Annonce

Barcelona - Sporting Gijón: Begge hold scorer: Nej

Match center
1. marts 2017 kl. 19:30 - Fodbold, Spanien - Primera División
Camp Nou    Jose Sanchez
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 53%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Camp Nou er ét af de sværeste steder at spille, ikke alene i La Liga - men i hele verden! Sporting Gijon har en vigtig kamp i weekenden imod Deportivo La Coruna, som der forventes de prioriterer højere end denne. Jeg forventer at se et Barcelona mandskab som viser samme styrke som i deres to foregående kampe imod Gijon.

DET TALER FOR SPILLET (BARCELONA):

 • Barcelonas hjemmebane statistik er lige pt: 7-3-1, med en målscorer på 28-9, dvs. de lukker 0,73 mål ind pr. hjemmekamp.
 • De seneste to indbyrdes opgør har Barcelona most Gijon med hhv. 5, & 6-0.
 • Sporting Gijon er ikke imponerende på udebane, med en statistik for sæsonen der tæller: 1-3-8, med en målscorer på 9-19, dvs. de scorer kun 0,75 mål pr. udebanekamp.
 • Barcelona har holdt buret rent i 10 ud af deres 24 kampe, hvor 50% af dem er kommet på hjemmebane. Gijon er gået fra banen 6 gange uden at have scoret, hvoraf 4 af dem er på udebane.
 • Sportin Gijon har i weekenden en såkaldt 6-points kamp imod Deportivo La Coruna på hjemmebane. La Coruna ligger lige over den berygtede nedrykningsstreg, og har 2 point ned til Gijon.
 • Jeg forventer at Gijon prioriterer La Coruna kampen højere, end en svær udebane kamp imod Barcelona, og at de derved sparer spillere der er i karantænefare og tvivlsomme.
 • I La Liga er Barcelona lige pt. det mest formstærke hold, og er ubesejret i 17 La Liga kampe (seneste nederlag, 4-3 ude mod Celta Vigo, d. 2/10-16)
 • Barcelona har spillet 16 kampe med over 2.5 mål, og Gijon 17 gange.
 • Messi (20 mål), Suarez (18 mål) & Neymar (6 mål) har stået for 44 af Barcelonas mål, hvilket der forventes at de udbygger iaften - det er lige pt. 68% af alle Barcelonas mål!

DET TALER IMOD SPILLET (SPORTING GIJON):

 • De har scoret på udebane imod hhv. Real Madrid (2-1 nederlag), Ath. Bilbao (2-1 nederlag), Celta Vigo (2-1 nederlag), dvs. de kan godt score imod de store. De fik dog storklø af Atl. Madrid med et 5-0 nederlag.
 • De slog senest Leganes 0-2 på udebane, hvilket dog kun var deres 5 point i 11 kampe.
 • Sporting Gijon kæmper for alle point, og de spillere som bliver valgt til dagens kamp kommer ikke til at ligge sig ned frivilligt.
 • Barcelona vandt senest kun 2-1 hjemme over Leganes, som ligger nede omkring nedrykningsstregen, samme sted som Gijon - endda på en overtidsscoring af magiske Messi.
 • Barcelona spiller d. 8 marts, onsdag returkampen imod PSG, hvor de virkelig har revanche til gode - måske Barcelona er tilfreds med en lavt scorende kamp og sejr + hvile til de bærende spillere.

CHANCEVURDERING:
Synes der er gode chancener for at Barcelona kommer ud over stepperne på Camp Nou imod et Gijon hold som ligger 3. sidst, og hvor Barcelona har muligheden for at ligge pres på de andre tophold med yderligere 3 point på kontoen. Derudover har de efter deres kollaps ude mod PSG i CL, slået Atl. Madrid med 1-2 på udebane og Leganes 2-1 hjemme.

Lig dertil at Gijon formodentlig ikke ville have de store chancer for point, omend de stillede i stærkeste opstilling - hvilket jeg ikke forventer. Derfor anses chancerne for at få point som værende mindre, med antagelsen om prioriteringen af kampen. Derfor får Gijon sværere ved at finde vejen til målet hvis de sparer spillere, og hvis Barcelona er i hopla.

TRUPINFORMATIONER:
Barcelona må fortsat undvære Arda Turan, som ellers også er tæt på at være klar, mens Jeremy Mathieu og Aleix Vidal begge er skadet.

Mascherano er dog tilbage i truppen til dagens kamp, hvilket er en forstærkelse af defensive, og som kan have positiv indflydelse på spillet - hvis han kommer ind.

Hos Sporting Gijon er Dani Ndi ude med en lårskade, Jean-Sylvain Babin er ligeledes ude og Jorge Meré (midterforsvar, spillet 19 kampe) er ude med karantæne.

Jorge Meré forventes erstattet af den unge, Lora som formodentlig kommer ud på højre back, og hvortil man så skubber den rutineret Amorebieta ind i midterforsvaret. Men Meré ude, taler for spillet ift. mange mål.


HOLD ØJE MED:

I så fald nytilkomne Lacina Traore for Gijon er at finde i startopstillingen, er det en farlig herre med CL erfaring fra CSKA Moskva - han scorede i sin debut på hjemmebane imod Alaves, hvor de dog tabte 2-4. Ellers er det værd at nævne Duje Cop som er Gijons topscorer med 7 mål, og oveni også har 2 assist.

OVERVEJELSER:

Grunden til at jeg spiller over 2.5 og begge hold IKKE scorer, er fordi den lige pt. står i 2.10, hvorimod Barcelona vinder til 0 står i 1.72 hos Bet365

Derfor anses der for at være værdi i ovenstående spil, grundet jeg tror Barcelona gentager succesen fra deres to seneste indbyrdes opgør, og vinder stort imod Gijon i aftenens kamp.

Held & lykke med jeres bets, og god kamp!

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback