18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bologna - Torino: (AH: +0,5) 2

Match center
21. april 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Renato Dell'Ara    Valerio Marini
19. apr. 2021 kl. 12:06 (Opdateret 21. apr. 2021 kl. 22:44) 19/04
85
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-0-65%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Torino jagter vigtige point i kampen om overlevelse og tingene er begyndt at fungere. Bologna har normalt et godt tag på gæsterne og har kun tabt to af de seneste ni hjemmekampe, men motivationen bør tale til Torinos fordel og det dufter af point.
Det taler for
 • Tingene er begyndt at fungere for Torino i kampen om overlevelse, og man er inde i en ganske fin stime med uafgjort mod bysbørnene fra Juventus og sejre mod Udinese ude og Roma hjemme i de seneste tre spillerunder, og forsætter man den stime bliver man uden tvivl i Serie A.
 • Den klassiske motivation bør spille ind i dette opgør da Bologna har tolv point ned til Cagliari som er tredjesidst i tabellen, og meget skal gå galt hvis de skal rykke ned, og derfor bør motivationen være størst hos gæsterne fra Torino.
 • Defensivt er Bologna udfordret til opgøret da man sandsynligvis må undvære vigtige japanske Tomiyasu endnu engang i det defensive, og netop det noget tunge midterforsvar hos hjemmeholdet bør Torino kunne udfordre.
 • Torino gør det normalt rigtig godt på Stadio Renato Dall Ara i Bologna, og hvor man kun har tabt et af de seneste syv indbyrdes opgør.
 • Man må forvente at det bliver et Torino mandskab som vil prøve at sætte sig på opgøret fra start og tag kontrollen.
 • Torino har et godt hold som efter min mening er bedre end Bologna, og kan man få gang i offensiven som i søndagens hjemmekamp mod Roma, så bør man have gode muligheder for at få point med hjem fra Bologna.
 • Gæsterne fra det norditalienske kommer til Reggio Emilia i noget som ligner stærkeste opstilling, og med masser af selvtillid og tro på at man overlever i denne sæson i Serie A.
Hold øje med
 • Bologna er ubesejrede i de seneste fire hjemmekampe mod Torino på Stadio Renato Dall`Ara.
 • Offensivt har Bologna set stærke ud i de seneste spillerunder, og hvor man har scoret ti mål i de seneste fem opgør.
 • Torino skal kæmpe hårdt igen for at få point, og selvom hjemmeholdet mere eller mindre er reddet så vil man slutte sæsonen godt af, og kan forsatte slutte i Top 10.
 • Gæsterne må sandsynligvis undvære første målmand Sirigu igen, og som har været ude de seneste opgør, selvom det er blevet til to sejre med Savic målet så har han ikke samme kvalitet som Sirigu.
 • Torino er meget afhængige af Belotti i angrebet og har han en offday så har man problemer med både at scorer og skabe chancer.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1.60 på at Torino henter point i Bologna og samme odds kan få hos Unibet, MrGreen og 888sport.

BOLOGNA: Med en vigtig 4-1 sejr i søndagens hjemmekamp mod oprykkerne fra Spezia har Bologna så godt som sikret sig endnu en sæson i Serie A med syv spillerunder tilbage af sæsonen, og tolv point ned til Cagliari som er tredjesidst og det betyder at man sandsynligvis kommer til at se et hjemmehold som kan spille mere frit i resten af sæsonen, og hvor motivationen ikke vil være den samme som tidligere.

Man kommer sandsynligvis ikke til at se et Bologna mandskab som bare giver pointene væk gratis i de sidste syv spillerunder, men motivation og når man er reddet i Italien betyder bare at man tit ser disse"biscotto" opgør hvor et opgør slutter med det resulat som passer begge parter bedst og det er tit uafgjort.

Bologna er med stor sandsynlighed svækket til onsdagens opgør da japanske Tomiyasu ser ud til at være ude igen i midterforsvaret, han var også ude senest mod Spezia, men alligevel vandt man med 4-1, men Torino har mere at skyde med offensivt, og kommer til Stadio Dall´Ara for at jagte vigtige point, og det ligner et tæt opgør, men hvor gæsterne har mere at spille for, og hvor hjemmeholdet kan være fint tilfreds med en pointdeling.

Bolognas hjemmebanestatistik: 7-3-5, målscore 28-23.

Trupnyt:Tomiyasu(fast) i midterforsvaret er skadet, og med stor sadnsynlighed ude til opgøret, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Bolognas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Skorupski- De Silvestri, Danilo, Soumaoro, Dijks- Schouten, Dominquez- Orsolini, Soriano, Barrow- Palacio.

TORINO: Træner Davide Nicola har fået noget mentalitet og kvalitet ind i mandskabet og det har betydet at man har hentet syv point i de seneste tre opgør man har spillet, og kun har tabt et opgør i de seneste fem spillerunder, men man er dog forsat kun fem point foran Cagliari som er tredjesidst i tabellen, men har dog spillet en kamp mindre end det sardinske mandskab, og derfor er bolden helt i Torinos egne hænder om de skal blive oppe eller tag turen ned i Serie B.

Offensivt er man begyndt at scorer mere og skabe flere chancer, men det skal dog nævnes at defensivt har man forsat en del udfordringer og hvilket man har haft i hele sæsonen og ganske enkelt har lukket alt for mange mål ind, man er også uden Sirigu i målet til onsdagens opgør, selvom man ikke har kunne se det i de seneste to opgør hvor man har vundet, men forskellen på Sirigu og Savic er stor da førstnævnte giver mere sikkerhed, og har mere erfaring end den unge serber.

Torino kommer til Bologna i stærkeste opstilling og jeg forventer umiddelbart ikke at træner Davide Nicola ændre det store i forhold til søndagens 3-1 sejr mod Roma, og man kommer sandsynligvis til at se et gæstende mandskab som vil prøve at tag kontrollen på opgøret fra start, og i et opgør hvor man har mere på spil end hjemmeholdet, og den motivation bør tale til gæsternes fordel og som sandsynligvis henter vigtige point igen.

Torinos udebanestatistik: 4-4-7, målscore 22-27.

Trupnyt: Sirigu(fast) i målet er forsat skadet og ude til opgøret, men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Torinos forventede startopstilling: 3-5-2: Savic- Izzo, Nkoulou, Bremer- Vojvoda, Rincon, Mandragora, Verdi, Ansaldi- Sanabria, Belotti.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, bolognafc.it, Tuttosport, torinofc.it, Tuttomercatoweb, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback