18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brescia - Pordenone Calcio: 1

Match center
6. november 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio Mario Rigamonti
3. nov. 2021 kl. 12:41 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 18:08) 03/11
169
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 64-22-14%
Betvalue: 104,32%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 1-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Brescia er favoritter i opgøret og bør have gode muligheder imod bundproppen som har store problemer. Pordenone har skiftet ud på trænerposten og det har hjulpet lidt, men hjemmeholdet er stærkt spillende, og bør have gode muligheder for tre point.
Det taler for
 • Bundholdet fra Pordenone har haft store problemer i denne sæson, både defensivt og offensivt, og ligner på nuværende tidspunkt det svageste mandskab i Serie B og en sikker nedrykkere til Lega Pro.
 • Brescia og træner Filippo Inzaghi er inde i en ganske fin stime, og hvor man især offensivt har været sprudlende, og er det mest scorende mandskab i Serie B med et snit på to mål pr.kamp.
 • Defensivt har Pordenone store problemer i denne sæson, og man har ganske enkelt lukket alt for mange mål ind, og det bør give muligheder til et offensivt stærkt hjemmehold.
 • Det seneste opgør imellem de to mandskaber tilbage i april måned sluttede med en komfortabel 4-1 sejr til Brescia.
 • Efter to nederlag i træk både imod Como og Perugia har Brescia igen fundet melodien, og det har betydet sejre hjemme over formstærke Cremonese og uafgjort hjemme over formstærke Lecce, og senest sejr ude imod nedrykkerne fra Benevento, og alle tre stærkere modstandere end Pordenone.
 • Selvom sæsonen kun er elleve spillerunder gammel, og det er tæt i hele rækken så ligner Brescia bestemt et mandskab som skal tages seriøst i oprykningskampen, og vil man rykke op, eller som minimum med i playoff-spillet så skal denne slags opgør give tre point på hjemmebane.
 • Brescia kan til lørdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Efter at Massimo Rastello blev fyret, og Bruno Tedino har overtaget trænerjobbet har Pordenone fået to point i de seneste tre opgør, og blandt ude imod topholdet fra Pisa, og et point hjemme imod formstærke Cremonese. senest hvor man spillede 2-2.
 • Brescia har dummet sig en gang hjemme i denne sæson, og hvor man tabte med 2-4 over oprykkerne fra Como.
 • Serie B er ikke dans på røde roser og en svær turnering, og hvor alle kan slå alle, og man kan bare se på Parma som indtil videre har haft store problemer i turneringen.
 • Defensivt er det blev en smule bedre for Pordenone, og skal man overleve i denne sæson så skal man netop have lukket ned i det defensive, og imod et mandskab som Brescia kan man derfor sandsynligvis forvente et meget defensivt gæstende mandskab.
 • Det kan godt se ud til at trænereffekten måske har hjulpet en smule hos gæsterne, eller så har både Pisa og Cremonese undervurderet Pordenone, men man scorede til 2-2 i overtiden senest, og det samme gjorde sig gældende i Pisa og det er et tegn på at man ikke giver op.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,63 på en Brescia sejr på Stadio Rigamonti, Danske Spil er i odds 1,62.

BRESCIA: Hjemmeholdet har store ambitioner i denne sæson og klubejer Massimo Cellino vil gøre alt for at få Brescia tilbage i det fin selskab i Serie A, og det er da også en af de store grunde til at man hentede Filippo Inzaghi ind som ny træner i sommers da han har gjort det godt både i Venezia og Benevento i Serie B.

Man er store favoritter lørdag eftermiddag hjemme på Stadio Rigamonti og imod et Pordenone mandskab som har store problemer i denne sæson, og Brescia er da også kendt for at være stærke hjemme ikke mindst også pga en god 12 mand på lægterne, men det er dog blevet til et nederlag hjemme i denne sæson på 2-4 imod oprykkerne fra Como, og hvor man spillede den nok dårligste kamp i sæsonen.

Brescia hat vist stor stabilitet i de første elleve spillerunder af dette års Serie B, man er det mest scorende mandskab indtil videre i rækken med 22 sæsonmål i elleve opgør, og selvom man løb ind i to nederlag i streg, så var man hurtigt oppe på hesten igen og besejrede først et formstærkt mandskab som Cremonese med 1-0, og efterfølgende spillede uafgjort 1-1 imod syditalienerne fra Lecce for herefter at besejre nedrykkerne fra Benevento på udebane i mandags med 1-0.

Forskellen på de to mandskaber har været til at få øje på indtil videre i sæsonen, og skal Brescia drømme sig til oprykning eller playoff-spillet så skal disse opgør vindes på hjemmebane, og man har det generelt ganske fint mod gæsterne, og vandt da også det seneste indbyrdes opgør tilbage i april med 4-1.

Brescias hjemmebanestatistik: 2-2-1, målscore 11-8.

Trupnyt: Brescia har indtil videre ikke vigtige fravær til opgøret.

Brescias forventede startopstilling: 4-3-2-1: Joronen- Mateju, Cistana, Chancellor, Pajac- Bertagnoli, Vande Looi, Bisoli- Jagiello,Tramoni- Moreo.

PORDENONE: Norditalienerne har store problemer i denne sæson med kun tre point efter de første elleve spillerunder, og er placeret sidst i tabellen og med ti point op til Spal på den rigtige side af playout-pladserne derfor ligner det en utrolig vanskelig sæson allerede for gæsterne.

Efter kun et point i de første otte spillerunder var ledelsen nød til at sparke træner Massimo Rastelli ud da spillet ganske enkelt ikke fungerede hverken defensivt eller offensivt, og Bruno Tedino kom til og det har resulteret i to point i de seneste tre spillerunder efter hans ankomst, og blandt andet med et flot uafgjort resultat ude imod topholdet fra Pisa og senest hjemme imod Cremonese som er ganske stærkt spillende.

Jeg synes dog at skaden allerede er sket og da man endnu ikke har vundet i denne sæson, og man generelt ikke har skabt det helt store offensivt og yderligere er det mandskab som har lukket flest mål ind indtil videre i Serie B, og man så da også senest i mandagens hjemmekamp at hullerne langt fra er lukket i de bagerste kæder, og det kræver masser af arbejde fra Tedinos side, og det ændre man ikke på to uger.

Det ligner endnu en vanskelig opgave for norditalienerne, og imod et hjemmehold som har en stærkt offensiv med blandt andet navne som Rodrigo Palacio, og hvor man virkelig skal stå stærkt defensivt hvis man skal have noget med hjem fra Brescia, og som tingene har været indtil videre ligner det umiddelbart endnu et nederlag til Pordenone.

Pordenones udebanestatistik: 0-1-4, målscore 2-11.

Trupnyt: Pordenone har umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Pordenones forventede startopstilling: 4-3-3: Perisan- Valletti, Camporese, Stefani, Falasco- Petriccione, Pasa, Folorunsho- Ciciretti, Tsadjout, Cambiaghi.

Kilder

Tuttomercatoweb.com, TuttoB.com, bresciacalcio.it, corrieredellosport.it, pordenonecalcio.com, Gazzetta Dello Sport, giornaledibrescia.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback