18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Buffalo Sabres - Washington Capitals: (AH: -1,0) 2

Match center
10. marts 2020 kl. 00:00 - Ishockey, USA - NHL
KeyBank Center
9. mar. 2020 kl. 09:26 (Opdateret 10. mar. 2020 kl. 02:57) 09/03
133
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 38-22-40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,95
Rigtig/forkert: 2-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Buffalo Sabres (29-31-8) var i slutningen af februar med i kampen om slutspilspladserne, men med 6 nederlag i træk har holdet stort set elimineret sine chancer for at nå blandt de eftertragtede bedste otte i den østlige konference. Nu møder Sabres Washington Capitals (41-20-7), som måske heller ikke er i topform, men som har det indbyrdes overtag på Sabres.

Det taler for:
- Mestrene fra 2018, Capitals, har formået at holde godt sammen på det mesterskabsvindende hold og er et bedre mandskab end Buffalo, der trods at være et hold i fremgang stadig har et pænt stykke vej at gå efter flere års krise. 

- Capitals har været ufatteligt skarpe på udebane i denne sæson med 23-10-2. Kun Colorado har flere udesejre i ligaen.

- Capitals har adskillige store offensive profiler i blandt andre Alex Ovechkin, Nicklas Backstrøm, Evgeny Kuznetsov og backstjernen John Carlson. Mandskabet, som har scoret næstflest mål af alle i denne NHL-sæson, har dermed rigeligt med firepower til at score adskillige kasser mod Buffalo.

- Buffalo er i dyb krise med seks nederlag i regulær tid på stribe. Holdet har ikke scoret mere end 2 mål i nogle af disse kampe.

- Capitals har vundet 4 af de seneste 6 indbyrdes møder i regulær tid, senest 6-1 hjemme i november.

- Buffalo er så godt som ude af slutspilskampen - har de den samme motivation, som Capitals, der kæmper for at vinde sin division og dermed få hjemmebanefordel i slutspillet?

- Capitals kommer fra en sejr på 5-2 over deres rivaler fra Pittsburgh Penguins. Det forventer jeg giver et stort boost.

Det taler mod:
- Washington har ikke været godt kørende på det seneste. Blot 3 sejre (i regulær tid) i de seneste 11 kampe er det blevet til.

- Braden Holtby har været meget svingende i Capitals-buret i denne sæson.

- Buffalo er et rigtig stærkt hjemmehold. Blot i 11 af 34 tilfælde har man tabt i regulær tid i denne sæson på hjemmebane, og blot et enkelt af de 6 seneste nederlag er kommet i Buffalo. Sabres vandt også det seneste hjemmemøde med Capitals tilbage i februar 2019.

- Buffalo har i Jack Eichel en stjerne, der på sine bedste dage kan afgøre kampene på egen hånd.

 

Buffalo må undvære Matt Hunwick, Linus Ullmark, Tage Thompson og Vladimir Sobotka grundet skader.

Washington har en skadesfri trup.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback