18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Brentford: Over 2,5 Mål

Match center
30. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Jonathan Moss
29. okt. 2021 kl. 11:38 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 16:42) 29/10
174
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kampen mellem Burnley og Brentford i 10.runde kunne godt gå hen og blive seværdig. Meget tyder på få mål, men jeg ser lidt anderledes på det.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Brentford mangler nogle markante defensive skikkelser, hvor især deres keeper og Pinnock vil være savnet. De mangler kan Burnley udnytte i dette opgør.
 • Kigger vi på tabellen har Burnley hevet 4 point i 9 kampe, og de skal gerne have point på kontoen i dette opgør, og allerhelst 3. Jeg tror derfor at Burnley vil gå ind og forsøge at få de 3 point og spille med lidt mere offensiv fokus, og med lidt større risiko bagtil.
 • Burnley har nogle spændende offensiv folk i Woods og McNeil, og derudover så ser Cornet super spændende ud, han har allerede scoret 3 i sine første 4 kampe for Burnley, og jeg tror godt de her 3 offensive esser for Burnley kan gøre ondt på Brentford.
 • Brentford på den anden side har også meget at byde på, og jeg tror at Mathias Jensens mulige startplads giver dem et mere og tydligere offensivt udtryk end hvis de stillede med Janelt. Brentford har i alle deres kampe skabt chancer og haft en fin xGF, og jeg tror kun det bliver bedre med Mathias Jensen, men det kan så også koste i den anden ende, da han ikke er ligeså god defensivt som Janelt.
 • Burnley har et xGA på 14,8 efter de første 9 runder, og det er lidt atypisk for de plejer at være rigtig godt struktureret og de største profiler er i min optik i deres defensivt, men kigger vi på deres kampe i år, så har de tilladt mange chancer, og det var især tydelige bl.a. imod Leicester, men også Southampton i sidste runde.
Hold øje med
 • Burnley snitter 9,2 i xGF og det er næstlavest i PL, hvilket ikke just er positiv læsning før dette opgør. Offensivt mangler Burnley at få gang i deres 9'er og de har blot scoret 7 mål i de første 9 kampe.
 • Brentford har gjort det flot offensivt, men det er deres defensivt, i min optik, der er skyld i de point de har fået. Brentford har et xGA på 9,1 efter 9 runder hvilket er næst lavest i PL.
 • Hvordan vil denne kamp forløbe, vil Burnley tage fat i opgøret eller vil Brentford forsøge at være spilstyrende? Det er jeg spændt på, og jeg håber det bliver en kamp med en masse felt til felt action, men jeg kan godt være nervøs for at det bliver et opgør/slag på midten, hvor de store chancer udebliver.
Oddsmarked

Man kunne eventuelt vente med at sætte sit X før startopstillingerne er offentliggjort. Hvis Brentford mangler alle de folk som de potentielt kan mangle, så er det interessant at kigge Burnleys vej i min optik, men jeg har dog valgt at lave dette spil på over de 2,5 mål som startede i odds 2,20ish og stadig står i det niveua.

Holdene:

Burnley:
Hjemmeholdet er uden Stephens (reserve), men derudover er der ikke nogle nævneværdige mangler, så derfor tror jeg vi får Burnley i en 4-4-2 med følgende folk:
Pope; Lowton, Collins, Tarkowski, Taylor; McNeil, Westwood, Cork, Cornet; Rodriguez, Wood

Brentford:
Gæsterne er noget hårde ramt, hvor Raya (fast mand) er ude i målet, Wissa (ny mand) er også skadet, ligesom Baptiste (reserve) Dasvila (fast mand, men skadet i lang tid) M.B. Sørensen (reserve) og deruodver er Janelt (fast mand) Pinnock (fast mand) og Mbeumo (fast mand) alle tvivlsomme til dette opgør.
Fernandez; Jorgensen, Jansson, Ajer; Canos, Onyeka, Norgaard, Jensen, Henry; Toney, Forss

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback