18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Southampton - Tips & Spilforslag

Infokamp
Match center
21. april 2022 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Stuart Attwell
20. apr. 2022 kl. 18:36 (Opdateret 21. apr. 2022 kl. 22:40) 20/04
161
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Argumenter for dette tip
  • Burnley snitter 4,6 hjørnespark pr. kamp, hvilket er lidt i den lave ende, men til gengæld tillader de 6,7 hjørnespark pr.kamp til deres modstandere, hvilket giver et samlet snit på 11,3, som er det højeste i PL.
  • Southampton på den anden side snitter 6,2 hjørnespark pr. kamp, hvilket er meget fornuftigt, og så tillader de 4,8 pr. kamp, hvilket giver et samlet snit på 10,9.
  • Burnley har brug for point i deres bestræbelser om at overleve i PL. Derfor kunne jeg godt se dem spille lidt mere friskt, og med lidt mere risiko. Det kan give os en mere åben kamp, hvor Burnley har mere at skyde med oppe foran, men hvor Saints også får gode chancer for at stikke til Burnley på omstillinger. Det at det bliver et mere åbent opgør, med fokus på offensiverne kan give os hjørnespark.
  • Burnley har i McNeil en mand som rigtig gerne vil til baglinjen og lave indlæg, og det samme er heller ikke fremmede for Cornet. Jeg kunne godt se at Burnley vil pumpe bolde ind i boksen til store Weghorst, som har scoret et par stykker i denne sæson, og det kan give hjørnespark, når kanterne søger indlægene.
  • Southampton er, i min optik, et rigtig dødboldshold. De har en fremragende sparker i Ward-Prowse, og de har scoret en del mål på dødbolde allerede, så det er noget de søger (som statsne også viser) så jeg tror det kan blive en kamp, hvor dødbolde måske bliver afgørende, og også noget begge mandskaberne går efter at få.
Det skal du holde øje med
  • Det var noget af et chok, i hvert fald for mig, at Sean Dyche fik sparket. Jeg er meget usikker på, om det var det rigtige, og jeg glæder mig lidt til at se, hvordan Turf Moor tager imod den beslutning, umiddelbart tror jeg ikke de er glade for beslutningen.
  • Burnley har et af de laveste snit ift. skud pr. 90 min, og de har også svært ved at tage teten i deres opgør, hvorfor de er bedst imod de hold der gerne vil tage boldbesiddelsen, og styre opgøret.
  • Southampton har udspillet deres rolle i denne sæson, og kan måske trække lidt i håndbremsen, eller mangle lidt ild i øjnene, som der skal til for at vi kommer helt over de 10 hjørnespark. Hvis Saints ikke angriber med stor iver eller intensitet så tror jeg det bliver et lidt flat opgør, hvor Burnley vil forsøge at tage kontrollen, men vil have svært med det.
Oddsmarked

Over de 10,5 hjørnespark står i odds 1,85 hos bet365.com, som jeg er gået med. 

Holdene:

Burnley:
Hjemmeholdet er uden Gudmundsson (fast mand) Mee (fast mand) og Westwood (fast mand), som fik en ganske forfærdelig skade i sidste runde. Derudover er Pieteres (reserve) tvivlsom.

Pope; Roberts, Collins, Tarkowski, Taylor; McNeil, Cork, Brownhill, Cornet; Rodriguez, Weghorst

Southampton:
Gæsterne er uden McCarthy (fast mand), men derudover er der ikke meget at berette om.

Forster; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; S. Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Adams, Broja

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback