18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bianca Turati - Martyna Kubka: Resultat: 2-1

7. oktober 2021 kl. 12:30 - w25 - Cherbourg-en-Cotentin
7. okt. 2021 kl. 11:24 (Opdateret 7. okt. 2021 kl. 16:45) 07/10
13
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Indendørs i Frankrig

Chance: 22%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Turati fik stoppet blødningen efter mange måneders konstant nederlag i sidste uge. Det hænger stadigvæk i en tynd tråd for hende, og skal op imod kompetent modstand.

Turati kørte med dårlige procenter i første 1 runde, men heldigvis for hende var det imod en modstander der ikke kunne udnytte det. Hun har en spillestil der virker slidsom på sine modstandere, og plejer næsten altid at være involveret i lange seje kampe. Hun kommer helt sikkert i problemer i egen serv, men er selv god i returspil.

Kubka har spillet 2 kampe indtil videre og måtte i 3 sæts tiebreak for at komme hertil. Jeg kan godt lide det hun bringer til en bane, og en jeg regner med stiger i graderne som tiden går. Hun er normaltvis god til at beskytte sin serv, og har det med at vinde de rigtige partier. Hun er stadigvæk unge og har haft mild berøring med indendørs, så forventer at hun måske starter bedst, men at Turati kan gribe kampen igen.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback