18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brentford - Norwich City: Over 2,5 Mål

Match center
6. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Brentford Community Stadium    Jarred Gillett
5. nov. 2021 kl. 18:17 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 17:57) 05/11
144
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 11. Mødes Brentford og Norwich, en kamp med meget på spil, og en kamp som jeg håber og tror går hen og bliver målrig.

Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 106,08%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Norwich har PL's dårligste forsvar og har lukket hele 25 mål ind og har en xGA på 19,1, og har i min optik store problemer med hvordan deres defensive struktur og deres presspil skal fungere. Hvilket kan og bør give Brentford tro på at de kan score nogle kasser.
 • Brentford har flere af deres defensive profiler ude (se holdinfo)
 • Norwich ligger sidst i PL med 2 point efter 10 kampe, og hvis de ikke skal slå Derbys pointrekord skal de snart til at igang, jeg tror derfor de vil spille friskt til, og have en offensiv tilgang til opgøret.
 • Brentford er storefavoritter i dette opgør, og den rolle skal de også påtage sig. De har spillet super godt i år, og det offensive fodbold har imponeret mig meget, de har også et fint xGF på 13,0 efter de første 10 runder, hvor de bl.a. mod Chelsea, Arsenal, Liverpool og Leicester skabte gode chancer og fik scoret, og de forsvar må man bestemt kalde bedre end det Norwich kan stille med.
 • Mbeumo er med igen efter han har været ude i de seneste to kampe, og han kam sammen med Toney godt komme til at gøre ondt på de lidt tunge midtforsvar som Norwich stiller med.
Hold øje med
 • De to hold spillede sidste år to meget tætte indbyrdes kampe, som endte 1-0 og 1--1, og der skal altså flere mål til, hvis der skal være gevinst her, derfor håber jeg at de to hold spillere lidt mere friskt til en de gjorde dengang.
 • Norwich har PL's absolut dårligste offensiv, 7,9 hedder deres xGF efter 10 kampe, og de har blot scoret 3 sølle mål!! Det er katastrofalt dårligt, og de må snart få vendt denne manglende målstime, og gerne i dette opgør, hvor de måske også får lidt nemmere betingelser.
 • Tager Brentford teten, eller bliver det et taktisk opgør? det er jeg lidt usikker på. For Brentford var virkelig ikke gode i sidste runde mod Burnley og sidder den kamp stadig i baghovedet så kan de måske godt have en lidt afventende start, for mod Burnley var de ikke tilstede i første halvleg.
 • Brentford har en god organisation, og har en xGA på 11,3 hvilket er rigtig flot og den 6 laveste i PL. Det bliver svært for Norwich at spille sig til chancer og mål, hvis Brentford spiller op til det de har gjort hidtil i denne sæson!
Oddsmarked

Comeon! er ude med odds 2,04 som det højeste, hvor de fleste andre bookmakers er i 1,90ish. Jeg har kigget på mange typer væddemål til dette spil, men synes at det var på over de 2,5 mål jeg var mest komfortabel. Jeg kunne godt se Norwich gøre en forskel, og måske tage point i dette opgør. Odds 2,45 for Norwich +0,5

Holdene:

Brentford:
Hjemmeholdet er svækket i bagkæden hvor Ajer (fast mand) Baptiste (reserve) Raya (fast mand) M. B. Sørensen (reserve) Wissa (ny mand). Det kan betyde en 3-5-2 opstilling med følgende folk:

Fernandez; Zanka, Jansson, Pinnock; Canos, Ghoddos, Nørgaard, Janelt, Henry; Mbeumo, Toney

Norwich City
Gæsterne har Cantwell (fast mand) Zimmermann (fast mand/reserve) så det er ikke de store fravær Norwich har, dog kan jeg læse mig til at Kabak (fast mand) er tvivlsom, men han burde blive klar, derfor er det følgende start 11'er:

Krul; Aarons, Kabak, Hanley, Omobamidel; Normann, McLean; Dowell, Sargent, Rashica; Pukki

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback