Bernard Tomic - Donald Young: 2

Match center
28. februar 2017 kl. 23:10 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

ATP Acapulco - Donald Young vinder.

Donald Young har spillet noget god tennis på de amerikanske hard courts med sejre over spillere som Isner, Karlovic, Fritz og Darcis. Han må have fået tanket noget selvtillid oven på disse kamp. Siden AO har han kun tabt til Harrison og Sock, som begge endte med at vinde turneringerne (Sock dog uden kamp i finalen). Han server godt pt, og han rammer bolden meget rent. Han er kommet godt ind i 2017.

Bernard Tomic er kommet rigtig skidt ind i 2017. Han vandt to kamp i AO over Belluci og Estrella, men har siden ikke vundet en kamp. Han har tabt til Evans, King og Darcis. Som Young spiller nu ville han slå eller spille lige op med alle disse. Han spiller uden den store selvtillid, og han har altid været meget ustabil.

De har mødt hinanden 3 gange tidligere siden 2015 (alle på hard court). Young vandt de to første i 3 st, mens Tomic vandt den seneste 2-0. Det har altid været nogle ganske tætte kampe. 

Tomic har et rigtig højt topniveau, og hvis han finder det frem, så tvivler jeg på, at Young kan være med. Jeg har dog min tvivl omkring det, og jeg synes, at der er kæmpe forskel på deres attitude i øjeblikket, når de er på banen, så jeg tror vi får en lige kamp.

De fleste er på vej ned i pris, men Betfair hænger lidt.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback