18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barcelona - Borussia Dortmund

Infokamp
Match center
27. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Camp Nou    Clément Turpin
26. nov. 2019 kl. 16:55 (Opdateret 27. nov. 2019 kl. 22:52) 26/11
502
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Lionel Messi spiller sin kamp nummer 700 for Barcelona, som skal sikre sig Champions League-gruppens førsteplads i kampen mod Dortmund.
Oddsmarked

Barcelona har en solid favoritværdighed hos bookmakerne. Betsafe og NordicBet er højest på hjemmesejren med odds 1,55, mens samme bookmakere har 4,70 på krydset. Tysk sejr betales bedst hos Unibet og 888sport, der begge har odds 6,15 på det udfald.

Kampens betydning

Barcelona har ikke imponeret indtil videre i denne sæsons Champions League. Otte point er det blevet til i fire kampe, men mere bemærkelsesværdigt er det, at Lionel Messi og co. kun har scoret fire mål.

Senest måtte Barca nøjes med 0-0 hjemme mod Slavia Prag i en kamp, hvor de tjekkiske gæster faktisk var godt med, og turde presse Barcelona højt. Siden den kamp, har Barcelona vundet to ligakampe, først 4-1 over Celta Vigo og senest 2-1 hos Leganes.

Dortmund står med syv point på andenpladsen i Champions League-gruppen. Tyskerne vandt senest 3-2 over Inter efter en forrygende anden halvleg, hvor Dortmund vendte 0-2 til 3-2. I den kamp var backen Achraf Hakimi med to scoringer den helt store helt.

Dortmund har med den sejr tre point ned til Inter på gruppens tredjeplads med to spillerunder igen.

Det taler for Barcelona

  • Barcelona er pletfrie i ligasammenhæng på Camp Nou, hvor seks kampe har resulteret i seks sejre.
  • Barcelona har langt større rutine i mandskabet end Dortmund, især når det kommer til kampene på den store scene. En sejr vil sikre Barcelona gruppesejren.
  • Dortmunds bagkæde har på det seneste været særdeles gavmild, med ni mål lukket ind i tre kampe

Det taler for Dortmund

  • Tyskerne havde godt styr på Barcelona i første indbyrdes opgør, som sluttede 0-0. I den kamp brændte Marco Reus endda straffespark.
  • Barcelona har været til at tale med i denne sæson, hvor offensiven har haft det sværere end tidligere, mens defensiven har haft sværere ved at lukke af.
  • Dortmund fik et rygstød, da de kom tilbage fra 0-3 og fik 3-3 i weekenden mod Paderborn. Selvtilliden og spillet fra anden halvleg i den kamp kan tages med ind på Camp Nou.

Trupnyt

Barcelona er uden forsvarskrumtap Gerard Pique, der er i karantæne. Clement Lenglet, der ligeledes er fast mand i midterforsvaret, sad ude mod Leganes med muskelproblemer, og er meldt tvivlsom til onsdagens opgør.

Endelig må både Jordi Alba og Nelson Semedo ligeledes se til fra tribunen med skade.r

Hos Dortmund er den danske landsholdshelt Thomas Delaney ude med den skade, han pådrog sig i landskampen mod Irland. Landsmanden Jacob Bruun Larsen samt Pazo Alcacer misser også opgøret med skader.

Kilder

uefa.com, fcbarcelona.com, bvb.de, transfermarkt.com

Kommentarer

Feedback