18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova - Su-Wei Hsieh/Elise Mertens: 2

Match center
13. november 2021 kl. 23:40 - Tennis, WTA | f
Estadio Tenis Akron
13. nov. 2021 kl. 16:04 (Opdateret 14. nov. 2021 kl. 00:45) 13/11
35
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 kamp i gruppespil i Mexico

Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

De 2 stærkeste par tørner sammen i aften, i hvad der ligner en sikker billet videre. Selv taberen af denne kamp vil have fine muligheder for at avancere, men rarest at sætte tingene på plads tidligt.

Krejcikova spiller på 2 heste her, og virker til lige at have mistet toppen af sin glans. Som par vurderer jeg Krejcikova/Siniakova som verdens bedste, og titlen i OL, French Open og Finale i AO er deres top resultater i år. Trods de begge kører fint i single, har de formået at holde dampen oppe i double alligevel, og de komplimenterer hinanden rigtig godt. 

De startede med en easy win i mod det måske blødeste par i gruppen, og 2 ud af deres 3 seneste nederlag har været som kæmpe favoritter. Det virker ikke helt de topper nu, og det kan koste mod et par der netop nu kører med stor medvind. Krejcikova har en monster vigtig kamp i single, men det er tidligere set at hun kan håndtere begge turneringsforløb alligevel.

Mertens vandt AO med Sabalenka over dagens modstander. Der er dog siden rokereret rundt, så hun nu har fået den evige "unge" Hsieh ved sin side, og det har været et godt match. Sammen har de vundet Wimbledon og Indian Wells, og har dermed bevist at de kan håndtere hurtige og langsomme underlag.

De kom lidt skidt i gang i deres første kamp, men endte med at tage den i en tiebreak. I 2 sæt tabte de kun 1 point i deres 4 servepartier. Det faktum at de kommer hertil med en titel i ryggen, tænker jeg giver dem en ufattelig stor tro på tingene. Selvom de ikke har været teamet op i lang tid, har begge stor succes tidligere med andre makkere, så tænker ikke det giver dem for mange problemer.

Double kan ofte være et tilfældigheds spil, men ser det ikke som usandsynligt at Mertens/Hsieh tager denne, med deres god form i mente og spørgsmålet omkring Krejcikova.

Marathonbet ligger en lille smule over de andre spillere på markedet, og har været svagt stigende.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback