18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - West Ham United: (AH: 0,0) 2

Match center
15. maj 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Andre Marriner
11. maj. 2021 kl. 15:25 (Opdateret 15. maj. 2021 kl. 22:52) 11/05
213
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Skal West Ham spille CL næste år så skal der point på kontoen, og i dette opgør mod Brighton tror jeg de har gode chancer!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-25-43%
Betvalue: 104,12%
Spilbar ned til odds: 1,74
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Brighton er et godt spillende hold, og det tror jeg passer West Ham rigtig fint, i de kampe de har tabt på det seneste har det været til Everton og Newcastle, to hold der ikke er super glade for at have bolden, og her mod Brighton, kommer de til at stå overfor et hold der gerne vil spille fodbold, hvilket kan åbne mulighederne for West Ham på omstillinger.
 • West Ham har alt grund til at vinde, da de kan komme et skridt nærmere på en CL plads næste år, og på den anden side har Brighton klaret frisag i denne sæson, så de har ikke det samme at spille for, og motivationen for sejr, må være størst hos West Ham.
 • Brighton mangler deres anfører og styrmand i bagkæden i Dunk, Lallana på midten, og oppe foran er holdets topscorer Maupay også ude, det kan gøre forskellen.
 • West Ham har især gode muligheder på dødbolde, også i og med at Dunk er ude for hjemmeholdet. Hans fraværd kan blive afgørende på hjørnespark eller indlæg, hvor West Ham er uhyre farlige.
 • Offensivt skaber Brighton fint med chancer, men de scorer bare ikke nok, og det er deres historie i denne sæson. Kigger vi på deres seneste 6 kampe har de scoret 4 mål, og gået målløs fra banen i tre af kampene.
 • West Ham har mange der kan byde sig til offensivt, og med Lingard og Antonio i front kan de helt sikkert skabe cancer mod Brighton, især Lingard har været flyvende med 9 mål i hans 13 kampe for West Ham i denne sæson, og jeg tror gerne han vil slutte sæsonen ordentlig af, og måske bringe sig selv i spil til EM.
Hold øje med
 • Defensivt har West Ham haltet på det seneste, og de savner Rice synes jeg man kan se. Kigger man på deres seneste 7 kampe har de lukket 12 mål ind, og det defensive spil skal være bedre, hvis de skal tage 3 point med hjem fra Brighton.
 • Brighton er et godt hold, men har bare ikke fået som fortjent i denne sæson, og kigger man på deres seneste 12 kampe, så har de fået 3 sejr, men det kunne ift. xGF og xGA sagtens have været 7. Så Brighton er gode, og West Ham skal sætte en god kamp sammen hvis de vil have 3 point.
 • Brighton kan spille frit, og det kan måske gøre en forskel, hvorimod West Ham har en del at spille for, som måske kan virke mere pressende end motiverende.
 • West Ham har fået 1 sejr ud af de seneste 4 kampe, og det er ikke just imponerende. Er der gået gummiben i den? det kan jeg godt være nervøs for.
Oddsmarked

Oddset på West Ham sejr +0.0 startede i 2,02ish og har så bevæget sig ned i de 1,85 som jeg spiller hos comeon!

Det kunne også sagtens blive en målrig affærde, hvor man kan spille over de 2,5 til odds 2,10 hos betfair. De seneste to indbyrdes opgør er endt 2-2 og 3-3, så de har spillet målrige kampe mod hinanden før.

Holdene:

Brighton:
Her er Dunk (fast mand 32 kampe 5 mål) ude med karantæne og det samme er Maupay (fast mand 33 kamep 8 mål) efter de begge fik direkte rødt i Brightons seneste nederlag til Wolves på 2-1.
Derudover er Lallana (fast mand 27 kampe 1 mål) Veltman (fast mand 28 kampe 1 mål) yderst tvivlsomme til dette opgør. Lamptey (fast mand 11 kampe) og March (fast mand 21 kamep 2 mål) er fortsat ude med skader. 

Det er to store profiler der ude for hjemmeholdet, og det kan gøre forskellen i dette opgør. 
Derudover er Gross en fin spiller, men ikke ligeså god, som Lallana er, i min optik. 

Jeg tror vi får en 3-4-1-2 som ser sådan her ud:

Sanchez; White, Webster, Burn; Jahanbakhsh, Gross, Bissouma, Moder; Mac Allister; Trossard, Welbeck

West Ham: 
Her er Cresswell (fast mand 33 kampe) Ogbonna (fast mand 25 kampe 2 mål) Lanzini (fast/reserve 17 kampe 1 mål) alle tvivlsomme, men de var alle en del af truppen i West Hams seneste opgør mod Everton. Derudover er Rice (fast mand 29 kampe 1 mål) yderst tvivlsom. 

Det giver en start 11'er som jeg tror kommer til at se sådan her ud, men man kan afvente at sætte sit kryds, for det er et meget ydmygt bud:

Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Lanzini, Soucek; Foranls, Lingard, Benrahma; Antonio

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback