18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Braga - Roma: Begge hold scorer: Ja

Match center
18. februar 2021 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio Municipal de Braga
16. feb. 2021 kl. 10:20 (Opdateret 18. feb. 2021 kl. 20:52) 16/02
233
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 60%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det er to formstærke og offensive mandskaber som tørner sammen, og det dufter af mål og chancer. Spørgsmålet er hvor seriøst romerne tager turneringen, Braga skal frem og have et godt udgangspunkt, og begge har problemer med at holde nullet.
Det taler for
 • Det er to mandskaber som er kendt for deres offensive spillestil, og det bør betyde mål og chancer, samtidigt med at begge mandskaber bestemt ikke er kendt for at holde nullet.
 • I romernes tretten udekampe i denne sæson i alle turneringer har man lukket mål ind i elleve af opgørene, og i syv af opgørene har begge hold scoret.
 • Braga har lukket mål ind i de seneste fire hjemmekampe man har spillet på Estadio Municipal, og i sæsonens indtil videre sytten hjemmekampe har man lukket mål ind i ti af opgørene.
 • Portugiserne skal have et godt udgangspunkt inden returopgøret i Rom i næste, og det bør betyde at man skal frem på banen og jagte både mål, og sandsynligvis også en sejr.
 • Romas offensiv kan man ikke klage over indtil videre i sæsonen, og man har scoret 47 mål i 22 opgør i Serie A, og kun Inter og Atalanta har gjort det bedre indtil videre i sæsonen, mens man i gruppespillet i Europa League scorede tretten mål i de seks opgør, og lukkede fem mål ind.
 • Begge mandskaber kan til torsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Roma er forsat uden Smalling i midterforsvaret og han er bestemt savnet, da han er en af de største profiler på det italienske mandskab.
Hold øje med
 • Braga har kun lukket 18 mål ind i nitten opgør i den portugisiske liga indtil videre i sæsonen.
 • Det aldrig helt nemt at blive klog på de italienske mandskaber i Europa League om de tager turneringen seriøs eller ej, og romerne går måske mere op i at slutte i Top 4 i den hjemlige liga end at spille sig videre i Europa League.
 • Det tyder på at Edin Dzeko starter i front for romerne, det bosniske fyrtårn har været sat af efter uoverenstemmelser med træner Fonseca, og spørgsmålet er hvor skarp han er i øjeblikket.
 • Romerne vil være fint tilfreds med en pointdeling og måske et 0-0 resultat, og det vil betyde at man skal vinde hjemme på Stadio Olimpico i næste uge.
 • Braga er stærke hjemme på Estadio Municipal, og hvor man er ubesejret i de seneste seksten opgør.
Oddsmarked

Comeone er i odds 1,74 på at begge mandskaber scorer i opgøret, mens Nordicbet er i odds 1,64 og 888sport er i odds 1,63.

BRAGA: Portugiserne har gang i en ganske fin sæson og hvor man er placeret på en tredjeplads i den hjemlige liga, og har spillet sig videre til knockout fasen i Europa League og hvor italienske Roma venter torsdag aften. Man er undertippet, men Braga er ubesejret i de seneste seksten hjemmekampe på Estadio Municipal, og spørgsmålet er hvor seriøst romerne tager denne turnering og det kan blive til Bragas fordel.

Begge mandskaber er kendt for deres offensive spillestil og romerne er ikke kendt for at holde nullet, og uden Smalling i midterforsvaret er italienerne svækket især i luftspillet og det kan hjemmeholdet måske udnytte, men ligegyldigt hvad så skal Braga frem og jagte et godt resultat inden returopgøret i Rom om en uge, og især fordi romerne har gjort det godt hjemme på Stadio Olimpico i denne sæson, og bestemt ikke giver meget væk i den italienske hovedstad.

Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør og især fordi romerne i denne sæson har haft det svært på udebane især i Serie A, og hvor det er blevet til fem nederlag i sæsonens indtil videre ti udekampe, og Braga har det godt på hjemmebane.

Bragas forventede startopstilling: 3-4-3: Matheus- Tormena, Borja, Silva- Esgaio, Musrati, André Horta, Sequeira- Fransergio, Ruiz, Ricardo Horta.

Trupnyt: Braga kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

AS ROMA: Romerne kommer til Braga med en flot 3-0 sejr i bagagen fra søndagens hjemmekamp mod Udinese, og italienerne er lige nu placeret på en flot tredjeplads i Serie A, og det store spørgsmål er om man går udelukkende efter den Top 4 placering som giver adgang til Champions League i den kommende sæson, og bare vil ud af Europa League hurtigst muligt så fokus kun er på Serie A.

Træneren Paulo Fonseca ser ikke ud til at rotere alt for meget til opgøret i Portugal, og det betyder at romerne kan stille i næsten stærkeste opstilling, og hvis man ser bort fra engelske Smalling i midterforsvaret, men det kunne dog godt tyde på at Edin Dzeko starter inde fra start efter at være ude i kulden de seneste uger efter uoverenstemmelser med Fonseca, men de to har haft en god snak, og tingene ser nu ud til at være afklaret, selvom Dzeko med stor sandsynlighed er væk til sommer.

Roma er ikke kendt for at spille defensivt, og det har man også set både i Serie A hvor man har scoret 47 mål indtil videre i sæsonen, og i gruppespillets seks opgør hvor man scorede tretten mål, og derfor kunne det godt lugte af mål og chancer i dette opgør torsdag aften mellem to offensive stærke mandskaber, og især når romerne heller ikke kendt for at kunne holde nullet.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Pau Lopez- Mancini, Cristante, Ibanez- Peres, Villar, Veretout, Spinazzola- Pellegrini, Mkhitaryan- Dzeko.

Trupnyt: Smalling(fast) i midterforsvartet er skadet, Zaniolo(fast) på den offensive midtbane er langtidsskadet, Dzeko starter sandsynligvis inde fra start og det betyder at Mayoral bliver sparet på bænken, Karsdorp ryger ud på bænken og bliver afløst af Peres.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, calciodangolo.com, corrieredellosport.it, scbraga.pt, asroma.com, giallorossi.net, tuttomercatoweb.com

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback