18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barcelona - Real Madrid

Infokamp
Match center
18. december 2019 kl. 20:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Camp Nou    Alejandro Hernández
17. dec. 2019 kl. 18:14 (Opdateret 18. dec. 2019 kl. 21:54) 17/12
910
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Barcelona er offensivt stærke, men har kvaler defensivt. Real Madrids defensiv fungerer på udebane, mens der er flere spørgsmålstegn i offensiven.
Oddsmarked

Barcelona er forholdsvis store favoritter i opgøret. Bethard er bedst på hjemmesejren med odds 1,80, mens Cashpoint er bedst på både krydset og 2-tallet. Her betales henholdsvis 4,25 og 4,48.

Er man mere til over/under-spil, er der 2,18 hos Cashpoint på over 2,5 mål, mens Unibet og 888sport er i 1,73 for under.

Det taler for Barcelona

  • Barcelonas offensiv trumfer Reals, og Barca har flere spillere, som scorer mange mål
  • Hjemmebanen betyder meget for Barca, der er 7-0-0 hjemme i sæsonen
  • Barcelona har de senere år haft krammet på Real Madrid

Det taler for Real Madrid

  • Efter en svær start på sæsonen, har Real fundet melodien
  • Real Madrids defensiv er stærkere end Barcelonas pt.
  • Karim Benzema viser storform med 12 mål i ligaen

Rundt om holdene
Sæsonens første El Clasico skulle være spillet i oktober, men som følge af uro i Barcelona, blev kampen flyttet. Derfor skal Barcelona og Real Madrid mødes onsdag aften, hvor Camp Nou lægger græs til opgøret.

Inden opgøret er de to hold side om side i La Liga, hvor begge hold har 35 point, men hvor Barcelonas målscore er to bedre end Reals. Ingen af holdene har dog for alvor imponeret i sæsonen, hvor Barcelona har sat point til i fem kampe, mens Real har sat point til i seks kampe.

Især defensivt har det faktisk haltet for Barcelona i denne sæson. 20 mål er allerede lukket ind, og det virker til, at meget ikke er afstemt i bagkæden. Hjemme på Camp Nou har Barca dog hentet syv sejre i syv forsøg, mens det er ude, de største kvaler har været, med blot fire sejre i ni forsøg.

I weekenden måtte Barca da også nøjes med 2-2 ude mod Real Sociedad efter en kamp, som Sociedad faktisk sad på, og de havde da også de fleste chancer for at afgøre kampen. I overtiden følte Barca sig snydt for et straffespark, men det blev ved de 2-2.

Real Madrid har vundet fire af deres otte udekampe i sæsonen, men det er på mere kynisk vis end tidligere set. Ude lyder målscorer på 13-6, så der er ikke tale om festfyrværkeri men nærmere kontrolleret offensiv, hvor defensiven også fylder meget i kampoplægget.

I weekenden spillede Real 1-1 ude mod Valencia, og dermed nåede man op på 11 kampe som ubesejret på tværs af alle turneringer. Otte af de 11 kampe er vundet, så det ser noget bedre ud end sæsonens første 11 kampe, hvor blot fem kampe blev vundet, mens to blev tabt.

Reals store sommerindkøb Eden Hazard havde startvanskeligheder i sæsonen, men virkede egentlig til at være kommet i gang. Så blev han ramt af en fodskade, som også holder ham ude af onsdagens topbrag.

Barcelona har overtaget
Barcelona har været stærkest set over de seneste ti indbyrdes opgør, alle spillet inden for de seneste tre år. Her har Barca hentet sejre i de seks kampe, to kampe er endt uafgjort og Real har vundet to. Senest vandt Barcelona 1-0 på Bernabeu i marts.

Seneste ligakamp på Camp Nou husker de nok også stadig i Barcelona, her vandt man nemlig overbevisende med 5-1 i en kamp, hvor Luis Suarez scorede hattrick. I det opgør var Lionel Messi for øvrigt ude med en skade.

Trupnyt
Barcelona er fortsat uden Ousmane Dembele, men ellers er alle klar.

Real Madrid har langt større skadesproblemer. Marco Asensio, Marcelo, James Rodriguez og Eden Hazard er alle ude med skader. Der var håb om, at Lucas Vazquez kunne nå at blive klar, men han er ikke i truppen til opgøret.

Kilder

fcbarcelona.com, realmadrid.com, transfermarkt.com, marca.com, laliga.es

Kommentarer

Feedback