18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Everton: Over 10,5 Hjørnespark

Match center
26. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor
23. dec. 2021 kl. 17:29 (Opdateret 24. dec. 2021 kl. 12:36) 23/12
27
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Everton og Burnley mødes i denne runde 19, hvor jeg har kigget lidt på de to mandskaber, og tror vi får et spændende opgør, hvor der vil komme mange dødbolde.

Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
  • Burnley søger gerne indlæg, hvilket Everton også gør. Kigger vi på Burnley så snitter de 13,5 indlæg pr.kamp, og Everton snitter 11,47 indlæg pr.kamp. Hvilket er fine snit, og også ligger i den høje ende af PL.
  • Everton og Burnley er to hold der tillader mange indlæg imod sig. Burnley tillader 14,2 pr.kamp og Everton tillader 11,76.
  • Kigger vi på hjørnestatsne for de to hold, så har Burnley et samlet snit på 11,4 hjørnespark pr.kamp, hvilket er det næsthøjeste snit i PL. Everton på den anden side snitter 9,7 hjørnespark pr.kamp.
  • Denne kamp har stor betydning for begge mandskaber, og jeg forventer mig at især Burnley vil gå offensivt ind til dette opgør. Burnley har hårdt brug for point under stregen, og de skal snart hente deres anden sejr i denne sæson. At Burnley spillere mere offensivt og pågående kan give flere muligheder for hjørnespark, begge veje, da det også vil åbne op for at Everton kan stikke af sted i kontra.
  • Begge hold tillader mange skud imod sig selv. Burnley er det hold i PL der tillader flest skud imod sig selv nemlig 16,8 pr.kamp, og Everton tillader 13,47 pr.kamp. Det vidner om to hold der defensivt ikke er så vandtætte, og selvom Everton er uden nogle profiler, så burde de kunne komme til muligheder, som kan kaste hjørnespark af sig.
Hold øje med
  • Ift. dette spil, hvor vi skal over de 10, så er det sket i 8 ud af 15 kampe for Burnley og får Everton er det blot sket i 5 ud af 17 kampe, og det er også et højt antal vi skal op på her, hvilket kan være en for meget, hvis man kigger på især Evertons normale snit.
  • Everton har det laveste snit i PL, hvor de blot får 3,6 hjørnespark pr.kamp, og med de fravær Everton har på de offensive positioner, kan jeg være nervøs for om de kommer til at få bragt det snit op.
  • Vi kunne godt få et meget taktisk opgør. Everton har ikke så meget at skyde med offensivt, og det kan betyde at de stiller sig lidt længere ned, og overlader noget af initiativet til Burnley. Bliver det et taktisk opgør, så er jeg nervøs for at der kommer situationer som kan kaste hjørnespark af sig.
Oddsmarked

Over de 10,5 hjørnespark ligger, hos de fleste bookmakers i de 2ish. Jeg kunne også være fristet af at spille Burnley til at få over 5,5 hjørnespark til odds 1,83 hos bet365, da jeg har lidt fidus til, at de kommer til at sætte sig på opgøret, og udfordre Everton over fløjene. 

Holdene:

Burnley:
Hjemmeholdet har stort set alle deres fortrukne spillere klar, men der er dog tvivl om Cornet (fast mand), hvilket vil være et stort tab, hvis han ikke er klar. Derudover er Barnes (fast mand/reserve) ude. 
Det giver en potentiel start 11'er med følgende:

Pope; Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor; Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil; Vydra, Wood

Everton:
Det er en ret lang liste af folk der er ude for Everton, og af de mest prominente spillere kan nævnes Mina (fast mand) Richarlisson (fast mand), Calvet-Lwein (fast mand), Townsend (fast mand) og Digne (fast mand), og deruodver er Davies (fast mand/reserve) også ude, og det at de har 5 normale startere inde gør en forskel, og jeg tænker de vil stille op med følgende 11:

Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Godfrey; Doucoure, Allan, Andre Gomes; Iwobi, Simms, Gordon

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback