18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bayern Munich - Tottenham Hotspur: (AH: -1,5) 1

Match center
11. december 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Allianz Arena    Gianluca Rocchi
11. dec. 2019 kl. 15:45 (Opdateret 11. dec. 2019 kl. 22:51) 11/12
292
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 Hold som allerede har fordelt 1. og 2. pladsen i gruppen i mellem sig, men Bayern skal bevise sig foran hjemmepublikummet.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 3-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for spillet:

Bayern har været udfordret i denne sæson i den tyske liga, hvor man igennem de seneste sæsoner har være dominerende - Man ligger pt. kun nr. 7 og har tabt 2 kampei træk - Man skal derfor ud og vise hjemmepublikummet at man stadig kan og alle rapporter viser at Bayern kommer i næsten stærkeste opstilling netop for at vise sig godt frem på hjemmebanen.

Tottenham har derimod valgt at tage de unge uprøvede drenge og reserverne med til Tyskland. Kane, Alli, Vertongen og Aurier er blevet hjemme med de skadede spillere, som bl.a. tæller Lloris, 
Lamela, Winks og Ndombele. Det bliver derfor et meget uprøvet hold, som Tottenham stiller op med og fra weekendens kamp mod Burnley forventes det kun at Lucas Moura, Eric Dier, Davidson Sanchez og målmand Gazzaniga er med. Det betyder at det sandsynligvis bliver startdebut Parrott i angrebet, som er talentfuld men kun har fået 5 min. i PL i denne sæson samt plads til Ryan Sessegnon som har fået 120 min i sæsonen på 1. holdet. Sidst bliver resten af holdet fyldt med normale reserver som Foyth, Rose, Skipp, Lo Celso, Walker-Peters og muligvis Eriksen.

Lewandowski har været brandvarm i denne sæson og kan med en god kamp tager en historisk rekord - Han har pt. scoret 10 mål i årets CL-gruppespil - Rekorden indehaves af C. Ronaldo med 11 mål - Det er bestemt ikke usandsynligt at han tager den rekord mod et svagt Tottenham hold.

Lewandowski har generelt haft en vandvittig sæson - 38 mål i 37 kampe hvis man tæller det hele med - specielt 10 mål i 5 CL-kampe og 16 mål i 14 Bundesligakampe er meget imponerende og han skal ikke bruge meget plads for at komme på tavlen - Han lavede desuden 2 mål i det omvendte opgør i London, hvor Bayern vandt hele 7-2 selvom Tottenham stillede med alle stjernerne.

Tottenhams træner Jose Mourinho har udtalt til medierne at han er lidt ligeglad med kampen og vil udelukkende bruge den til at give spilletid til de unge folk og give reserverne spilletid - Det må derfor forventes at Bayern vil sætte sig på kampen fra start og klar have bolden og spillet mest.

Hold øje med:

Begge hold er allerede videre og har reelt ikke noget at spille for iht. stillingen.

De unge folk fra Tottenham kan blive undervurderet af Bayerns erfarne folk - Specielt deres lidt tunge midterforsvar med Alaba og Martinez kan bliver overløbet, som de gjorde i weekenden.

Bayern vil helt sikkert gå efter sejren - både for hjemmepublikummet og for at være det kun 7. hold nogensinde som vinder 6 ud af 6 kampe i gruppespillet - det er dog ikke sikkert at de gå efter en storsejr og udskiftningerne kan komme hurtigere end normalt taget kampens betydning i betragtning.

Bemærk flere medier har ottenhams Tanganga i start-11 - Han har kun fået spilletid i EFL cuppen tidligere - Desuden har der flere steder været rygter om at Tottenham starter deres 4. målmand i kampen som normalt står på U19

Forventet Start-11 (Der er meget forskel på de forskellige mediers bud, så der er forskellige muligheder)

Neuer/Ulreich - Davies, Alaba, Martinez, Pavard - Goretzka, Kimmich - Gnabry/Coutinho, Múller, Perisic/Coman - Lewandowski

Gazzaniga - Walker-Peters, Foyth, Sanchez, Rose - Dier/Wanyama, Skipp - Moura/Eriksen, Lo Celso, Sessegnon - Parrott

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback