Brøndby IF - FC København: Over 4,5 hjørnesprk til brøndby

Match center
17. april 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Michael Tykgaard
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 107,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Brøndby får med deres spillestil mange hjørnespark, har vist at de kan spille med mod FCK i de indbyrdes kampene og FCK er trygge på at de kan stå lavt og holde modstanderne fra at skabe mange gode muligheder. Ligaen er (nesten) afgjort og her kommer den sidste muligheden for at Brøndby skal få lidt tro på guld denne sesongen. Det vil kræve en sejer og Brøndby er ikke stærke nok til at de kan lægge sig dypt om de tager ledelsen.

Brøndby har tidligere fået mange hjørnespark mod FCK. De fik hele ni stk. ude i Parken for to måneder siden. De fik også ni stk. i den sidste hjemmekampen mod FCK.

FCK har blevet mere og mere mærket af den lange og flotte sesongen de har gang i. Falk er ude resten af sesongen, Verbic har været plaget af skader og efter operasjonen ikke nået at få spillet sig i form, mens Youssef Toutouh ikke ligner den kreative spilleren han var før jul. Her mangler i tillegg Santander.

Mest sandsynlig betyder ikke det så meget for dette spillet, men Solbakken har nogen få ganger tidligere skiftet taktik mod netop Brøndby.  Sidst viste de liten interesse i at styre kampen og da de mødtes i pokalen hos Brøndby stillede Solbakken op med tre stoppere. Med Santander ude, så vurderes det måske en mere defensiv opstilling.

FCK har stadig ikke tabt en fodboldkamp mod dansk modstand. Det i sig selv er en uhyre stærk og lidt urealistisk prestasjon efter deres lange flotte run i Europa. Stallen er bred, men heller ikke så bred at de ville klaret dette med flere skadede spillere. Det må være nogen trætte hoder der nu. De står veldig godt og har mange ganger vist at de kan spille mange minutter i hård modvind og likevel ri af stormen og rejse hjem uden tab. Brøndby har Mukthar og så blver det meget hurtig frem i lengderetningen - det kan komme til at stange i FCKs solide mur mandag - og det bør kunne kaste af sig mange hjørnespark.

Defensivt har Brøndby sluppet billig fra det denne sesongen. Mod Randers sidst vinder de hele 4-2 efter 120min(som ikke mærkes mandag) men Randers havde et hav af opløb til at lukke kampen og her er FCK selvfølgelig langt stærkere end (fleste)  de andre danske holdene. Det er kun positivt om FCK får scoret først.

Det bliver ofte intenst, få scoringer og mange hjørnespark når disse hold mødes - og specielt i Brøndby får vi som en sjældent gang, opleve en kamp med full trykk - også fra tribunen. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback