Annonce

Bari 1908 - Lecce: (AH: -0,75) 2

Match center
15. maj 2011 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio San Nicola
2. maj. 2018 kl. 14:33 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 41-28-31%
Betvalue: 106,25%
Spilbar ned til odds: 2,32
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Bari er rykket ud, mens Lecce har hårdt brug for en sejr for at undgå nedrykning... og fik jeg sagt, vi er i Italien... :-) Den tabel-mæssige omstændighed kombineret med den geografiske bør egentligt være nok argument for Lecce-sejr, men derudover kan jeg tilføje en omfattende skades-situation hos Bari, der i den grad mangler angribere, samt at Bari har tabt sine seneste fire kampe på stribe. Omvendt skaffede Lecce sig med sin seneste sejr over Napoli i en position, hvor de nu selv kan afgøre deres Serie A-skæbne.

Spil-form: Med motivations-spil i Italien er det som regel en god idé at holde sig væk fra høje linier. At spille motivations-holdet blot til sejr eller på en -0,75-linie er god latin, og alt over en -1-linie (hvor indskuddet ved en ét-måls-sejr trods alt betales tilbage), er som udgangspunkt (dvs, medmindre oddset er virkelig godt) ikke anbefalelses-værdigt. Selvfølgelig sker det da ofte, at det motiverede hold vinder stort, men ét-måls-sejre er lige så ofte dagens orden (om det så bliver med 1-0, 2-1 eller 3-2, ved man derimod aldrig). Jeg har her valgt at tage Lecce på en Asian Handicap -0,75-linie, hvor de skal vinde med to mål, for at det fulde odds skal komme til udbetaling, men der er også gevinst (i så fald dog kun til det “halve” odds 1,52), hvis Lecce blot vinder med én.

Mine procenter for 1X2:

1: 17 %

X: 24 %

2: 59 %

Mine procenter for 1X2 på H 1-0:

1: 41 %

X: 28  %

2: 31 %

Glem normale chance-vurderinger: Vi er ved alle motivations-væddemåls moder, den italienske liga, og lad mig sige med det samme, at hvis man føler sig fristet af dette (eller andre italienske spil, jeg måtte foreslå til den kommende weekend), så kan man godt glemme alt om almindelig styrkeforholds-vurderinger mellem holdene og deraf følgende normal chance-vurdering. Dét, det drejer sig om, ér, hvilket hold, der har noget at spille for, og hvilket ikke.

Længere er den sådan set ikke. Motivation i  Italien skal ganske enkelt have en enorm impact på chance-vurderingen af en kamp.

Alm. odds-fornuft gælder dog stadig: Når det er sagt, så er der selvfølgelig en ”nedre” grænse for oddsene, for man må endelig ikke gå hen at tro, at det ”motiverede” hold vinder hvergang. Blot falder resultaterne statistisk meget oftere ud til fordel for dem end i almindelige fodbold-kampe ellers, så ligesom med alt andet betting drejer det sig på bund-linien altså fortsat om betalingen, altså oddsene.

Med det af vejen til sagen.

Fra 2 til det normale 0/1: Det er længe siden, at Apulien – den italienske støvles hæl – har haft to klubber i Serie A i samme sæson, men det har ikke desto mindre været tilfældet i år med Bari og Lecce. Til næste sæson er Apulien dog tilbage ved normalen, idet landsdelen i 2011/2012 bliver repræsenteret af det vanlige antal – én eller nul. Bari ér nemlig rykket ned, mens Lecce ligger med den nok så berømte legemesdel i vandskorpen og kæmper for overlevelse.

Baris sæson: Baris nedrykning har været en kendsgening længe. Klubben må sande mundheldet, at den anden sæson er den vanskeligste for en oprykker, for oven på et fremragende 2009/10, hvor Bari sluttede på en midter-placering i Serie A, er holdet gået bagom dansen i denne sæson. En del af forklaringen skal findes i mange skader, og derudover har holdet manglet den ”tur i den”, som de havde sidste sæson, hvor de i flere tilfælde også var tilsmilet af de berømte marginaler. Det har manglet i år.

Bari - stats & form: Bari er uhjælpeligt sidst i tabellen med blot 21 point for 36 spillerunder. Statistikken siger 4-9-23 med blot 2-6-10 hjemme på San Nicola, og så overlever man ikke i Serie A.

Formen er heller ikke god, og ganske som tilfældet plejer at være med mandskaber i Italien, der ikke har noget at spille for, kan det aflæses af resultaterne. Bari har tabt sine fire seneste, 0-1 ude til Cesena, 0-1 hjemme til Sampdoria, 2-3 hjemme til Roma, og i sidste weekend 1-2 ude til Palermo, som oven i købet stillede med et halvt reservehold, for at A-spillerne skulle være friskest mulig til midtugens Coppa Italia-semifinaleretur mod Milan (som Palermo i øvrigt vandt og dermed kvalificerede sig til finalen).

Har Bari ikke noget motivation tilbage for sæsonen, så har Lecce derimod alt at spille for.

Lecces situation: Lecce er i øjeblikket placeret på 17.pladsen med 38 point, to flere end Sampdoria, som ligger på den skæbnesvangre 18.plads, som betyder nedrykning. Bari og Brescia ér ude, så for Lecce gælder det i de to sidste spillerunder om at holde Sampdoria bag sig (eller alternativt at gå forbi enten Cesena eller Bologna, som ligger med henholdsvis 40 og 41 point).

I den forbindelse kan det blive en meget prekær sæson-afslutning. Hvis Lecce og Sampdoria slutter på samme point-antal, siger de italienske regler, at placeringen skal afgøres på indbyrdes kampe, hvor Lecce i efteråret tabte 2-3 hjemme mod Sampdoria, men til gengæld for en måned siden vandt den modsatte kamp i Genoa 2-1. Det ville efter gamle regler betyde, at Sampdoria var bedst indbyrdes på flest scorede udebanemål, men i det nye regelsæt har udebane-scoringer ingen betydning, så de to klubber står her lige. Så skal placeringen afgøres på den samlede målscore over alle sæsonens 38 kampe, men her ligger Sampdoria også bedst til med p.t. minus 13 mod Lecces minus 20. Det er derfor alfa & omega for Lecce at holde sig foran Sampdora på point.

Sampdoria møder i den kommende weekend på hjemmebane Palermo, som med den nys erhvervede Coppa Italia-finaleplads sandsynligvis vil give en høstblomst for de to sidste Serie A-kampe, så det ligner på den baggrund tre point til Sampdoria.

Derfor vil det være altafgørende for Lecce også at tage tre point mod Bari.

Lecce - stats & form: Lecces foreløbige 38 point er samlet via statistikken 10-8-18 med 3-3-12 ude, hvilket ikke er nogen voldsom høst på fremmed græs. Formen er svingende, idet april godt nok blev indledt med en 2-0-hjemmesejr over Udinese samt den uhyre vigtige 3-2-udesejr over Sampdoria, men så fulgte 3-3 hjemme mod Cagliari (hvor Lecce med to minutter tilbage var bagud 1-3) og så to nederlag, 2-4 ude mod Genoa og 0-1 ude til Chievo, indtil Lecce i den forgange weekend kom tilbage på ret spor med en 2-1-hjemmesejr over Napoli.

Trupnyt - Bari: Det er ikke for ingenting, at Bari er det mindst scorende hold i Serie A, for praktisk taget hele klubbens angrebstyrke er ude skadet og har været det et stykke tid. Bari har ikke spillet dårligt under træner Bortolo Mutti, som tog over fra Giampieri Ventura, men holdet lider under de fraværende angribere.

Mod Lecce må Bari se bort fra angriberne Paulo Barreto, Vitalij Kutuzov, José Castillo og Okaka Chuka Stefano. Derudover er også den faste forsvarer Salvatore Masiello ude skadet.

Og det er ikke sikkert, fraværene stopper der. Første-målmand Jean Francois Gillet samt midtbane-manden Edgar Alvarez når muligvis heller ikke at blive spilleklar, og det ville synes lidt tåbeligt at gamble med dem, nu Bari alligevel ikke har noget at spille for.

Trupnyt - Lecce: Ikke så lidt bedre står tingene til hos Lecce, som den seneste tid har måttet slås med flere skader i spillertruppen, men situationen er bedret.

Hos Lecce er to folk definitivt ude, angriberen Daniele Corvia med karantæne, og midtbane-manden Edward Ofere, som er ukampdygtig pga. skade, men ingen af dem er normale startere hos Lecce, så det går nok.

Mulige panderynker hos træner Luigi De Canio finder vi i kategorien ”tvivlsomme spillere”, for her kan det blive lidt mere alvorligt. Den faste forsvarer Stefano Ferrario samt den faste midtbane-mand Carlos Grossmuller er begge noget, der ligner fifty/fifty (hvorfor jeg har valgt ikke at inkludere dem i mit bud på Lecces start-opstilling), og derudover er der også spørgsmålstegn ved forsvareren Simone Sini og midtbane-manden Andrea Bertolacci. De to sidstnævnte er dog ikke væsentlige.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Bari (4-3-1-2): Daniele Padelli; Andrea Masiello, Alessandro Parisi, Nicola Belmonte, Marco Rossi, Massimo Donati, Alessandro Gazzi, Kamil Kopunek, Simone Bentivoglio, Gergely Rudolf og Erik Huseklepp.  

Lecce (4-4-2): Antonio Rosati; Nenad Tomovic, Fabiano Medina da Silva, Gustavo Schiavolim, Djamel Mesbah, Gianni Munari, Ruben Olivera, Giuseppe Vives, Guillermo Giacomazzi, Javier Chevanton og David Di Michele.

Det hele munder som sagt allerede i indledingen af dette spil-forslag ud i motivation. Lecce skal have de tre point, mens Bari reelt intet har at spille for. Det gør, at i Italien, så er Lecces sejr allerede halvvejs hjemme.

For egen rulle har jeg spillet Lecce -0,75 for tre ud af fem mulige units.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback