1-0 mod Brighton), mens man snitter to afslutninger på mål pr. kamp.

De sidste fire møder mellem Burnley og Swansea fortæller samme historie med tre 1-0 sejre til Swansea og en enkelt kamp, der endte 3-2 til Swansea i marts måned 2017.

En kamp mellem to hold, der snitter under et mål pr. kamp på et stadion, der ikke ser mange mål må i mine øjne give værdi på et underspil og odds 2.00 på under 2 mål (fuld gevinst ved under og indsatsen retur ved præcis to mål) hos Bet365 er godt nok for mig.

Trupnyt:

Hjemmeholdet er stadig uden målmand T. Heaton, hvor afløseren N. Pope dog har gjort det godt i fraværet og J. Walters (ang). S. Ward (for) og J. Hendrick (mid) har døjet med lidt småskader, men begge spillede den første landsholdskamp mod Danmark og forventes klar.

Der kan dog stadig ske noget i Dublin, hvor flere Burnley spillere mangler 90 minutter (evt. 120) mod Danmark om en plads i slutrunden til sommer. 

Gæsterne fra Swansea er uden K. Bartley (for), mens flere spillere er tvivlsomme. Dette gælder for M. Olsson (for), A. Rangel (for), L. Britton (mid), R. Sanches (mid) og W. Bony (ang).

Forventet startopstilling:

Burnley: Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Hendrick - Wood

Swansea: Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Clucas - Fer, Ki, Carroll - Dyer, Abraham, Ayew

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback