18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barbora Krejcikova - Anett Kontaveit : 1

14. januar 2022 kl. 03:30
14. jan. 2022 kl. 00:33 (Opdateret 14. jan. 2022 kl. 06:11) 14/01
22
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Sydney.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 104,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

For ikke så lang tid siden vandt Kontaveit samme dyst, og kronede et næsten et fantastik flot run af på touren. Tidligere på året havde Krejcikova selv vist sig frem på flotteste vis, dette indbefattede selvfølgelig French Open som var grus. Kontaveit kommer stadigvæk historisk bedst på dette underlag, men er ikke så sikker på styrkeforholdet i denne kamp.

Kontaveit har spillet 3 ustabile sæt i træk hun dog har vundet. Hendes til tider umulige serv og angribende grundspil har sendt hende fra sejr til sejr, men har min tvivl omkring hende her i opstarten, da jeg er sikker på hun godt kunne have brugt længere tid væk fra tennis, så hun kunne komme fuldt opladet tilbage.

Krejcikova fik et godt afsæt til denne kamp med udradering af Garcia, som man lige troede måske havde fundet sig selv igen. Der har været kampe på hardcourt de seneste par måneder fra Krejcikova, hvor man tidligt i kampen kunne se at hun ville få det svært. Hun mistede lidt den magi som gjorde hende så god i en lang periode, men helt væk har hun dog aldrig været. 

Jeg har stadigvæk stor tro på Krejcikova endda større end på Kontaveit, men begge er årgang 95 og har skabt sig et godt udgangspunkt til at jagte det for mange uopnåelig, som må være at prøve at blive nr.1 i verdenen. Med fare for at se dum ud, ved man hvad Krejcikova bringer til kampen, så spørgsmålet er mere hvordan Kontaveit's form og fokus er her inden en Grand Slam, hvor hun for første gang vil være en del af favoritfeltet.

Jeg syntes markedet er gået meget op på tjekken, og syntes nu det er værd at udløse.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback