18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

BIG - Extra Salt: (AH: -1,5 Maps) 1

20. april 2021 kl. 14:00 - FunSpark ULTI 2020 Europe Final
20. apr. 2021 kl. 09:59 (Opdateret 20. apr. 2021 kl. 19:28) 20/04
53
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FunSpark ULTI 2020 Europe Final

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Extra Salt kommer til kampen, med en masse wins fra NA og en bred map pool. De møder et BIG hold, som er ramt på selvtilliden. Niveauet og tempoet som BIG er vant til, skal kunne løbe fra ES. Spiller for spiller er BIG også bedst.
Det taler for
 • ES er vant til, at spille mod hold fra NA. Niveauet og tempoet væk fra NA, er bare på et helt andet niveau. ES kampen mod Spirit, beviser det meget godt. ES var efter det meste af kampen.
 • Taktisk skal BIG vise, at de er fra en anden planet i forhold til ES. ES spiller ikke god taktisk cs. De spiller som de ville gøre mod eks. Pain. De små planer med, at gå igennem en smoke og lign. Går ikke mod de bedste Cs-hold på scenen. ES vil blive straffet i denne kamp.
 • Spiller for spiller, der ser jeg BIG holdet, være på et andet niveau. Trioen Syrson, Xantares og Tabsen snitter 1.10, 1.10 og 1.11 i rating trods en dårlig periode. Det er spillere, som inde for deres felt /awper-Rifler er mere skilled ift spillerne hos ES. Topniveauet er bare højere hos BIG end dagens modstander.
 • Normalt er jeg ikke fan, af længere pauser. Men BIG har nu taget et par uger fri fra online kampe. Der er blevet praccet en masse, og flere af træningskampene har man kunne følge. BIG havde ramt et hul, men forventer et styrket BIG hold vende tilbage. De har kunne forberede sig, på dagens modstander i noget tid.
 • Efter bans i dagens veto, så kan BIG spille alle maps. Jeg giver ikke de store for, at ES har så høje win procenter, på de forskellige maps. Det er udelukkende mod NA hold. Niveaet, tempoet og taktikken er bare mere stram og organiseret hos BIG, end et NA hold. Forventer at se en overlegen fremvisning af BIG. De er et presset hold, som skal vise resultater og hvorfor de har ligget nr #1 i verden.
 • ES spillerne laver mange fejl. Mod Spirit stoppede jeg næsten med at tælle. De blev taget på sengen flere gange af Spirit. Den spillestil ES kommer med, er ikke bare en man laver om, kamp til kamp. Så holder ES ikke koncentrationen, så vil samme fejl blive straffet her.
Hold øje med
 • BIG er nok inde i deres værste periode. De seneste otte uger, er det kun blevet til to sejre og syv nederlag. BIG har spillet få kampe og intet ligner sig selv.
 • ES har fine individualister, som har spilet på større/bedre NA hold. Det er erfarne spillere, som har prøvet en masse.
 • Sonic, Fang og Osee er gode aimers med godt topniveau. De kommer med fantastiske stats fra deres NA kampe. Men har også på tidligere hold, været en afgørende faktor. Rammes deres topniveau, så kan de godt ramme et ramt BIG, som uden tvivl mangler selvtillid.
 • ES kommer med en selvtillid, som sagtens kan blive afgørende i denne kamp. ES havde før Spirit kampen, vundet ni kampe i træk. Der var/er fine sejre i blandt.
 • ES spiller alle maps i vetoen undtaget af Mirage. Så dette bliver langt fra, en nem kamp for BIG. BIG har set ramt ud på flere maps.
Oddsmarked

Bet365 2.0
Nordicbet 2.13
Danskespil 2.15
Betfair S 2.10

Flere licensløse bookies har værdi.

Havde ES mødt et hold som Havu, Forze, Endpoint og lign. Så kunne jeg sagtens se ES vinde kampen. BIG har brugt utrolig mange timer i træningslokalet. Dette er tæt på en enten eller kamp for dem. De skal vinde, ellers kan jeg godt se der kommer kosekvenser snart. Alt andet end en 2-0 sejr til BIG, vil ikke være tilfredsstillende. 

ES får samme chok, som mod Spirit. Der skal være forskel på disse to hold. Det skal BIG gå ud og vise, fra første runde.

Har svært ved, at se det er ES som går amok i kampen her. Skal ES vinde, så det fordi BIG endnu underpræsterer og slet ikke rammer niveau.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback