18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - FC Midtjylland (2021-08-29 20:00): 2

29. august 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
24. aug. 2021 kl. 16:43 (Opdateret 30. aug. 2021 kl. 10:43) 24/08
136
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 24-26-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

FC Midtjylland tager søndag aften til Brøndby Stadion og skal spille en svær kamp.

FC Midtjylland ligger pt på 1.pladsen og ligner klart det bedste hold sammen med FC København. Der er et godt stykke ned til det brøndby hold som stadig ikke har vundet en kamp efter de første 6 runder.

Brøndby har mistet en del af det mesterhold der spillede en stærk sidste sæson. FC Midtjylland ligner klart mere dem selv en Brøndby gør og holdet har fundet formen med Bo Henriksen. Spillerne ser motiveret ud og stemningen i omklædningsrummet må være god efter man har sikret sig EL-gruppespil og ligger øverst i ligaen.

Brøndby spiller onsdag aften en vigtig kamp på et fyldt brøndby stadion med en kamp om CL pladser. En kamp de vil gøre alt for at vende til deres fordel. Dog ser det ud til at brøndby søndag har alle de coronaramte spillere tilbage.

Dog syntes jeg det er en fejlvurdering at FC Midtjylland skal have odds 2,15 ude.

Sidste opgør på Brøndby stadion slutter FC Midtjylland i odds 2.26. 

Dette er i en sæson med et bedre Brøndby hold med bedre form, uden ude tilskuere og uden en vigtig midtuge kamp inden opgøret.

Brøndby vandt sidste indbyrdes med en udvist Paulinho inden 1. halvleg var omme. Men vi skal huske at inden dette opgør havde Brøndby ikke sejret i 7 opgør i træk.

FC Midtjylland har dog J.Brumado i karantæne til kampen men jeg ser slet ikke dette som ødelæggende for FCM.

Kan overordnet set ikke se, hvorfor at forskellen på sidste kamp og nu kun skal være 10 øre på udesejren med alle de ændringer der nu i forhold til i maj måned.

Hold øje med:

Om Brøndby spiller forlænget spilletid onsdag aften da dette højstsandsynligt vil trække 2-tallet længere ned.

Tjek muligvis lørdag aften om Anders Dreyer er med i kamptruppen. Synes stadig der er værdi uden, en det er selvfølgelig et svækket FCM med mindre værdi.

Kilder: 

Oddsportal.com

Danskfodbold.com

Superliga.dk

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback