18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodø/Glimt - Molde: (AH: -0,5) 1 - Tips & Spilforslag

Match center
3. september 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Norge Eliteserien
Aspmyra Stadion    Espen Eskås
1. sep. 2022 kl. 11:12 (Opdateret 3. sep. 2022 kl. 19:54) 01/09
138
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Norge, Eliteserien

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 58-0-42%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-4
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Glimt er 7 poeng bag Molde med 10 kampe igen og det virker ikke sandsynlig at de tager guld om de taber poeng lørdag. Molde er uden tab på udebane, men Glimt har heller ikke tabt hjemme og har domineret stort de sidste hjemmekamp mod Molde.
Det taler for
  • Glimt havde en hård måned som endte med et surt tab i Zagreb og ingen Champions League, men nu har de fået en efterlengtet pause og vil sandsynligvis dominere kampen mod Molde.
  • Glimt har blevet bedre og bedre udover sæsonen og har nu vundet 4 af de 5 sidste hjemme og undgået hjemmetab i år.
  • Molde har haft en mildere vej til gruppespillet i Euro League og haft evnen til at vinde de jevne udekampe i ligaen. 5 sidste udesejre med nøjagtig 1 mål.
  • Molde vandt fortjent mod Glimt tidligere i år. Pokalfinalen var mere jevn, men da de sidst mødtes i bodø sat Glimt hårdt på kampen, men Molde havde den gang Ohi(Nu BIF) som avgjorde kampen.
Hold øje med
  • Molde har et godt tak på Glimt. De vandt pokalfinalen, de slo Glimt i sidste kamp og de vandt sidste gang de gæstet Bodø.
  • Molde er svære at slå og presset er på Glimt som skal vinde denne kamp. Molde har kun tabt 2 ligakampe i år.
  • Molde med kun 7 mål i mod ude, som er klart bedst i ligaen.
Oddsmarked

1,68+ med en del over 1,80.

Norges to bedste klubber mødes og Glimt skal vinde ellers så ser det svært ud med at vinde ligaen for 3. sæsonen på rad. Begge klubber har været top 2 sidste 3 år og de skal igen ud i Europa. Begge i Euro League.

Det er optur for norsk bold som gerne vil slos med Superligaen om at være Nordens bedste liga og det mærkes at det er en fin udvikling i norge nu. Begge hold har fået ind en del midler og har også brugt af dem i sommer.

Molde hentet Christian Eriksen(nej ikke han!) fra HamKam for over 15 millioner, mens Glimt har sat overgangsrekorder to gange i sommer, da de først hentet Grønbæk i AGF for 26 mill og så hentet de tilbage Patrick Berg for rundt 45 mill. Salvesen blev hentet for 10 mill + i Godset, Lode tilbage fra Schalke og så en pen sum for en ung spiller fra Tsjekkia.

Begge hold skal ud i Europa 5 dage efter denne kamp. Glimt ude mod PSV, Molde hjemme mod Genk. De kampe bør betyde nul for denne kamp. Glimt må satse alt på sejr og Molde skal bare undgå tab.

Glimt startet sæsonen lidt tungt. Det blev svært med 6-7 nye spillere i start 11´rn og en fin run ude i Europa efter jul som var første gang de prøvede det. Nu har de fået spillet ind et hold og er igen det Glimt holdet vi kender fra top nivå tidligere sæsoner.

Molde har haft en mere afslappet sæson, sluppet EC, har skiftet lite ud, men havde en del skader i startet af sæsonen.

Begge hold kommer til denne kamp med få problemer og ser ud til at kunne stille med sine 11 bedste.

Glimt har et højere topnivå end Molde og på hjemmebane og en uge til at forberede sig til denne kamp, så skal de være pene favoritter og gøre kampen om guldet mere spændende!

Kilder

oddsportal.com, eliteserien.no, fotball.no, glimt.no, fkmolde.no, soccerway.com

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback