Brøndby IF - SønderjyskE: 1

Match center
30. april 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Michael Johansen
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 65-22-13%
Betvalue: 102,05%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

SønderjyskE har haft et forfærdeligt mesterskabsslutspil. Holdet har tabt sine første fire kamp og nu fire point efter den populære tredjeplads, som hele fire hold kæmper om.

 

Brøndby tabte i forrige kamp mod suveræne FCK, men ellers har holdet på det seneste fejet al modstand af vejen. Senest blev det til en sejr ude mod FCN, og dermed ligner det ikke, at Vestegnsklubben er holdt op med at spille fodbold, selvom andenpladsen ligner en formalitet.

 

Derfor skal du spille den:

 • Brøndby er rigtig godt kørende og har vundet fem af deres seneste seks kampe. Kun de forsvarende og formentlig kommende mestre fra FC København har kunnet nedlægge Brøndby.
 • SønderjyskE er omvendt i en rigtig skidt forfatning. Holdet er kommet virkelig dårligt ind til mesterskabsslutspillet og har tabt deres første fire kampe. Det skal dog siges til sønderjydernes forsvar, at tre af kampene var mod formstærke mandskaber (FCK, FCM og FCN). Senest tabte holdet med 1-2 hjemme mod Lyngby, der måske er ved at fine melodien igen efter en mindre god periode.
 • Brøndby kan med en sejr endegyldigt sikre sig det, der længe har lignet en formalitet, nemlig andenpladsen.
 • SønderjyskE mangler i den grad målscorere. Således er holdets delte topscorer Simon Kroon (fire mål) ikke længere at finde i klubben. Det er holdets delte næsttopscorer Marc Dal Hende (tre mål) heller ikke.
 • Michael Uhre er med sine fire sæsontræffere dermed holdets topscorer, mens Nicolaj Madsen og Johan Absalonsen med hver tre mål deler andenpladsen. Det er ikke imponerende så langt inde i sæsonen.
 • Brøndby har omvendt masser af spillere, der kan score mål: Pukki, Wilczek, Mukhtar etc.
 • Brøndby er 9-3-3 hjemme.
 • Brøndby har vundet fem af de seneste seks hjemmekampe mod SE.

Det skal du holde øje med:

 • Brøndby må undvære Christian Nørgaard på midtbanen samt Sikosek på backen. Begge grundet karantæne. Der er dog fine reserver på begge pladser.
 • Brøndby var bestemt ikke uheldige med at vinde over FCN i den seneste kamp. Hjemmeholdet havde flere rigtig store chancer, og kun uskarphed fra FCN-angriberne og fint målmandsspil af Rønnow gjorde, at Johan Larssons langskudsmål i det 79. minut blev kampens eneste scoring. 
 • Brøndby kan med sejren sikre sig andenpladsen, ja, men skulle det glippe her, så har holdet stadig fem kampe tilbage til at råde bod på det. Det haster nok ikke mere, end det jager.
 • Selvom SønderjyskE ligger sidst og har fire point op til den eftertragtede tredjeplads, så har holdet altså stadig seks kampe (denne inkluderet) til at ændre på de kedelige tendenser. Dermed må det formodes, at holdet endnu ikke har givet op.
 • Jeg mener desuden, at holdet underpræsterer en smule for tiden. Det må vende på et tidspunkt.
 • SønderjyskE er 5-4-5 ude og er dermed slet ikke helt til rotterne, når de spiller væk fra Haderslev. Holdet tabte godt nok med 1-3 i den seneste udekamp mod FCM, men inden da havde de vundet to i træk mod AGF og OB.

 

Trupnyt:

 

Brøndby må til kampen undvære:

 

Thomas Kahlenberg (midtbane – fast – anfører – været ude i månedsvis)

Christian Nørgaard (midtbane – fast – nyt fravær)

Gregor Sikosek (back – fast – nyt fravær)

 

SønderjyskE må til kampen undvære:

 

Eggert Jónsson (defensiv midtbane – reserve/været ude længe)

Mikkel Hedegaard (forsvar/midtbane – fast/reserve – karantæne)

Marc Pedersen (back - fast) er tvivlsom og var ikke med i den seneste kamp.

 

Forventede startopstillinger:

Brøndby IF (4-1-2-1-2): Rønnow - Larsson, Hermannsson, Röcker, Crone - Austin - Holst, Phiri - Mukhtar - Pukki, Wilczek

SønderjyskE (4-1-4-1): Fernandes - Rodrígues, Kanstrup, Luijckx, Poulsen - Mattila - Kløve, Rømer, Madsen, Absalonsen - Uhre

 • Hyppige promotions
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback