18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Leeds United: Flest hjørnespark Leeds

Match center
27. november 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Craig Pawson
26. nov. 2021 kl. 11:09 (Opdateret 27. nov. 2021 kl. 20:26) 26/11
106
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Leeds skal i runde 13 en tur til det sydlige England, hvor Brighton venter. Jeg har kigget lidt på opgøret og har fundet et spil, som jeg mener har værdi.

Chance: 30%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Kigger vi på boldbesiddelsesprocenten så ligger Leeds over Brighton, og i de to opgør sidste sæson havde Leeds også markant mere (58% og 66%) I begge de opgør havde Leeds til slut flere hjørnespark end Brighton.
 • Leeds har til dette opgør nogle rigtig gode offensive folk, som har masser af en-mod-en styrke, især kan James, Harrison og Raphinha kan alle gøre en forskel imod Brightons lidt tunge folk i bagkæden.
 • Kigger vi på Leeds stats så har de i de første 12 kampe så ligger Leeds nr. 5. ift flest afslutninger i PL. Her ligger Brighton nr.17 ift. flest afslutninger.
 • Kigger vi på indlæg så ligger Leeds også højt. De er nr.6 ift. flest indlæg hvor Brighton ligger nr. 15.
 • Ser vi på hvor meget de to hold tillader modstanderne, så er Leeds faktisk det hold der tillad næst færrest indlæg imod sig selv. De har tilladt 87 hvor Brighton har tilladt 137.
 • Leeds har fine hjørnestats, hvor de får 5 pr. kamp og tillader 5.4 til modstanderne. I de 12 kampe de har spillet har de fået flest hjørnespark i 6 af kampene. Brighton snitter 5.1 pr.kamp og tillader 5.3 til modstanderne. De har vundet 5 af kampene ift. hjørnespark.
Hold øje med
 • Kigger vi på skud tilladt imod eget mål, så ligger Leeds et pænt stykke over Brighton. Leeds har tilladt 178 skud imod sig, hvor Brighton har tilladt 142.
 • Leeds er skidt kørende, og har ikke helt fået de point som de måske burde have og kunne forvente. De ligger på en 17.plads, og måske kan de mange dårlige resultater godt få en indvirkning på moralen.
 • Leeds mangler i den grad deres normale 9'er. Bamford er savnet, og hans tilstedeværelse ville kunne hjælpe på dette hjørnespil.
Oddsmarked

Oddset på Leeds til at få flest hjørnespark kan også findes til odds 3,38 hos Marathonbet og til odds 3,40 hos bet365. Comeon! er derfor højdespringeren med odds 3,60.

Jeg har også selv spillet over de 10,5 hjørnespark til odds 1.900 asian hos bet365, og nogle alternative linjer.

Holdene:

Brighton:
Hjemmeholdet har Mwepu (ny mand/reserve) som tvivlsom og derudover er Welbeck (fast mand) samt Alzate (reserve) ude. Det giver en formation som jeg tror hedder 3-4-1-2 hvor jeg er usikker på om Mrach er med, men jeg har dette bud på en start 11'er

Sanchez; Dunk, Duffy, Webster; Lamptey, Bissouma, Gross, Cucurella; Lallana; Trossard, Maupay

Leeds United:
Har været ramt af skader i denne sæson, men til dette opgør er der flere lyspunkter. Raphinha burde være med, og han bliver en stor gevinst for gæsterne. De må dog se bort fra Ayling (fast mand) Bamford (fast mand) og Koch (fast mand) og derudover er unge Shackleton (reserve) tvivlsom til dette opgør. Det giver følgende start 11'er:

 Meslier; Dallas, Llorente, Cooper, Struijk; Phillips; Raphinha, Klich, Forshaw, Harrison; James

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback