18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Avant - Chiefs: (AH: -1,5 Maps) 1

19. april 2020 kl. 10:00 - DreamHack Masters Spring 2020 - Oceania Closed Qualifier
19. apr. 2020 kl. 01:21 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 19/04
92
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Upper bracket final

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-0-49%
Betvalue: 112,20%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 16-13 / 16-7
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så blænder vi endnu en gang op til en omgang Kænguru bang bang! Kan det blive bedre? Nej! Avant tager i mod Chiefs i denne herlige kamp.

Obs: Jeg ser ikke oddset holde til kampstart, Avant er og skal være store favoritter til kampen, jeg har så 2-0 og sat Cv efter det.

Hvad taler for:

- Jeg er nødsaget til, ja faktisk, at skrive en bog om stjernen fra Avant "Sterling" at han endnu spiller på dette niveau kun forstår jeg ikke. Han er nu 21 og har fuldt ham lige så længe jeg kan huske. Han er et talent støbt i Australsk sammenkogt smovsegryde! - Han snitter lige nu 1.31 og har haft en ratio under 1.0 4-5 gange ud af 50 maps. Det er helt vildt. Han er holdets Awp mand, og han er frygtløs. Han hopper rundt på mappet som en bubbibjørn, og det en fornøjelse, at se. Han læser spillet på en helt speciel måde og står aldrig det samme sted. Han elsker offensive peaks. Og får tit sit team i en 4on5 situation. Han er holdets stjerne og leverer han, så leverer holdet også.

- Avant ligger lige nu #58 i verdenen og har klart til, at blive et top 50 hold.  De har vundet små 82% af deres kampe. På dette niveau blandt disse Australske hold, er de det andet bedste kun overgået af "Order". Det ikke tit de smider map, til andre end Order selvfølgelig. 

- Map pool: Vi kommer ikke til, at se et map hvor Avant ikke vil være favorit. Overpass & Vertigo kommer vi ikke til, at se. Men derfra kan der sådan set være "shop open" - Forventer, at se Chiefs vælge Nuke, da det nok er Avant svageste led. Det er ikke det map de spiller mest og vinder kun 50% - det gør Chiefs til gengæld også. Om Avant vælger Dust2, Inferno eller Mirage så er de store store favoritter. Det er maps der ligger godt til deres spillestil, og det er maps hvor deres rotationer ligger på rygraden. Der kan man godt se Chiefs halter lidt. Avant har 79, 70 & 82% på disse maps, de har spillet dem 2 cifret alle gangene. Men da Chiefs også spiller en habil Inferno, bliver det nok Dust2 eller Mirage.

- Avant er et team der alle leverer på højeste plan(på dette niveau, bevares) Selv deres IGL ligger over 1.0 og ellers er det deres store stjerner Hazr, Ofnu og selvfølgelig Sterling som alle ligger på 1.16, 1.17 & 1.31 i ratio. Det er super højt niveau. Der skal faktisk bare være 2 af disse spillere der levere så ser jeg ikke Chiefs havde de store chancer som allerede i min bog er et niveau under Avant fra start af. 

- Avant kommer fra en frisk sejr på 2-0 mod Ground Zero, som er nogenlunde på niveau med Chiefs. De vandt 16-7 - 16-14 og top3 spillerne leveret som de plejer. Sidste Avant og Chiefs mødtes vandt Avant 2-0 det skete for en måneds tid siden. Avant har vundet deres seneste 4/5 kampe og det ene nederlag kom til Order.

Hold øje med: 

- Avant er ikke et hold der som sådan smadrer Chiefs når de mødes. De har mange tætte maps. Nu har jeg set deres seneste 4 opgør mod hinanden. Vil personligt sige Avant smider runderne og når de så smider maps, er det pga tossestreger fra Avant af. Men om ikke andet, skal det med. At Chiefs godt kan drille Avant her i dagens kamp.

- Chiefs kommer til, at vælge Nuke eller Inferno til dagens kamp. De vinder 50% ud af 10 maps på Nuke. Det er ikke videre imponerende, men de kan spillet mappet og har slået Avant på det 2 gange før. Inferno vinder de 72% på 18 forsøg. Det en 13/5 record. Det mere end godkendt. Dog har de ikke slået Avant på mappet før, og Avant ligger selv på en win % på 82. Men det er 2 maps, hvor jeg sagtens kan se dem give modstand på. Og tosser Avant rundt, som de desværre gør en gang imellem, så kan jeg sagtens se de kunne løbe med et map. Men det er med Avant som favorit. 

- Chiefs har mødt Avant 3 gange i en bo3 og har taget maps fra dem 2 af gangene og en af de kampe blev faktisk en sejr 2-0. 

- Chiefs er et godt hold der spiller på holdånden. De har som sådan ikke en kæmpe stjerne. Men de har god indbyrdes forståelse og har det med, at spille på samme niveau konstant. Skal der nævnes en spiller er det stat som nok er den bedste "aimer" på holdet. Han snitter 1.13 i ratio og leverer som regel pænt. Men levere de som et hold er de farlige. Det er dog ikke super tit vi ser dem gør det. De har kun vundet 2/5 kampe. Men alle elsker, at slå Avant og Chiefs vil gøre deres.

Alt i alt:

Chiefs  har slået Avant før og vil gøre alt for, at gøre det igen. Den mulighed vil altid være der, da kuglerne er runde og riflerne er aflange. Jeg ser dog Avant være stærkest overall. Chiefs vil kunne drille Avant lidt på vetoen, men skabe dem en fordel ser jeg ikke de kan gøre på nogen måde. 

Må den bedste kænguru vinde! 

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback