Bohemians - Derry City: X

27. februar 2018 kl. 20:45 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 38-32-30%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Derry City skal forsøge at hente sæsonens 1. point når de tirsdag aften tager til den irske hovedstad Dublin for at besøge ubesejrede Bohemians på Dalymount Park.

Bohemians Dublin Bohemians er kommet fint fra start i den bedste irske række. En overraskende sejr på hele 3-1 hjemme over Shamrock Rovers i turnerings første kamp blev fulgt op af en forventelig uafgjort i Limerick. Bohemians er af bookmakerne spået en slutpladsering i midten af den irske Premier division. Sidste sæson sluttede de på en 5. plads.

Trupnyt, Bohemians
Mangler: Ryan Swan (angreb; ny), Christian Magerusan (angreb; ny)
Tvivlsom: Rob Manley (angreb; ny)
Forventet klar efter skade Keith Ward (midtbane; fast), Kevin Devaney (midtbane; ny/fast)

Derry City Derry er modsat Bohemians kommet skidt fra start i årets turnering. To gange 1-2 nederlag er det blevet til. Begge på udebane, idet deres stadion er ved at gennemgå den sidste renovering inden den bliver taget i brug på fredag. Første nederlag var til oprykkerne fra Waterford, der efterfølgende har hentet 4 point i deres 2 følgende kampe og derfor ser ud til at kunne blande sig i midterfeltet. Andet nederlag var til Sligo Rovers som spåes at skulle kæmpe for at undgå nedrykning. Derry spåes af bookmakerne derimod til at skulle kæmpe endog meget for at forsvare sidste sæsons flotte 4. plads.

Trupnyt, Derry
Mangler: Conor McDermott (forsvar; fast), Armir Aganovic (forsvar; fast), John Cofie (angreb; ny), Gavin Peers (forsvar; ny), Jamie McIntyre (angreb, reserve)

Værd at bemærke
Derry City har vundet de 7 seneste opgør mellem de 2 klubber.
Derry City spillede i fredags, mens Bohemians spillede lørdag.
Derry City er fuldtids professionelle, mens Bohemians er deltids professionelle.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor Derry bliver gjort til favoritter* af bookmakerne. Jovist, de ser ud til at have taget på Bohemians med sejre i samtlige 7 opgør de seneste 2 sæsoner, men der er altså tale om en helt ny sæson, hvor der er skiftet en del ud i de 2 trupper. Jeg er enig i at Derry ser ud til at have en stærkere trup end Bohemians, men uden spillere tilbage fra skader, tvivler jeg på at det bliver tirsdag aften de indhenter de første 3 point.

* Denne analyse var skrevet som et spilforslag, mens man kunne få odds 1,57 på 1X. Mens analysen blev skrevet er odds helt som ventet røget helt ned i 1,42, så nu finder jeg kun værdi i uafgjort.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback