18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Benevento - Cagliari: 2

Match center
9. maj 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ciro Vigorito    Daniele Doveri
Se kampen på TV2 Play
3. maj. 2021 kl. 09:46 03/05
76
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 25-28-47%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Bwin Spil nu hos Bwin
Cagliari er inde i en rigtig god stime, og bør have gode muligheder på udebane mod et svagt hjemmehold. Benevento skal frem og jagte tre point, men gæsterne har flere strenge at spille på, og mere erfaring og det er til øboernes fordel.
Det taler for
 • Cagliari er inde i en god stime med ti point i de seneste fire spillerunder, og fik senest et fortjent point i den svære udekamp mod formstærke Napoli.
 • Gæsterne fra Sardinien har et mandskab med mere potentiale end oprykkerne fra Benevento, og ikke mindst mere erfaring i Serie A, og det bør tale til Cagliaris fordel.
 • To point i de seneste seks spillerunder, og kun en sejr i de seneste sytten spillerunder taler sit tydelig sprog for hjemmeholdet, og med et svært slutprogram skal de frem og jagte tre point, og her har gæsterne bestemt midlerne til at straffe Benevento defensiven især på omstillingerne.
 • Defensivt stod Cagliari rigtig stærkt i søndagens udekamp i Napoli, og hvor napolitanernes normale stærke offensiv ikke kom frem til de helt store chancer, og kan man få lukket af på samme måde mod et Benevento mandskab som slider i det offensive så har man rigtig gode muligheder.
 • Benevento må sandsynligvis forsat undvære Tuia i midterforsvaret hvilket er en svækkelse, yderligere er Letizia, Sau, Moncini og Foulon alle tvivlsomme hvilket går ud over bredden i truppen.
 • Hjemmeholdet har tabt fire af de seneste fem hjemmekampe, og spillet uafgjort mod Parma, og seneste havde man ikke styr på De Paul i hjemmekampen mod Udinese, og det kan blive samme billede her mod et mandskab som har flere strenge at spille på især på midtbanen.
 • Cagliari kommer til Benevento i stærkeste opstilling, og har Marin tilbage på midtbanen som sad ude senest med karantæne, og yderligere glider Joao Pedro ind i startopstillingen igen efter at han blev sparet senest i Napoli i det offensive, hvilket styrker Cagliari mandskabet markant både på midtbanen og offensivt.
Hold øje med
 • Cagliari er et point foran Benevento i tabellen, og har forsat to hjemmekampe mod Genoa og Fiorentina i de sidste fire spillerunder, og er derfor ikke tvunget til at vinde på Stadio Ciro Vigorito
 • Det første opgør på Sardinien i starten af januar sluttede med 2-1 sejr til Benevento, og hvor det sardinske mandskab havde problemer med at stoppe Benevento på omstillingerne.
 • Det er et utrolig vigtigt opgør for begge mandskaber, og det kan betyde at det bliver en meget taktisk affære, og hvor frygten for at tabe kan spille ind.
 • Benevento har bidt godt fra sig på det seneste både i udekampen mod Lazio og Genoa, og efter spil og chancer burde man ikke have tabt hjemme i mod Udinese. I dette opgør kommer man sandsynligvis til at se et Benevento mandskab som vil stå kompakt, og prøve på at lukke af, og spille på omstillingerne med Lapadula i angrebet.
 • Cagliari sad i samme situation for et par uger siden i et head to head opgør ude mod Spezia, og hvor man efter spil og chancer burde have vundet, men løb ind i et 2-1 nederlag og scorer man ikke på sine chancer i disse opgør så vinder man ganske enkelt ikke.
Oddsmarked

Bwin, 888sport, og Nordicbet er alle i odds 2,25 på en Cagliari sejr i søndagens udekamp i Benevento, men oddset har allerede været faldende hos både Bet365, Nordicbet og Betfair

BENEVENTO: Det er et must win opgør for oprykkerne fra Benevento hvis de skal overleve i denne sæson, man har to vigtige hjemmekamp mod Cagliari og Crotone og to udekampe mod Atalanta og Torino, og derfor skal man helst have seks point i de sidste to hjemmekampe i denne sæson, og da man i udekampen mod Atalanta sandsynligvis taber da Bergamo mandskabet er utrolig stærke og samtidigt kæmper om Champions League pladserne, og er tingene ikke afgjort inden sidste spillerunde så kan det blive uhyggelig svært i udekampen i Torino.

En sejr i sytten spillerunder, og kun et point hjemme på Stadio Ciro Vigorito i de seneste fem hjemmekampe gør at det ser utrolig svært ud for Benevento i overlevelseskampen, også fordi at Cagliari forsat har to hjemmekampe mod Fiorentina og Genoa, og da Genoa mere eller mindre er reddet så kommer de ikke til Sardinien for at give sig 100% i sidste spillerunde det er de fleste klar over.

Selvom man har bidt godt fra sig i 3-5 nederlaget ude mod Lazio og i 2-2 kampen ude mod Genoa så har man ikke formået at besejre Udinese hjemme, og hvor det blev til et 2-4 nederlag mod et mandskab som er reddet og hvor motivationen burde have talt til Beneventos fordel, og det ligner en vanskelig opgave igen søndag eftermiddag mod et Cagliari som har hentet ti point i de seneste fire spillerunder, og senest spillede 1-1 i Napoli.

Træner Filippo Inzaghi ændre sandsynligvis ikke det store i forhold til lørdagens 2-0 nederlag ude mod Milan, og man sandsynligvis forsat undvære Tuia i midterforsvaret hvilket er en svækkelse, samtidig med at et par reserve ligeledes er tvivlsom og det går ud over bredden i truppen.

Beneventos hjemmebanestatistik: 2-6-9, målscore 17-35.

Trupnyt: Tuia(fast) i midterforsvaret er skadet, Foulon(reserve) i forsvaret, Letizia(fast-reserve) i forsvaret, Moncini(reserve) i angrebet, Sau(fast-reserve) i angrebet er alle meldt tvilsom til opgøret.

Beneventos forventede startopstilling: 4-3-2-1: Montipo- Depaoli, Caldirola, Glik, Barba- Ionita, Viola, Hetemaj- Iaqo Falque, Insigne- Lapadula.

CAGLIARI: Ti point i de seneste fire spillerunder og man kan nu helt selv afgøre om man skal blive oppe i Serie A i denne sæson eller om man skal en tur ned i Serie B, men som tingene har set ud i de seneste spillerunder, og især efter søndagens udekamp i Napoli, og hvor man fortjent fik et point så ligner det overlevelse for det sardinske mandskab, og også fordi at man forsat har to hjemmekampe mod Fiorentina og Genoa, og hvor man har gode muligheder for at fuld gevinst i begge opgør.

En solid defensiv og tre-fire store chancer heriblandt et skud på stolpen var nok for Cagliari til at få point i den svære udekamp mod et formstærkt Napoli mandskab, og ja Napoli havde bestemt også deres chancer, men det var ikke sådan at de væltede i chancer og at Cagliari var trykket i bund igennem hele opgøret, og kommer man med samme takter søndag eftermiddag i Benevento så dufter det bestemt af tre point.

Træner Leonardo Semplici spillede sin kort rigtigt i udekampen i Napoli og man stod solidt og kompakt, og ved samtlige chancer man kom frem til var man farlig, yderligere valgte man at placere Joao Pedro på bænken da han med et gultkort vil have været ude til opgøret mod Benevento, og han glider ind i startopstillingen igen og yderligere vender rumænske Marin tilbage på midtbanen efter at have siddet ude med karantæne senest.

Cagliari er ikke tvunget til at vinde dette opgør, men da Benevento vandt det omvendte opgør vil de stå stærkeste i de indbyrdes opgør i tilfælde af uafgjort, og man skal selvfølgelig gå ud og jagte de tre point søndag eftermiddag, og mod et mandskab som bestemt er til at tale med i øjeblikket, og når man kommer til opgøret i stærkeste opstilling.

Øboerne har mere erfaring på mandskabet og flere strenge at spille på over hele banen end hjemmeholdet, og kan man ride videre på den gode stime som man er inde i så bør Cagliari have gode muligheder for at hente tre point mod et hjemmehold som er utrolig sårbart i øjeblikket, og ikke mindst har været det længe.

Cagliaris udebanestatistik: 3-5-9, målscore 18-26.

Trupnyt: Cagliari kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Cagliaris forventede startopstilling: 3-5-2: Cragno- Ceppitelli, Godin, Carboni- Zappa, Nandez, Marin, Nainggolan, Lykogiannis- Joao Pedro, Pavoletti.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportface.it, beneventocalcio.club, unionesarda.it, cagliaricalcio.com, Tuttomercatoweb.com

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback