18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Arsenal: 2

Match center
2. oktober 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Jonathan Moss
29. sep. 2021 kl. 18:01 (Opdateret 2. okt. 2021 kl. 20:21) 29/09
416
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brighton tager hjemme imod Arsenal i denne PL runde. Jeg har kigget lidt på de to hold, og synes det ligner et opgør, som Arsenal godt kan trække sig sejrsrigt ud af.

Chance (1-X-2): 30-28-42%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-0
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Arsenal er inde i en rigtig god periode. Det er blevet til 4 sejre (3 PL sejre og en EFL-cup). Spillet begynder at være der, og man har fået lidt bedre styr på den defensive struktur.
 • Sidste sæson mødtes Arsenal og Brighton to gange, hvor Arsenal tog sejren i begge opgør. I begge kampe var Arsenal, i min optik, det bedste hold, og kan de tage noget med fra de kampe så har de en god chance.
 • De fire offensive folk som Arsenal kan stille med ser gode ud, og især Saka kan blive Arsenals nøglespiller denne sæson. Han kom for alvor rigtig i gang med denne sæson i sidste runde med mål og oplæg i kampen mod Tottenham. Derudover scorede Aubameyang også i dette opgør, så det er offensive spillere med selvtillid, og tro på tingene.
 • Defensivt har Arsenal altid haft problemer, men jeg ser forbedringer hos Arsenal, og Gabriel-White konstellationen ser ret fornuftig ud, og derudover så ligner Tomiyasu en back der har nogle rigtig gode defensive kompetencer, så jeg tror godt de kan gøre livet svært for Brighton offensiven, som ikke har været så sprudlende i år.
 • Brighton har gjort det rigtig godt i år ift. pointhøsten, men kigger man på stats fra deres kampe, så er det lidt iøjnefaldende at de skaber utroligt lidt. Deres xGF hed 0,2 mod Brentford og 0,6 mod Crystal Palace, og generelt i denne sæson ligger de i den lave ende ift. xGF. Så hvis Arsenal kan holde Brighton nede på få chancer så har de bestemt mulighed for alle tre point.
 • Arsenal er uhyggelige på omstillinger, og i dette opgør, hvor Brighton også gerne vil spille med (snitter en boldbesiddelse på 56% pr. kamp) så kommer de også til at få muligheder i den disciplin tror jeg.
Hold øje med
 • Brighton har tro på tingene, og selvtilliden må være i top. 6 kampe 4 sejre og 1 uafgjort er yderst godkendt, og Brighton kan gå ind til dette opgør med ro på, og gå ud og spille det pasningsspil de er så gode til.
 • Et X vil ikke være en katastrofe for nogle af mandskaberne. Brighton vil fortsætte deres gode pointhøst, og Arsenal kan komme fra en svær udebane med point på kontoen. Derfor kan jeg godt være lidt nervøs for om Arsenal vil investere det der skal til offensivt, for at få en sejr, især i kampens slutfase, hvis der står uafgjort.
 • Dødbolde kan være en måde Brighton kan gøre ondt på Arsenal. Her har hjemmeholdet nogle gode midt stoppere der kan gøre ondt på Arsenal.
Oddsmarked

Oddset på Arsenal sejr startede i 2,60 og 2,70 flere steder, og har så bevæget sig ned i de 2,55 som jeg synes der er værdi i. 
Personligt vaklede jeg lidt mellem Arsenal DNB og Arsneal sejr, men gik til sidst med Arsenal. Jeg kan være lidt nervøs for, om vi får det der skal til fra Arsenal, og om de får skabt muligheder offensivt, imod et Brighton hold der er rigtig godt organiseret. Derfor kunne man måske også gå under de 2,5 til odds 1,82 hos Nordicbet.

Holdene:

Brighton:
Hjemmeholdet må se bort fra Webster (fast mand) og derudover er der tvivl om Alzate (fast mand/reserve), Bissouma (fast mand), Mwepu (ny spiller) og Welbeck (fast mand/reserve). Derfor er det lidt et skud med start 11'eren, men hvad jeg kan læse mig til, er de flests bud:

Sanchez - Veltman, Duffy, Dunk, Cucurella - Gross, Bissouma, Lallana, Moder - Maupay, Trossard

Arsenal:
Gæsterne har Xhaka (Fast mand) ude i de næste par måneder, men derudover er der ikke nogle nævneværdige skader. Det giver et Arsenal hold i en 4-2-3-1 eller en 4-3-3 hvor jeg er lidt i tvivl om formation, men ift. de startende 11 tror jeg meget på følgende:

Ramsdale-Tierney, Gabriel, White, Tomiyasu - Lokonga, Partey - Smith-Rowe, Ødegaard, Saka - Aubameyang

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback