18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bologna - Benevento: 1

Match center
12. februar 2021 kl. 20:50 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Renato Dell'Ara    Davide Ghersini
8. feb. 2021 kl. 10:55 (Opdateret 12. feb. 2021 kl. 22:41) 08/02
480
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 55-25-20%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Bologna kan med en sejr spille sig længere op i tabellen, og gæsterne er ramt af karantæner. Benevento vil komme med deres noget defensive tilgang til opgøret, men er uden sejr i de seneste fem opgør, og hjemmeholdet bør have gode muligheder.
Det taler for
 • Bologna kommer med en 3-0 sejr i bagagen fra søndagens udekamp i Parma, og i et opgør hvor man spillede noget som ligner sæsonens bedste opgør, og hvor man stod rigtig stærkt defensivt og fik lukket godt ned for Parma.
 • Gæsterne fra Benevento har ikke vundet i de seneste fem spillerunder, og er til fredagens opgør på Stadio Dall´Ara ramt af to vigtige karantæne da både Improta og Ionita er ude til opgøret, hvilket er en svækkelse på midtbanen, og yderligere er Letizia forsat skadet på venstreback altså er man uden tre faste startere.
 • Hjemmeholdet har ikke høstet det helt rigtige antal point efter spil og chancer i denne sæson, og i den seneste hjemmekamp mod Milan gjorde man det rigtig godt og med en smule mere held burde man have fået point.
 • Bologna har døjet en del med skader i denne sæson, og det er bestemt også en af grundende til at man burde have haft lidt flere point på kontoen, men i de seneste to opgør har man kunne spille i noget som ligner stærkeste opstilling, og det har man bestemt også kunne se på banen og hvor man har skabt godt med chancer, og ikke mindst scoret fire mål i de seneste to spillerunder.
 • Benevento er inde i en spillemæssig krise og den skarphed de havde i efteråret i deres spil har man ikke kunne se her i 2021, og defensivt er man til at tale med, og i søndagens hjemmekamp mod Sampdoria var man heldige i flere situationer, og virkede usikre i forsvaret, og man skal huske på at oprykkerne er det mandskab som har lukket næstflest mål ind i Serie A indtil videre i sæsonen.
 • Bologna har en ganske fin offensiv med Soriano og Sansone, og ikke mindst hurtige Barrow, og de var farlige hele tiden på omstillingerne både mod Milan, og senest mod Parma, og har kvaliteterne til at gøre ondt på Benevento.
 • Selvom Bologna har tabt fire hjemmekampe i denne sæson, så er det normalt hjemme på Stadio Dall´Ara at de gør det bedst og henter de fleste point, og samtlige mandskaber man har tabt imod hjemme i denne sæson er alle mandskaber fra den øverste del af tabellen, og ikke i de opgør at man kan forvente at få fuld gevinst.
Hold øje med
 • Bologna har været lidt dag og nat i denne sæson, og har haft store problemer med at udnytte deres chancer i flere opgør, og udnytter de ikke deres chancer mod et defensivt gæstende mandskab så kan de komme i problemer.
 • Benevento kan uden problemer leve med en pointdeling, man har forsat otte point ned til Cagliari som er tredjesidst i tabellen, og der bliver med stor sandsynlighed ikke ændre på spillestilen fra søndagens hjemmekamp, hvor man stod med elleve mand bag bolden hele tiden.
 • Syditalienerne har kun tabt fem af sæsonens indtil videre ti udekampe, hvilket er ganske flot og hvor man blandt andet har besejret Sampdoria, Fiorentina, Udinese, og Cagliari.
 • Det kan blive et låst opgør, og hvor gæsterne vil stå kompakt og forsvare sig.
 • Benevento skal til have nyt energi og især i det offensive hvis de ikke skal suges ned i bundstriden, og bliver hjemmeholdet alt for offensivt, ja så har man bestemt et par farlige våben i Lapadula, Insigne, og Caprari i det angrebet, samt en Marco Sau ude på bænken.
 • Bologna må undvære sveske Svanberg på midtbanen som er i karantæne.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,92 på en Bologna sejr og oddset var tidligere i 1,95, men generelt er oddset i øjeblikket i 1,85 hos de fleste bookmakere på markedet.

BOLOGNA: Ser man bort fra udebane nederlaget mod Juventus med 2-0 så har de seneste tre opgør været ganske positive for Bologna, man har besejret Verona hjemme og Parma ude seneste med 0-3, og tabte knebent hjemme mod Milan med 1-2, og hvor man bestemt havde chancerne for få point, selvom det skal med at Milan brændte et straffespark i opgøret, men søndagens sejr i Parma bør have givet hjemmeholdet endnu mere selvtillid, og skaderne i truppen er mere eller mindre væk.

Skader og en del opgør hvor man ikke har udnyttet chancerne har betydet at man ikke helt har hentet de rigtige point indtil videre i sæsonen, og selvom det umiddelbart godt kan gå hen at blive tæt i bunden i denne sæson, og hvis man lige ser bort fra Crotone så bør og skal Bologna ikke kunne komme i problemer med at overleve i denne sæson.

Man er favoritter fredag aften hjemme på Stadio Dall´Ara når oprykkerne fra Benevento kommer på besøg, og gæsterne har ikke vundet i de seneste fem spillerunder, og er uden tre faste startere samtidig med at de er inde i en spillemæssig krise, og ikke helt virker så skarpe i det offensive som i efteråret. Alle disse ting kombineret med at spillet i de seneste opgør er blevet bedre og bedre for Bologna, og med en næsten stærkeste opstilling så bør man have gode muligheder for at hente tre point på hjemmebane.

Bolognas hjemmebanestatistik: 4-2-4, målscore 18-19.

Trupnyt: Svanberg(fast) på midtbanen er i karantæne, og yderligere er Medel og Santander forsat ude med skader.

Bolognas forventede startopstilling:  4-2-3-1: Skorupski- Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks- Schouten, Dominguez- Skov Olsen, Soriano, Sansone- Barrow.

BENEVENTO: Fem spillerunder uden at vinde og en spillemæssig krise gør at Benevento bestemt ikke kan føle sig helt sikre på ikke at komme med i nedrykningskampen, og det er ikke så meget at man ikke vinder opgørene i øjeblikket, men spillet fungere ikke helt og den boldomgang man havde i efteråret, og hvor man bestemt var ganske underholdne i det offensive den er der ikke i øjeblikket, og det bør bekymre træner Filippo Inzaghi.

At man vil komme til at kæmpe om overlevelse i denne sæson tror jeg de fleste i klubben var klar over, og ikke mindst fordi målet er overlevelse, men man har vist stor usikkerhed i det defensive og lukket femten mål ind i de seneste fem opgør, og i søndagens hjemmekamp mod Sampdoria havde gæsterne mest boldbesiddelse, og var det ikke pga den dårlig skarphed fra Sampdorias side, ja så burde Benevento have tabt opgøret, samtidigt med at man havde en del fejlafleveringer..

Til fredagens opgør er man uden Improta og Ionita på midtbanen som begge er i karantæne, og yderligere er Letizia forsat skadet på venstreback og har været ude den seneste måned, men alt i alt er man uden tre faste startere til opgøret, og især Improta og Ionita kan komme til at betyde en del på midtbanen, hvor man bestemt ikke vælter sig i profiler.

Det giver plads til Viola og finske Hetemaj, men som begge ikke er på samme niveau, og det kunne godt gå hen og ligne en meget vanskelig opgave mod et mandskab som i øjeblikket spillemæssigt virker bedre, og hvor tingene fungere helt anderledes end for Benevento.

Beneventos udebanestatistik: 4-1-5, målscore 12-20.

Trupnyt: Letizia(fast) venstreback er skadet og har været ude den seneste måned, Improta(fast) på den offensive midtbane er i karantæne, og det samme er Ionita(fast) på den centrale midtbane.

Beneventos forventede startopstilling: 4-3-2-1: Montipó- Depaoli, Glik, Caldirola, Barba- Hetemaj, Schiatarella, Viola- Insigne, Caprari- Lapadula.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, bolognafc..it, sportmediaset.it, beneventocalcio.club, corrieredibologna.corriere.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback