18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brentford - Leicester City: (AH: 0,0) 2

Match center
24. oktober 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Brentford Community Stadium    Simon Hooper
21. okt. 2021 kl. 14:55 (Opdateret 24. okt. 2021 kl. 16:58) 21/10
233
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brentford tager hjemme imod Leicester i denne 9 runde, og jeg har kigget lidt på de to holds optakt til denne kamp, og hvordan de to hold står til hinanden!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 33-30-37%
Betvalue: 104,74%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Leicester kommer ovenpå to vigtige sejr. En 4-3 sejr over i EL, og en 4-2 sejr over Man. Utd. De to sejr, kan give lidt momentum til mandskabet, og jeg tror Leicester går ind til dette opgør med stor tro på, at de kan tage 3 point.
  • Leicester har et yderst potent offensiv, som også er det hold der har PLs 4.højeste xGF.
  • Hvis Leicester vil op og kæmpe om CL-pladserne så skal der 3 point på kontoen i denne kamp. De har allerede tabt nogle dyre point, og derfor har de ikke råd til at smide alt for mange flere point. Derfor tror jeg vi får et Leicester mandskab på banen, som vil angribe kampen, og spille efter at få de 3 point.
  • Jeg tror godt at Leicester kan udfordre Brentford defensiven på farten i dette opgør, hvor Leicester har nogle rigtige hurtige frontangribere imodsætning til Brentfords bagkæde som er fysisk stærke, men ikke har den samme fart. Netop her tror jeg Leicester kan stække Brentford, og skabe store chancer.
Hold øje med
  • Brentford er nr.9 efter de første 8.runder og har i alle deres kampe, bragt sig i en position hvor de kunne få point. De spiller rigtig klogt, og med lav risiko, hvilket giver dem gode forudsætninger for at skabe gode resultater, og jeg tror helt sikkert at Brentford truppen, har helliget sig konceptet, og taktikken.
  • Defensivt så er Brentford super godt skruet sammen. De har et xGA på 7,7 efter 8 runder, hvilket er det næstlaveste i PL, og kigger man på de kampe de har haft mod store holdene, så havde de imod Chelsea et xGA på 0,3 og mod Liverpool på 2,5, imod West Ham var den 1,4. Så det synes jeg vidner om et hold der selv mod de gode offensiver står godt på banen.
  • Leicester har svinget meget i denne sæson, og defensivt har de haft nogle problemer, hvor de har lukket hele 14 mål ing i 8 PL kampe, og 6 i 3 EL kampe. Det skal strammes op, og jeg er nervøs for om Leicester defensiven kan hole Brentford fra store chancer og mål.
  • Et X er godkendt for Brentford, derfor kan jeg være usikker på, hvor stor risiko de vil spille med. Stiller Brentford sig ned og vil forsvare et point, og kører omstillinger, så er jeg usikker på hvor godt det passer til Leicester.
Oddsmarked

Oddset på Leicester sejr med asian 0.0 startede i odds 1,80-1,90 de fleste steder, og har så sidenhen bevæget sig op i de nu 2,02 som jeg synes er interessant hos comeon!.

Jeg synes også det er interessant, at kigge lidt på linjen, hvor under de 2,5 kunne være spændende. Leicester har måske lidt trætte ben, og Brentford står bare super godt defensivt, så måske vi igen får en tæt Brentford kamp.

Holdene:

Brentford:
Der er ikke mange skader eller karantæner hos hjemmeholdet. Janelt (fast mand) er tvivlsom, men de fleste medier har ham dog i startopstilling til dette opgør. Derudover er Baptiste (reserve) ude og det samme er Wissa (ny mand). Dog er Pinnock tilbage igen, og burde stille fra start. det giver følgende start 11'er:

Raya - Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Nørgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney

Leicester:
Tielemans (fast madn) og Ayoze (reserve) er tvivlsomme til dette opgør, men førstnævnte står de fleste steder som værenede en der stiller fra start. Dog er Fofana (fast mand) Justin (fast mand) Ndidi (fast mand) Mendy (reserve/ fast mand) alle ude. Det giver følgende start 11'er:

Schemiechel - Amartey, Evans, Söyüncü - Pereira, Tielemans, Soumaré, Castagne - Maddison - Iheanacho, Vardy

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback