18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodoe/Glimt - Sandefjord: 1 (0-1)

Match center
31. oktober 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Aspmyra Stadion    Rohit Saggi
28. okt. 2021 kl. 12:36 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 19:54) 28/10
236
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norge, Eliteserien runde 25.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 61-20-19%
Betvalue: 105,53%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 1-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Glimt er i storform og vant hele 6-1 mod Roma i siste hjemmekamp og onsdag vant de fortjent 2-0 ude mod Molde og har nu en 4 poeng ned til Molde på 2.pladsen. Sandefjord var tippet sidst, men har overrasket og det ligner ny sæson i Eliteserien.
Det taler for
  • Glimt er i sin bedste form denne sæsonen. 17 kampe uden tab inkluderet pokal/Europa Cup.
  • Glimt er klart bedst på hjemmebane med 8-3-1. 6 af de 8 sejre dekket -1.
  • Sandefjord har tabt 7 af sine udekampe, 5 af dem inkl. hc 1.
  • Sandefjord med 0-1-6 sidste 7 ude inkl et pokaltab.
Hold øje med
  • Glimt spiller mange kampe pt. og har fået skader på 2 af den faste trioen på midten. Playmaker og fast på landsholdet, Berg er i bedste fald tvilsom til kampen, mens Saltnes er ude næsten af sæsonen.
  • Det endte 1-0 til Sandefjord i 1.kamp, men Sandefjord er som de fleste hold bedst hjemme hvor de har taget 19 af sine 27 poeng.
  • Sandefjord har haft nogle nøglespillere ude den sidste tid, men ser ud til at kunne stille i stærkeste her.
Oddsmarked

Sidste kampe runde 24 spilles i aften og markedet er ganske enige på denne kamp fra runde 25. 

5 kampe gjenstår og Glimt har 4 poeng ned til nummer 2. De møder Roma ude torsdag, men de har også fin kontroll på sin Conference gruppe som de lder med 7 poeng, Roma 6 og Zorya 3. Glimt vil sandsynligvis gå videre hvis de slår CSKA Sofia hjemme i runde 5 - så all fokus må ligge på Sandefjord pt.

Glimt har fundet fræm noget af det spillet de imponerede med i 2020 sæsonen og har slået Roma og Molde sikkert, men har ikke vundet stort i nogle af sine tre sidste hjemmekampe i ligaen.

De begynder nok at mærke det hårde kamp program. De havde Roma hjemme torsdag, Godset ude søndag(1-1) og onsdag Molde ude(2-0). Sandefjord spiller også søndag-onsdag-søndag, så det giver ingen fordel for udeholdet - som  også har manglet nøglespillere og ikke har samme bredde.

Glimt kan stille i stærkeste både i defensiven og i offensiven. Det er kun de to nøglespillerne på midten som er skadet pt.

Glimt vant alle sine hjemmekampe i 2020. Kun 3 med et enkelt mål og en af de kampe, var mod Sandefjord for et år siden.

Flere af de offensive spillerne til Glimt er i form og specielt den eldste sønnen til Ståle Solbakken må være tett på landsholdet nu med mål i de 4 sidste kampe og noget som ligner sit livs form. Han er flyttet over tiol højre for at skabe plads til Pellegrino og sammen med Botheim begynder det at ligne den trioen Glimt havde forrige sæson.

Sandefjord er ikke en af de bedre hold defensivt med 27 indslupne mål i sine 11 kampe og må ventes at komme under hårdt pres mod et Glimt som har ramt formen og som selv kan sikre sig guldet.

Kilder

soccerway.com, oddsportal.com, vglive.no, glimt.no, vgd.no, Sandefjordfotball.no

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback