18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barbora Palicova - Lucie Havlickova: 2

25. november 2021 kl. 11:30 - w25 - Milovice - indendørs hardcourt
25. nov. 2021 kl. 00:34 (Opdateret 25. nov. 2021 kl. 15:24) 25/11
35
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Tjekkiet

Chance (1-X-2): 62-0-38%
Betvalue: 110,20%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Dette er hvad tennis handler om for mig, 2 unge stærke tjekker som ikke er navne man støder på i den daglige basis. 

1 år og 2 dage skiller denne årgang 04 fra årgang 05. Palicova som er den ældste og den med størst senior erfaring, tager favorit rollen. En ting er hun ligger en smule højere på junior listen med kun 1 grus titel, en anden ting er at hun fuldstændig udklaskede Kolodziejova med kun 2 afgivet partier.

Når man ser på Palicova's junior liste, og det med største del grus og græs at succesen kommer fra, hvor imod indendørs går klart til modstanderen i dag.

Havlickova ordnede Vismane i 2 sæt, og kommer også direkte fra titel på indendørs fra junior siden. Hendes senior berøring har været mere sparsom, men har de enkelte opture og kørte en god indendørs i Tyrkiet sidste år, som fortalte at hun allerede nu har noget godt at byde ind med.

På junior siden er det indendørs og grus hun har været stærk i, og især indendørs som allerede har kastet flere titler af. Jeg havde gerne set en uges pause fra succesen i sidste uge, så hovedet kunne få fred, men omvendt kunne hun måske bare køre videre i samme rille, hun lagde i hvert fald stærkt ud her.

Palicova kommer med et skræmmende resultat, men Havlickova har historikken på sin side i dette opgør.

ComeOn pt. Højst byderne med de andre et lille lag under men stigende.

God kamp

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback