18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brann - Vaalerenga: 2

Match center
12. maj 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Brann Stadion    Dag Hafsås
10. maj. 2021 kl. 22:15 (Opdateret 12. maj. 2021 kl. 21:54) 10/05
274
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

VIF skal have tre poeng efter to poeng tabt hjemme mod Rosenborg.

Chance (1-X-2): 25-24-51%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
VIF er en af fire guldfavoritter og spillede en flot kamp hjemme mod Rosenborg, men tabte to poeng og skal have tre poeng med sig hjem fra Bergen. Brann er inde i en kedelig periode og Kåre Ingebrigtsen ser ikke ud til at vende det med det første.
Det taler for
 • VIF er inde en god periode. Den supporterstærke hovedstadsklubben har samlet sammen en meget stærk spillergruppe. Specielt den offensive trio er på papiret Norges bedste.
 • VIF har haft en fin udvikling de sidste år og endte på en fin 3.plads i 2020. De har beholdt sine gode spillere og har med Fagermo en af de dygtigste trænerne i landet.
 • VIF har en ung sulten trup som de har klart at beholde, anført af ligaens måske bedste angriber, Kjartansson.
 • VIF var gode i 2020, været fornuftige i vinter og spillede en flot hjemmekamp mod RBK, som dog endte skuffende 1-1, men det var mod et andet tophold, som i store deler af kampen havde nok med at forsvare sig.
 • Brann var svage i 2020, har været svage i vinter og var dårlige i første kamp mod Viking.
 • Økonomien er dårlig og de har en meget tynd trup - så tynd at de nu har hentet ind en stopper som ikke har spillet fodbold på mange år. Han er ikke klar med det første fordi han ikke får rejse ind i landet.
 • Brann havde flere gode sæsoner, før det begyndte at falde sammen. Ny træner Ingebrigtsen kom ind, men det er ikke blevet bedre.
Hold øje med
 • Brann spiller på græs. VIF på kunst.
 • Brann var ikke gode hjemme i 2020, men tabte kun 6 af 15 kampe(4-5-6)
 • VIF gjorde en fin sæson i 2020, men kun to andre klubber spillede flere X end VIF 10.
 • VIF tabte ingen hjemmekampe i 2020, men havde kun 5-5-5 ude og da bliver det svært at ende højere end 3.plads.
 • VIF har kun en sejer sidste fem i Bergen.
 • Selv om VIF spillede en flot kamp mod RBK, så var det heller ikke bedre. RBK la sig lavt og VIF skabte ikke nok, specielt efter pause hvor de jagtet en sejer.
 • VIF har en uhyre spændende offensiv trio, men foruden en stabil klasse angriber, så er både Dønnum og Layouni typiske humørspillere, så man ved ikke alltid hvad man får.
 • VIF har ingen bred trup og selv ok de jagtet en sejer mod RBK, med spillere som ikke har spillet nok kampe for at være i god kampform, så valgte Fagermo at kun gøre en udskiftning.
Oddsmarked

Det har ikke været nogen tidlige udsving på oddsen, men flere bookmakere ligger rundt 2 tallet og jeg tror det er mere rigtig odds. VIF bør have gode muligheder for at vinde mod Brann. Det er fordel Brann at de spiller hjemme på græs, men de så veldig svage ud mod Viking og har gjort det længe. Jeg forventer at oddsen på VIF sejer vil falde nærmere KO og at over 2 i odds være en pen odds.

Brann har slidt længe. De har ikke et veldig godt 1.hold, har særdeles dårlig dekning i mange postioner og har heller ikke mange lovende talenter. De går mest sandsynlig en vanskelig periode i møde. De har heller ikke været heldig med kamp programmet - hvor de nu skal op mod VIF, Molde, RBK og Glimt!  De har ikke klart at udskifte en svag keeper som fylder 40 næste år og deres eneste gode angriber, Bamba har kontraktutløb denne sæsonen og vil ikke forlænge. Klubben har ikke mulighed til at forstærke truppen, men har desperat set efter en stopper da de ikke har dekning der - og utrolig nok at de valgt at signere en 31 år gammel stopper fra Senegal, som er i Senegal og som ikke får komme ind i Norge pt.og som sidst spillede en kamp, i december 2019! 

Det fungerer langt bedre hos VIF. De har haft en fin udvikling de sidste år og hentet træner Fagermo i Skien. Han gjorde det enormt godt i Odd. Klubben har aldrig haft mange midler, men Fagermo var der i 13 år og med sin 433 og tro på lokale spillere var Odd ofte med i den gode enden i Eliteserien. Han kører samme stil i VIF. Tydelig spillestil 433 og mange unge spillere i truppen. 

Brann er ikke en af de klubber som er ventet at kæmpe om at holde sig oppe, men det vil ikke være veldig overraskende hvis de skulle ende i bundstriden. VIF er en af de fire guldfavoritterne, sammen med Molde, Glimt og Rosenborg og det indrykket blev ikke forandret i 1.runde.

VIF spillede en stærk kamp mod RBK. De var gode i presset, var svært solide defensivt og skabte nok sjanser til at vinde kampen. De så li så stærke ud som ventet. Modsat nogle af de andre topklubber i Norge, som fx Glimt, så har VIF fysikken til at matche samtlige hold i ligaen, men de mangler fx Glimt sin evne til at skabe store sjanser og det er og noget de har haft fokus på  efter 2020 sæsonen, hvor de spillede X i 1/3 af deres kampe, derfor har jeg vurderet at det er ok stor mulighed for at kampen med et X, men at værdien pt. ligger på udesejer.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback