18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Leicester City: 2

Match center
15. januar 2022 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor
12. jan. 2022 kl. 16:58 (Opdateret 14. jan. 2022 kl. 11:50) 12/01
66
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

På Turf Moor mødes Burnley og Leicester i denne runde 22. En kamp som jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror der er gode muligheder for at gæsterne kan tage de 3 point.

Chance (1-X-2): 31-29-40%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Burnley er skidt kørende, og har fået et point i de seneste 5 kampe, og deres målscore for de 5 kampe hedder 3:9, hvor man også har ladet sig slå ud af FA cuppen af Huddersfield fra næstbedste række. Det er med andre ord en skidt forfatning Burnley er i, og moralen og selvtilliden må være ramt for det ellers så stabile Burnley mandskab.
 • Der er store udfordringer i offensiven hos Burnley, og især til dette opgør hvor de mangler deres offensive esser Woods og Cornet. De står noteret for 56% af de få mål Burnley har lavet, og det er også generelt et hårdt ramt Burnley mandskab forud for dette opgør.
 • Burnley har en del på skadeslisten (se holdinfo) og en del folk på den tvivlsomme side.
 • Leicester har en super spændende offensiv, og selvom de har et par folk ude i dette opgør så kan de altså stadig stille med folk som Tielemans, Drewsbury-Hall, Maddison, Barnes ogLookman som på deres bedste dage kan lave rigtig spændende ting på den sidste 1/3 af banen.
 • Dette opgør er, i min optik, en kamp Leicester skal gå ud og jagte de tre point i. Det er et ramt Burnley mandskab, og Leicesters program efter dette opgør hedder Tottenham H, Brighton H, Liverrpool U, West Ham H, alle svære kampe. De tager selvfølgelig en kamp af gangen, men denne kamp tror jeg passer godt til dem, hvor de ikke bliver løbet ned i bagkæden som er tvivlsom.
Hold øje med
 • Leicester har en del på skadeslisten (se holdinfo) og en del folk på den tvivlsomme side.
 • Burnley har hårdt brug for point nede i bunden af PL, og det virker som om at det er et hold der altid klarer sig på trods af perioder med manglende point. Jeg er nervøs for at Burnley har rutinen og klogskaben til at spille dette opgør på en måde så de, som minimum får point. De har gjort det mod Chelsea, Wolves, og West Ham over den seneste periode, hvor de har sat gode præstationer sammen.
 • Burnley er ikke en ønskemodstanderfor Leicester. Kigger vi over de seneste 4 indbyrdes opgør så står den 2 uafgjorte og en sejr til hver.
 • Kigger vi på xGA så ligger Burnley faktisk bedre end Leicester. Burnley har en fin defensiv, og har i år haft en xGA på 25,8 imod Leicesters 31,3. Burnley har da også lukket færre mål ind end Leicester nemlig 27 imod Leicester 33.
 • Leicester har som sagt mange ude, og især i bagkæden er jeg nervøs for hvad de stiller med. Så man kan eventuelt lige klappe hesten inden man sætter sit kryds, og afvente start 11'erne.
Oddsmarked

Oddset på Leicester sejr står i 2,60 og det startede ellers flere steder i de 2,25. Så det er noget af en interessant udvikling, som jeg synes har givet os en fin værdi for udesejr.

Man kunne eventuelt gardere sig med DNB til odds 1,85 samme sted.

Holdene:

Burnley:
Der er flere ubekendte, men vi ved at deres topscorer Cornet (fast mand) er ude og derudover er er der tvivl om Gudmundsson (fast mand) Collins (reserve) McNeil (fast mand) Tayler (fast mand) Vydra (reserve) Wood (fast mand). 
Sidst nævnt er igang med et skifte til Newcastle, så derfor tror jeg slet ikke han er i klubben til den tid, hvilket gør det endnu svære for Burnley at overleve i denne sæson. Jeg tror de stiller i en 4-4-2 med følgende 11:

Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Lennon, Westwood, Cork, McNeil; Vydra, Rodriguez 

Leicester:
Gæsterne har også flere folk ude. Vi ved at Amartey (fast mand/reserve), Ndidi (fast mand) og Kelechi Iheanacho (fast mand/reserve) alle er afsted til AFCON, og derudover er Evans (fast mand), Daka (reserve/fast mand) Fofana (fast mand) Mendy (fast mand/reserve), Pereira (fast mand), Vardy (fast mand) alle er ude med skader, og derudvoer er Bertrand (reserve) tvivlsom. Det giver følgende start 11'er: 

Schmeichel; Castagne, Vestergaard, Soyuncu, Thomas; Tielemans, Drewsbury-Hall; Perez, Maddison, Barnes, Lookman

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback