Annonce

Benfica - Anderlecht: Matias Suarez scorer

Match center
17. september 2013 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio da Luz
2. maj. 2018 kl. 15:11 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 25%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Benfica virker stadig rystet over at have tabt tre tabte titler på gulvet i maj, og defensivt holder portugiserne ikke det vanlig høje niveau. Gode chancer for mål fra offensivt sprudlende Anderlecht, og måske fra den formstærke angriber Suarez.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN 

 • 7 kampe inde i Jupiler League 2013/14 står Suarez noteret for 6 mål og 6 assist.
 • Hans scoringer i denne sæson er faldet i 4 forskellige kampe, fordelt ligeligt ude og hjemme. Han har scoret i sine seneste 3 starter, 5 mål i alt. 
 • Anderlecht har i sæsonens første 7 kampe scoret imponerende 26 mål (3,71 mål pr. kamp)
 • Anderlecht har i de seneste 3 ligakampe scoret 13 gange - i de tilsvarende opgør i sidste sæson mod samme modstandere scorede de blot 4 gange.
 • Suarez har tidligere vist sine evner på den europæiske scene: i Europa League 2011/12 scorede han 7 mål i 9 starter for Anderlecht. 
 • Benfica har i sæsonens 4 første kampe ikke formået at holde nullet
 • Benfica virker stadig spillemæssigt påvirket af sæsonafslutningen i sidste sæson, hvor de tabte to finaler (Europa League og pokalfinale), og selv spillede mesterskabet over i hænderne på FC Porto.
 • Benfica har allerede tabt en kamp i den hjemlige liga (ude til Maritimo) - noget der først skete i 29. spillerunde i sidste sæson. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED 

 • Den nuværende Anderlecht-trup er ung og har ikke stor erfaring med CL - gennemsnitsalderen i seneste ligakamp (5-0 hjemme over Mechelen) var blot 22,5 år. 
 • I sommerpausen har Anderlecht solgt 3 centrale stamspillere; topscorer Mbokani, Lucas Biglia og Tom de Sutter, hvilket i en kamp på CL-niveau kan påvirke hvor glat sammenspillet glider blandt de nytilkomne.
 • I sidste sæsons CL-gruppespil - holdets første siden 2006 - lagde Anderlecht ud med 3 kampe uden scoringer.
 • Benfica har stor CL-erfaring og deltager for 4. år i træk i gruppespillet.
 • Pga sin lange skadespause i sidste sæson har Suarez aldrig spillet en CL-gruppekamp - hans eneste erfaring med europæisk bold er fra Europa League. 
 • Suarez kan spille alle offensive pladser - afhængigt af Anderlecht's opstilling kan han komme til at agere mere "kreatør" end frontangriber.
 • Suarez er en udpræget humør-spiller, som tidligere har været spillemæssigt påvirket (negativt) af transferspekulationer og et ønske om at skifte til en større liga.

SUAREZ OG ANDERLECHT
På sine bedste dage tilhører Anderlecht's argentinske angriber Matias Suarez toppen af europæisk fodbold - både som oplægger og målscorer. Efter en skadespause der holdt Suarez ude i knap et år frem til dette forår, har Suarez i denne sæson vist tegn på at han er tilbage ved fuld styrke. Sat overfor et Benfica-hold der stadig virker rystet efter at de i maj smed tre titler på gulvet, og defensivt ikke holder det vanlig høje niveau, er der gode chancer for at et ungt, men offensivt sprudlende Anderlecht-hold åbner Champions League gruppespillet med en scoring - som meget vel kan komme fra formstærke Suarez.


TRUPNYT & FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER
Det nytilkomne, serbiske stortalent Mitrovic (19 år, fra Partizan) fik i weekenden sin første start for Anderlecht, scorede to mål og bejler til en startplads helt i front. Det hele afhænger dog af om træner van den Brom ønsker at udnytte hans evner som target man, eller om han vurderer at det hurtige spil langs jorden er vejen frem mod Benfica.

Det er min vurdering at Mitrovic - til trods for sit talent og scorings-form - ikke bliver kastet for løverne allerede nu. Det virker overvejende sandsynligt at Frank Acheampong og Massimo Bruno tager hhv. venstre og højre kant, med Suarez helt i front og Praet som den fremskudte centrale midtbane.

Skulle Mitrovic alligevel komme i spil, bliver det sandsynligvis på bekostning af Acheampong, og så rykkes Suarez ud på venstrekanten. Et andet muligt scenarie er at van den Brom vælger at lade 4-2-3-1 opstillingen flyde over i en 4-4-2 med Suarez som den spiller der veksler mellem den fremskudte midtbaneplads centralt og en plads helt i front, og hvor Praet sættes en tand længere bagud på bekostning af en anden af de nytilkomne, Milivojevic.

Se endvidere Torben Sørensens analyse på http://www.betxpert.com/ekspert/tips/benfica-anderlecht-1-1

ODDSET

En scoring af Matias Suarez til odds 4,60 hos Unibet stikker ud fra resten af det danske marked. Min vurdering er at odds 4,00 er det reelle niveau, hvilket betyder at oddset på Suarez mange steder er for lavt (fx. 3,40 hos Bet365). Nok vakler Benfica's defensiv pt., og nok scorer Anderlecht pt. efter behag, men det her er immervæk Champions League. Og Suarez har mange holdkammerater der også kan score; holdets 26 scoringer i denne sæson er scoret af ikke mindre end 10 forskellige spillere. Suarez kan altså ret beset lige så vel ende i oplæggerens rolle som han selv kan score, og derfor forekommer odds under 4 for lavt.


ALTERNATIVE SPIL
Begge hold har mange offensive kvaliteter, mens defensiverne ikke forekommer super-stabile. Første kamp i gruppespillet tilgås almindeligvis med en vis forsigtighed, men det er min personlige vurdering at vi sagtens kan få en målrig kamp, hvor et slutresultat a la 3-1, 3-2 eller 4-2 til Benfica slet ikke er utænkeligt. Kampens ramme - første gruppespil-kamp - skal dog holdes for øje, og meget afhænger naturligvis af trænernes indstilling til kampen, og hvordan de hver især vurderer at deres hold får udbytte af kampen. Om der skal satses defensivt eller offensivt.

Hvis man tror på at Anderlecht kun får et enkelt mål i kampen, kan Matias Suarez spilles som "Holdets første målscorer" til odds 5,50 hos Bet365. Pga hans lange skadespause frem til foråret er der dog ikke voldsom meget evidens til at underbygge at Suarez har en udpræget tendens til at score holdets første mål, og jeg mener ikke at dette spil bidrager med yderligere værdi i forhold til det flotte målscorer-odds som Unibet tilbyder, sat overfor den lille margin man får oveni hatten.

KILDER
http://www.portugoal.net, http://www.holdnyt.dk, http://www.uefa.com, http://www.transfermarkt.co.uk

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback