18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Benevento - Parma Calcio 1913: Over 4,5 Kort

Match center
3. april 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ciro Vigorito    Davide Massa
2. apr. 2021 kl. 16:14 (Opdateret 4. apr. 2021 kl. 08:46) 02/04
107
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 65-35%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Parma er nødsaget til at gå efter sejren når de træder ind på græsset i Benevento. Hjemmeholdet kan derimod gå ind til kampen og udeholdet fra fadet og komme afsted med 1 point. Men det ville ikke ligne Inzaghi at gå efter det resultat.
Det taler for
 • Parma kan med de 3 point komme længere op imod redning, og det ville da bestemt heller ikke være en katastrofe hvis nu Cagliari der ligger i vejen for dem tabte hjemme til Verona. Parma har alt at spille.  Hjemmeholdet Benevento kan tage det roligt. De ligger nr. 16 med 29 point og med 7 point ned til stregen. Med 10 spillerunder tilbage er intet sikret endnu! 
 • Benevento fik senest en lidt chokerende 0-1 sejr over stor holdet Juventus fra Torino. Jeg syntes nu egentligt at udeholdet faktisk spillede en rigtig god kamp, og samtidig kan godt mærke den dårlige forfatning Juventus pt. er i.  Det er ændre i min verden ikke på at Parma nok får det svært i denne kamp. De møder et hold med selvtillid og et hold der imod de svage godt kan tage kontrol. 
 • Anledningen til kort opstår især ved den situation Parma står i. Generelt spiller de godt, de scorer mål og er i en god offensiv forfatning. Men de lukker ikke kampende. Hvis de kan præstere imod hjemmeholdet her, og give dem den solide modstand de er i stand til bør det også tvinge Benevento til mange dueller og dumme tacklinger.  Generelt tror jeg der kommer gas på til denne kamp. 
 • På selve kort listen ligger begge hold i top 5. Benevento på en 3. plads med 71 gule kort og Parma lige under med 70 trukket gule kort. Det er selvfølgelig den generel total. På hhv. Hjemme og udebane ligger de lidt lavere på listen.  Tilgengæld ligger Parma ret højt på "tacklinge" listen.  Dommer Massa har snit på 4,73 uddelt gule kort på de 11 kampe han har dømt. 
 • Seneste indbyrdes opgør endte pr. resultat 0-0. Men 4-4 i kort dysten. 
Hold øje med
 • Kampen her bliver spillet lige efter landsholds pausen. Og det er set før at kampene derfor har været forholdsvis rolige. Spillerne skal lige igang igen! Det kan derfor også godt ske her. 
 • Frygten for tabe kan sætte ind i Parma og derfor kan 1 point virke mere attraktivt end at smide det hele væk, hvis der nu skulle stå 0-0 eller 1-1 efter 70 min. Derfor kan kampen og dermed de fysiske dueller godt dø ud. 
 • Benevento kan overlade meget af spillet til Parma og selv satse på omstillinger. Det kan som udgangspunkt også skrue ned for det meget fysiske duel spil, men samtidig også give anledning til at stoppe en potentiel omstilling. 
Oddsmarked

Det rene 1X2 marked hos Bet365 ligger med odds: 2,62 - 3,30 - 2,70. Det giver et CV på 36% - 29& - 35%.

Nordicbet ligger inde med odds 3,40 på det rene kryds hvilket jeg faktisk syntes er ret godt. Det kunne være et interessant spil. Parma kan "nøjes" med uafgjort og det kan Benevento. Det er ikke det optimale for udeholdet men hellere det end at satse det og give hjemmeholdet alt for store muligheder. 

Oddset på kort linjen her er godt nok ikke det højeste. Ikke desto mindre ser jeg stadig værdi. De fleste bookmakers ligger med en linje på over 5,5 kort hvor oddset ligger imellem 1,80 & 2,00. Så at vi stadig kan hente lidt på en linje der er ét kort under den ellers almindelige linje syntes jeg er rigtig fint. 

Kampens Forløb: 

Som udgangspunkt ser jeg sådan set at begge hold kommer til at gå benhårdt efter sejren i hvert fald i første halvleg, også må vi se hvad resultatet står til den tid og hvad holdene gør efter pausen. Jeg tror på mange dueller i kampen. Benevento er et rigtig godt omstillingshold, så der kan de sagtens fange Parma og skabe muligheder og de muligheder skal udeholdet selvfølgelig gøre alt for at stoppe. 
Parma skal også jagte, og det betyder at de ikke har råd til alt for mange bold tab. Derfor ser jeg er at de går hårdere til værks så snart de ikke har bolden. Det kan både tænde op i udeholdet, og hjemmeholdet og derfor give anledning til nogle halv dumme gule kort. 

Trup Nyt:

Benevento forventer jeg i en 4-3-2-1 formation! 
Montipo - Tuia - Barba - Caldirola - Hetemaj - Viola - Ionita - Foulon - Lapadula - Gaich

Parma forventer jeg i en 4-3-3 formation! 
Sepe - Conti - Osorio - Bani - Pezzella - Kucka - Brugman - Hernani - Zirkee - Pelle - Karamoh

De forventede startopstillinger er fundet ved Sportsmole.co.uk

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.dk - Sportsmole.co.uk - Betxpert.com - Oddsportal.com - Gazzetta.it - Beneventocalcio.club - Parmacalcio1913.com 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback