18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - FC Midtjylland: 2

Match center
29. august 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Sandi Putros
23. aug. 2021 kl. 10:37 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 21:56) 23/08
451
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FCM tager i denne runde til Brøndby, hvor de skal forsøge at fastholde deres førsteplads, og det sker kun ved en sejr, hvilket jeg tror de har gode muligheder for.

Chance (1-X-2): 25-25-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • FCM spiller dette opgør d.29 og har derfor haft en pause på 9 dage mellem deres seneste kamp og denne. Brøndby spillede mod OB d.21 og så har de en CL-kval kamp mod Salzburg d.25 og så denne kamp mod FCM d.29 det er et hårdt program, og burde være en fordel for FCM.
 • Offensivt er FCM voldsomme, og kigger vi lidt på deres stats så har de scoret 13 mål i 6 kampe, og været det hold der har skabt flest chancer, og flest åbne chancer, samt det hold der har haft flest afslutninger.
 • Brøndby bør snart have flere af deres folk tilbage fra sygdom, men p.t. Rosted, Greve, Cappis og Børkeeiet alle ude, og det er usikkert om hvor klar de vil være til kampen mod FCM. FCM på den anden side, har fået deres sygdom parkeret, og både Høgh, Sisto og Dalsgaard var med i sidste runde mod Silkeborg.
 • FCM er yderst godt kørende med 5 sejr i træk i superligaen, en kvalifikation til EL og et spil der bare kører. Så selvtilliden må være høj, hvilket ikke helt er det samme tilfælde hos BIF der har deres første sejr til gode i denne sæson, hvor det er blevet til 4 X'er og to nederlag.
 • Brøndby mangler lidt i øjeblikket, og kampen i sidste runde mod OB, illustrerede det meget godt. Offensivt er rigtig meget overladt til hvad Uhre kan skabe, og han havde da også heldet med sig, og defensivt har de også vist svaghedstegn hvilket de 11 indkasserede mål også vidner om. Brøndby har mistet nogle store profiler, og det tager tid at spille nye folk ind.
 • FCM spillede mod Brøndby 4 gange sidste år, hvilket førte til 3 FCM sejr og 1 BIF sejr, og FCM har over de seneste par sæsoner haft et godt tag på BIF.
Hold øje med
 • FCM mangler en frontmand, Júnior har karantæne, Kaba er på vej væk, og nyerhvervelsen Marrony er skadet. Det er en bet for FCM at de ikke har en frontmand, og jeg er spændt på hvordan de vil sætte de tre forrest op, når de ikke har en targetmand de kan ligge den op på.
 • Brøndby har i Mikael Uhre en skarp herre, og han kan sagtens true FCM bagkæden på fart, han gjorde det onde mod dem sidst de mødtes, og med selvtilliden helt i top, efter to mål mod OB, er han en FCM skal holde godt øje med.
 • Tilskuere på lægterne er bare fantastisk, og der er nok ikke nogle bedre end dem på vestegnen. Det at Brøndby har hjemmebanefordel, kan sagtens blive en vigtig faktor.
Oddsmarked

Oddset på FCM sejr startede de felste steder i de 2,10ish og jeg har fundet 2,15 som højeste hos Nordicbet. 

De seneste tre gange de har mødtes har FCM sejr givet 2,10 - 1,90 - 1,80. 

Til dette opgør kunne jeg også sagtens forestille mig en kamp med masser af mål, hvor over 2,5 mål til odds 1,76 kunne være interessant at følge.

Holdene:

Det er svært at sige vildt meget om holdene, når der er en uge til kampstart, men ift. FCM så kan vi i hvert fald se at de folk der var ude med corona er tilbage igen. På fravær siden har jeg været inde på Júnior og Marrony, men derudover er Lössl tilbage efter sin ferie, 

Jeg tror FCM vil stille i noget lignende:

Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Paulinho, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Evander, Raphael Onyedika, Gustav Isaksen, Pione Sisto, Anders Dreyer.

Brøndby er jeg lidt mere usikrer på, de har en kamp i midtugen, hvor vi måske kan blive lidt klogere på hvordan status er med de folk de har ude. Så derfor vil jeg ikke gisne for meget allerede nu.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback