18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bournemouth - Watford: (AH: 0,0) 2

Match center
12. januar 2020 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Vitality Stadium    Mike Dean
12. jan. 2020 kl. 02:57 (Opdateret 12. jan. 2020 kl. 16:53) 12/01
50
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-0-53%
Betvalue: 102,29%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 0-3
Bet365 Spil nu hos Bet365

Dramatisk bundopgør på den engelske sydkyst.

Bournemouth tager hjemme imod Watford. Hvis Aston Villa som forventet taber til Manchester City senere samme dag, så vil en eventuel vinder af denne kamp rykke fri af nedrykningsstregen. Hvilket så fuldstændigt usandsynligt ud for Watford, hvis man går 2 måneder tilbage.

Bournemouth er et hold i krise. Siden den 2. November har de kun lavet sølle 4 point. Og det ligner at manager Eddie Howe, virkelig skal grave dybt, hvis han skal redde Bournemouth fra nedrykning denne sæson.

Siden den 2 november er Bournemouth’s rekord i Premier League: 1-1-8 med en målscore på: 6-19.

Omvendt ligner Watford et forvandlet hold, efter de har fået ny manager i Nigel Pearson. I de 5 kampe i Premier League de har haft Pearson ved roret, er de gået 3-1-1, og nederlaget er kommet på udebane mod Liverpool. Nigel Pearson har formået at sætte Watford spillerne fri. Alle spillerne, spiller nu hvor de er bedst. Og det er ret interessant at se på. Oppe foran har de en fighter af Guds nåde i Troy Deeney. Deeney skaber en masse plads til hans medspillere, hvilket især Sarr & Deulofeu nyder godt af. De kommer flyvende fra kanterne ind i det rum som Deeney skaber, og kreere farlige situationer. Også Doucoure er blomstret op under Pearson. Doucoure er blevet rykket op på en 10’er position, og det klæder ham virkelig. 

Bournemouth må undvære både deres offensive profil Joshua King, og deres forsvarskrumtap Nathan Ake.

Bournemouth ligner et hold der har glemt hvordan man vinder fodboldkampe. Hvilket også afspejler sig i ovenstående rekord & målscore.

Samtidig med at Watford ligner et hold i harmoni, med både fight og til tider dynamisk offensiv fodbold.

Bournemouth har de sidste 5 hjemmekampe i Premier League tilladt 4.8 skud på mål imod sig. Samtidig med de kun skyder på mål selv 2.4 gange i snit, i de samme seneste 5 Premier League hjemmekampe. 

Watford snitter 3.2 skud på mål i Premier League, efter Pearson’s ankomst. Hvilket selvfølgelig ikke er ‘mindblowing’, men alligevel godkendt når man tænker på de i de 5 Premier League kampe, har mødt Liverpool og Sheffield på udebane, og Manchester United på hjemmebane.

Ting der kan tale imod spillet:

- Begge klubber lever med nedrykningsspøgelset, så der er en risiko for at holdene kan blive bange for at tabe, og dermed en låst kamp.

- Watford mangler fast mand i forsvaret, Christian Kabasele. 

- Den omvendte kamp i oktober endte 0-0, og Bournemouth var marginalt bedre. De vandt ‘skud-på-mål’ statistikken med: 5-3. Og possession med 60-40.

Men der er en verden til forskel på de to hold siden oktober.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback