18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brescia - Torino: (AH: 0,0) 1

Match center
9. november 2019 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Mario Rigamonti    Marco Guida
9. nov. 2019 kl. 10:45 (Opdateret 9. nov. 2019 kl. 16:49) 09/11
96
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-30-34%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 1,94
Rigtig/forkert: 0-4
Bet365 Spil nu hos Bet365
Brescias ringe hjemmebaneform snyder en smule. Oprykkerne er skadesramte, men det samme er dagens modstander, og så har Brescia en ny, spændende træner ved roret.
Det taler for
 • Brescia har fået ny træner i VM-vinderen Fabio Grosso. Et spændende navn, som vi for første gang får at se i Serie A*
 • Brescias dårlige hjemmebaneform snyder en smule. De har haft et utroligt svært program at starte ude på**
 • Torino er i krise og træner Mazzarri er fyringstruet. Den flotte forgangne sæson virker pludselig langt væk og defensiven er ikke til at kende***
 • Torino leverede en stor overraskelse og vandt over Atalanta i sæsonens første udekamp, men siden har de tabt samtlige udebanekampe
 • Torino er fortsat uden Zaza i angrebet og må til kampen også undvære midtbanedynamoen Baselli
Hold øje med
 • Brescia er uden Dessena på midtbanen og Chancellor i forsvaret
 • Et trænerskifte som følge af en fyring er sjældent udelukkende en positiv ting. Og Grosso er helt uprøvet i Serie A
 • Torino har på det seneste haft N’Koulou tilbage i midterforsvaret, og det har trods alt hjulpet en smule på defensiven****

Noter:

*Brescia fyrede Corini, der fik dem op i Serie A, men Brescia i Serie A med Corini ved roret så aldrig ud til at blive den store succes. Han har godt nok tidligere gjort det udmærket med Chievo i Serie A, men Brescia trængte til et friskt pust og det ligner Grosso, der må formodes at komme med stor motivation til at bevise sit værd i Serie A. Han er ud af Juventus’ trænerskole, han førte Verona til Serie A-playoffs op til denne sæson, inden han blev fyret før playoff-kampene, og sæsonen inden var han tæt på at tage Bari op i Serie A, men tabte i playoffs.

**Brescia har i det hele taget, men særligt på hjemmebane været igennem et utaknemmeligt program. På hjemmebane har de i fire hjemmekampe mødt Bologna, Juventus, Fiorentina og Inter. Derudover har de på udebane allerede mødt blandt andre AC Milan og Napoli. På den måde er det svært at forlange, at de som oprykkere kunne få meget mere end de nuværende syv point for 11 kampe.

***Torino har ikke vundet i seks kampe og har i samme periode lukket 10 mål ind.

****Efter at have misset sæsonstarten på grund af en speget sag, hvor N’Koulou strejkede, spillede han sjette til 10 spillerunde, inden han i seneste kamp mod Juventus sad ude med karantæne. Ide fem kampe har Torino godt nok lukket ni mål ind, men syv af målene kom i to kampe mod Parma og Lazio. Imellem de to kampe havde Torino altså tre kampe med kun to indkasserede mål.

Odds:

Bet365 er højest med odds 2,06, efterfulgt af Jetbull med 2,01 og Unibet/888/LeoVegas med 1,98. Markant licensløs bookmaker har 2,05. Oddset åbnede i omkring 2,15, men faldt hurtigt.

Team news:

Brescia er uden karantæneramte Alessandro Matri (angriber, reserve), samt skadede Daniele Dessena (central midtbane, fast), Ernesto Torregrossa (angriber, rotation), og Jhon Chancellor (midterforsvarer, fast)  og Mattia Viviani (defensiv midtbane, reserve).

Torino er uden skadede Simone Zaza (angriber, fast), Daniele Baselli (central midtbane, fast), Kevin Bonifazi (midterforsvarer, reserve), Iago Falque (højrefløj, fast sidste sæson, men skadesplaget denne sæson og har været nede at vende med U19-truppen, så måske på vej til at blive kørt ud på et sidespor) og Vittorio Parigini (højrefløj, reserve).

Formodede startopstillinger:

Brescia (4-3-1-2):

Joronen - Sabelli, Cistana, Magnani, Mateju - Bisoli, Tonali, Romulo - Spalek - Balotell, Ayé

Torino (3-5-2):

Sirigu - Izzo, N’Koulou, Bremer - Aina, Lukic, Rincon, Meite, Ansaldi - Verdi, Belotti

Kilder

Transfermarkt, klubbernes hjemmesider, La Gazzetta Dello Sport, Holdnyt.dk, Oddsportal

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback