18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - Vejle Boldklub: Under 2,5 Mål

Match center
21. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Mikkel Redder
18. feb. 2021 kl. 17:52 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 19:15) 18/02
174
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brøndby tager i runde 17. hjemme imod Vejle. To hold der er godt organiseret, og som har bokset over deres vægt ift. xG. Forud for dette opgør har jeg kigget på de to holds offensiv, og er gået på under 2,5 mål.

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Vejle har et xGF på 1,1 pr.kamp, men har scoret 1,3 pr.kamp. Brøndby på den anden side har scoret 2 pr kamp, men snitter 1,4 pr.kamp. Denne overpræstation kommer ikke til at fortsætte, og jeg forventer mig et tæt opgør her.
 • Vejle skaber ikke ret mange chancer, hvor de på de første 16 runder har skabt 0,8 åbne chancer i snit, hvilket er det 3. dårligste snit i superligaen. Brøndby ligger på 1,6, som er det 3.bedste i superligaen.
 • Kigger vi på Vejle's første 4 kampe (jeg tager pokalen med her), så er de endt med 2x 0-0, en 1-0 og en 2-2. xG i de kampe har været 3,67 mod FCN (3 mål på dødbolde i den kamp) 1,32 mod SønderjyskE 1,31mod AGF og i kampen mod Randers kunne jeg ikke finde nogen tal, men jeg så den selv, og der var ikke meget at få pulsen op over. Altså meget taktiske kampe Vejle spiller.
 • Brøndby har i de første 3 kampe vundet 1-0 over FCN en kamp der hed 1,43 på xG (BIF fik 0,44) 1-1 mod AaB hvor xG hed 2,59, (3,35 med straffesparket) og imod Lyngby stod xG på 3,06.
 • Saeid Ezatolahi er ude i dette opgør med karantæne, men han er en rigtig god spiller for Vejle, og ham kommer de til at savne til at skabe spillet og få lavet det opbyggende spil. Sidst Ezatolahi var ude var imod Randers en kamp de ikke skabte meget og sluttede med en xG på 0,76. Jeg tror vi kommer til at se et mere defensivt udgangspunkt fra Vejle når Ezatolahi er ude.
 • Defensivt er jeg imponeret over Vejle's defensiv hvor de har en xGA på 1,14 pr. kamp, hvilket er super flot som oprykker, og som er lavere end Brøndby der snitter 1,18 xGA pr.kamp
 • Vejle vil helt sikkert være tilfredse med et X i Brøndby, og jo længere kampen skrider frem, jo mindre tror jeg vi vil se Vejle jagte en sejr, hvis de har et resultat. Samtidig, tror jeg også Brøndby vil have stor respekt for Vejle, som er et stærkt hold der har slået OB, AaB, SønderjyskE x2 samt spillet uafgjort med FCK i denne sæson.
Hold øje med
 • Sidst de to hold mødtes endte det med 2-0 til Brøndby (2,67 i samlet xG / 1,78 til Brøndby) en kamp der var fint med chancer i, og som sagtnes kunne være gået over de 2,5 mål.
 • Brøndby er det hold der har spillet flest kampe, som er gået over de 2,5 mål. Ud af 16 kampe er 12 gået over, men de er startet denne forårssæson med at gå under i 2 ud af 3 kampe, og jeg håber de fortsætter i det spor.
 • Brøndby er det mest scorende hold i Superligaen med 32 mål i 16 kampe, hvor de også har nogle rigtig gode målscorer i Lindstrøm (9 mål) Uhre (8 mål) og Hedlund (5 mål) som jeg er nervøs for om Vejle kan få lukket ned for.
 • Vejle er uden Greve igen, og han kunne være en god mand i dette opgør. Vejle står med en ret ny bagkæde, hvor Brunst, Bengtsson og Kolinger alle er kommet til i vinterpausen, og her kunne Greve være god til at få sat folk på plads, og ligge linjen.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 står i odds 2,05 og har ikke rykket sig meget siden det blev muligt at spille på denne variant.

Jeg tror vi får en tæt kamp, men hvor Brøndby trækker sig sejrrigt ud af kampen. Man kan kombinere en Brøndby sejr med under 2,5 til odds 3,52, hos comeon! som kunne være interessant. 

Holdene:

Brøndby:

Her er Rosted med igen efter han sad ude med karantæne, og det betyder at det kun er Riveros der er ude for hjemmeholdet, hvilket betyder de kan stille i stærkeste opstilling,  

Vejle:

Greve (fast mand 12 kampe 1 mål) Schoop (fast mand 12 kampe 1 mål) Saeid Ezatolahi (fast mand 15 kampe 2 mål) Gundelund (fast/reserve 8 kampe) og Kevin Yamga (reserve 5 kampe)

Det er altås nogle markante spillere Vejle har ude, men hvis man kigger ift. de seneste 3 kampe, så er det kun Saeid Ezatolahi de må undvære, og som erstatning for ham tror jeg vi får Dominik Kovacic at se fra start, som også kom til i vinterpausen, han har i flere omgang kommet ind på midten, selvom han er midterforsvar og det tror jeg giver et mere defensivt udtryk. 

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback