Annonce

Brøndby IF - FC København: Over 2,5 mål

Match center
17. april 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Michael Tykgaard
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 101,05%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Der er dømt stormøde i dag, når Brøndby Stadion danner rammerne omkring denne sæsons tredje New Firm. De to første er endt under linjen, men begge hold kan spille helt frit til denne kamp, da der reelt set ikke er så meget at miste… hvis vi da ser bort fra håneretten og deslige.

 

Gæsterne mangler deres topscorer, men har en bred trup, og så råder hjemmeholdet desuden over to af Superligaens farligste herrer.

 

Derfor skal du spille den:

 • Begge hold kan spille frit. FCK har hele ti point ned til Brøndby på 2.-pladsen. Samtidig har de blå-gule intet mindre end 16 point ned til 3.-pladsen.
 • Ovenstående betyder, at Brøndby formentlig hverken kan nå fugl eller fisk i forhold til, hvor de er nu. Men skal holdet gøre sig de mindste forhåbninger om 1.-pladsen, så vil det kræve to sejre over FCK her i slutspillet.
 • Brøndby-træner Alexander Zorniger har da også udtalt, at holdet vil gå efter sejren fra første fløjt. Der er dermed formentlig ikke tale om et afventende Brøndby-hold, der vil vente på sin chance.
 • Selv uden et par profiler er ovenstående noget, som FCK måske kan udnytte på kontraer. Holdet råder stadig over spillere som Benjamin Verbic og Toutouh, der har fart i støvlerne. Cornelius er heller ikke helt langsom sin størrelse taget i betragtning.
 • Brøndby har to af Superligaens tre mest målflittige spillere i skikkelse af Teemu Pukki og Kamil Wilczek. Begge er godt kørende for tiden.
 • Når Brøndby rammer en dag, hvor de to angribere ikke kan score, så har de en god midtbane, der kan supplere med mål: Hany Mukhtar og Christian Nørgaard har begge gjort det flot i sæsonen, men også andre byder til sig.
 • Godt nok har Brøndby en god offensiv, men defensiven er ikke fejlfri. Således har Vestegnsklubben lukket mål ind i syv af deres seneste otte kampe – og har selv scoret i alle otte kampe.
 • ”Løverne” er kendte for deres solide defensiv, men selv denne er begyndt at krakelere en lille smule. Seks kampe – alle turneringer inklusive – skal man tilbage for at finde FCK’s seneste clean sheet.
 • I Superliga-sammenhæng har de forsvarende mestre lukket mål ind i de seneste tre udekampe (mod FCN, Silkeborg og senest SønderjyskE) og i seks af de seneste otte.
 • Et superskarpt Brøndby-hold, der har scoret to mål eller flere i deres seneste otte kampe, burde have fine muligheder for at udbygge den statistik.

Det skal du holde øje med:

 • Gæsterne er uden deres topscorer Federico Santander. Afløseren Pavlovic har dog vist ok målform på det seneste, men en svækkelse er det uden tvivl.
 • FCK har ikke haft lige så meget held med at holde buret rent på det seneste, men her har det sædvanlige – og historiens måske bedste FCK-midteforsvar nogensinde – makkerpar bestående af ”Zanka” og Johansson også kun spillet sammen i tre af de seneste seks Superliga-kampe. De er begge formentlig med fra start i dag.
 • Én ting er, at Brøndby vil gå til den fra start, men hvad vil FCK? Vil de gå med på den galej, eller vil de forsøge at trække tempoet lidt ud af kampen, fordi de reelt set ikke skal nå noget som helst?
 • FCK vil formentlig være tilfredse med 0-0/1-1/uafgjort generelt (2-2, 3-3 og så videre er dog ikke så vildt sandsynlige) og vil derfor måske ikke forcere noget som helst, så længe stillingen eventuelt er sådan. Omvendt skal holdet (i hvert fald på et eller andet tidspunkt) forcere og satse lidt, hvis Brøndby kommer i front. Der er ingen som helst grund at spille efter et hæderligt nederlag.
 • Disse derbys har det bestemt ikke med at ende over 2.5 mål. Det er således endt med maksimalt to mål i de seneste otte opgør (Superligaen og pokalen inkluderet).

 

Trupnyt:

 

Brøndby må undvære:

 

Thomas Kahlenberg (midtbane – fast – været ude længe)

FC København må undvære:

 

Federico Santander (angreb – fast – topscorer – karantæne – nyt fravær)

Rasmus Falk (kant – fast – ude siden 09/03)

Tom Høgli (back – reserve)

Nicolaj Thomsen (midtbane – ny – ikke spillet for klubben endnu)

Forventede startopstillinger:

Brøndby IF (4-1-2-1-2): Rønnow - Larsson, Hermansson, Röcker, Sikosek - Austin - Nørgaard, Phiri - Mukhtar - Wilczek, Pukki

FC København (4-4-2): Olsen - Ankersen, "Zanka", Johansson, Augustinsson - Verbic, Kvist, Matic, Toutouh - Pavlovic, Cornelius

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback