18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace: Crystal Palace flest hjørnespark

Match center
14. januar 2022 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Robert Jones
11. jan. 2022 kl. 14:08 (Opdateret 14. jan. 2022 kl. 22:35) 11/01
237
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 22 mødes Brighton og Palace i en kamp som jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror gæsterne får gode muligheder for at bide fra sig offensivt.

Chance: 27%
Betvalue: 106,65%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Offensivt har Crystal Palace nogle spændende profiler, og til dette opgør tror jeg de kører med Benteke i front, og det plejer at betyde indlæg, som kan føre til hjørnespark. Derudover er det to ret god kanter der er på siderne af Benteke, og de vil gerne udfordre, især Olise som har lavede gode indhop og Eze som fik en times tid i FA cup kampen, så de har gode offensive kræfter som kan udfordre.
  • Kigger vi på stats så har Palace flere indlæg end Brighton pr.kamp, selvom det er tæt. Brighton slår i snit 11 indlæg pr.kamp hvor Palace slår 11,6.
  • Til dette opgør mangler Brighton et par store profiler, og i min optik mangler de også deres største (se holdinfo)
  • Crystal Palace er blevet et markant andet hold end sidste sæson, og jeg synes at de har fået nogle rigtig spændende typer mere i spil. Især er de på midten godt rustet med et par rigtig gode boldspillere, som gerne vil skabe og ikke kun ødelægge. Her tænker jeg på Hughes og Gallagher, som kan være med til at sætte de forreste i scene, og jeg tror de får gode muligheder her.
Hold øje med
  • Crystal Palace har i 20 kampe blot fået flest hjørnespark i 6 af dem, og fået lige mange i en af kampen så det hedder 6-1-13 hvilket ikke er imponerende. De har også et negativt snit ift. hjørnespark fået og givet.
  • Brighton har et fint hjørnesnit på 5 hjørnespark i snit pr. kamp og 5.4 i snit imod sig. Det er bedre end Palace. Palace snitter 4.4 hjørnespark pr.kamp og tillader 5.2 pr. kamp.
  • Offensivt har Brighton nogle gode profiler, og Maupay og Trossard oppe foran er evige trusler som kan skyde ude fra, og som også er gode til at søge en-mod-en situationerne som kan kaste hjørnespark af sig. Derudover så har Brighton også nogle gode offensive backs som er gode til at komme med frem, og er trusler som kan skabe farlige situationer der kan give hjørenspark.
  • Bliver dette opgør en kamp, hvor Brighton er spilstyrende og har meget boldbesiddelse så er jeg nervøs for om Place kommer frem til chancer og hjørnespark. Værterne er gode på bolden, og kan kører den rundt om Palace folkene, som potentielt stiller sig lidt lavere når de møder et godt boldspillende hold som Brighton.
Oddsmarked

Oddset på Palace til at få flest hjørnespark kan fåes til odds 3,82 hos Marathonbet, men der er ikke mange andre steder hvor det endnu er muligt at spille dette spil. 

Jeg synes dog det er interessant, og derfor er jeg gået med det. Man kan spille den med Palace +2.0 til odds 1,83 hos Marathonbet.

Holdene:

Brighton:
Hjemmeholdet må se bort fra Bissouma (fast mand) som er afsted til Africa Cup of Nations, og han er en kæmpe faktor for deres spil, og han vil være savnet. 
Derudover mangler de Dunk (fast mand) og Mwepu (fast mand). Mwepu er dog i spil til dette opgør, men det er usikkert, og flere steder har jeg læst at han er ude, men det er et spørgsmålstegn. 
Jeg tror de stiller med følgende 11:

Sanchez; Lamptey, Webster, Burn, Cucurella; March, Lallana, Moder, MacAllister; Maupay, Trossard

Crystal Palace:
Gæsterne er uden Zaha (fast mand), Ayew (fast mand) og Kouyate (fast mand) som alle er til Africa Cup of Nations, og derudover er McArthur (fast mand) skadet. Det giver en start 11'er, som jeg tror bliver sådan her:

Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Milivojevic, Hughes; Olise, Benteke, Edouard

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback